H Τζένη Μπότση έσβησε 2 τούρτες γενεθλίων αλλά εντύπωση έκανε η κόρη της Αλίκη με τα looks της

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Τζένη Μπότση έσβησε 2 τούρτες γενεθλίων αλλά εντύπωση έκανε η κόρη της Αλίκη με τα looks της

Η Τζένη Μπότση έκλεισε τα 51 και έσβησε δύο τούρτες για πρώτη φορά, αγκαλιά με την 4χρονη κόρη της, η οποία έκλεψε την παράσταση έχοντας μεγαλώσει αρκετά.

Η Τζένη Μπότση είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 51. Η ηθοποιός για πρώτη φορά, όπως εκμυστηρεύτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους έσβησε δύο τούρτες.

Η πρώτη ήταν σε ένα παιδικό πάρτι που βρέθηκε με την κόρη της Αλίκη. Εκεί μαζί με το κοριτσάκι που γιόρταζε οι γονείς του σκέφτηκαν και της έκαναν έκπληξη με μια, με την ίδια να νιώθει ευγνωμοσύνη που το ζευγάρι θέλησε να μοιραστούν τα γενέθλια της κόρης τους με τα δικά της.

Ύστερα, η Τζένη Μπότση δημοσίευσε μια φωτογραφία από το συγκεκριμένο πάρτι, στην οποία η κόρη της Αλίκη την έχει αγκαλιάσει τρυφερά την ώρα που της λένε το γνωστό τραγούδι γενεθλίων ενώ στη λεζάντα της έγραψε: «Σήμερα γιόρτασα τα 51 μου σε ένα παιδικό party. Και αν με ρωτούσατε αν το είχα ονειρευτεί ποτέ, θα σας έλεγα ΟΧΙ. Όμως ήταν τόσο τρυφερά…άνθρωποι που τους περισσότερους δεν τους ήξερα μου είπαν το τραγουδάκι ενώ η Αλίκη πέρασε τα χεράκια της γύρω από τον λαιμό μου…. Μπορεί η φωτογραφία να μη με κολακεύει αλλά έχει το γέλιο μου, την αγάπη μου, και τη συγκίνηση μου».

https://www.instagram.com/reel/Cu-PflUNCb8/

Οι χαρές, όμως δεν σταμάτησαν εκεί για την ίδια, αφού το ίδιο βράδυ βρέθηκε με τα αγαπημένα της πρόσωπα - κάποιους φίλους και τους νονούς της μικρής Αλίκης - και έσβησε ακόμα μία τούρτα έχοντας στην αγκαλιά της την κόρη της.

https://www.instagram.com/reel/CvA85ckN4hx/

Παρότι η Τζένη Μπότση δέχθηκε τις ευχές αρκετών φίλων της από τον χώρο της υποκριτικής στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε και όχι μόνο,

εντύπωση έκανε το πόσο έχει μεγαλώσει η 4χρονη κόρη της αλλά και τα δύο outfits που επέλεξε να βάλει. Στο παιδικό πάρτι, όπως τα περισσότερα κοριτσάκια στην ηλικία της έβαλε τη στολή της Elsa από την παιδική ταινία Frozen, μοιάζοντας με μικρή πριγκίπισσα, ενώ το βράδυ το φόρεμά της θα μπορούσε να σταθεί άνετα στο κόκκινο χαλί, αφού ήταν σε σαμπανιζέ απόχρωση με extra γυαλάδες.

Ένας από τους ακολούθους της Τζένη Μπότση έκανε μάλιστα και το πιο εύστοχο σχόλιο για την Αλίκη, γράφοντας: «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

362703831_293118946628339_6324456854120019334_n.jpg

Οι στιγμές που περνούν μαζί μαμά και κόρη

Η Τζένη Μπότση και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Μιχαλάς έγιναν γονείς τον Νοέμβριο του 2019 και από τότε η ηθοποιός και η μικρή Αλίκη είναι αχώριστες. Μαζί διαβάζουν παραμύθια, βγαίνουν βόλτες, ενώ τώρα που και τα σχολεία είναι κλειστά απολαμβάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα.

Παράλληλα, μια από τις αγαπημένες ασχολίες μαμάς και κόρης είναι η μαγειρική και κυρίως η ζαχαροπλαστική.

https://www.instagram.com/reel/CufJVfOrE7w/