Στις Σπέτσες η Marie Chantal: Η τρυφερή πόζα με τον γιο της και την Άννα - Μαρία

Στις Σπέτσες η Marie Chantal: Η τρυφερή πόζα με τον γιο της και την Άννα - Μαρία

Σε αυτό το πρώτο καλοκαίρι χωρίς τον Κωνσταντίνο, η Άννα - Μαρία δέχεται απλόχερα την αγάπη και την υποστήριξη της οικογένειάς της.

Στις 10 Ιανουαρίου του 2023 και σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλύξμπουργκ ο οποίος νοσηλευόταν στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο κι ενώ είχε πολλά προβλήματα υγείας.

Μετά την απώλεια του Κωνσταντίνου, σύσσωμη η οικογένειά του ταξίδεψε ως την Ελλάδα όπου και έλαβε χώρα η μνημόσυνος δέησις και η ταφή του πρώην βασιλιά.

Μισός χρόνος έχει περάσει από την απώλεια του Κωνσταντίνου και η οικογένειά του βρίσκεται από τα μέσα Ιουλίου στην Ελλάδα και συγκεριμένα στις Σπέτσες.

Η Μarie Chantal καμαρώνει για τον γιο της

Εικόνες από τις διακοπές στις Σπέτσες δημοσιεύει τις τελευταίες ημέρες η Marie Chantal, η οποία έκανε ένα σταθερό ποστ με την πεθερά της Άννα Μαρία και έναν άλλο Κωνσταντίνο, τον γιο της, ο οποίος πόζαρε μαζί με τη γιαγιά του.

https://www.instagram.com/p/Cvb6y-iAstX/

Eγγονός και γιαγιά ποζάρουν χαρούμενοι μαζί σε νυχτερινή έξοδο και η Marie καμαρώνει.

https://www.instagram.com/p/CvXZBLFIFn9/

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις Σπέτσες όπου η οικογένεια διατηρούσε σπίτι και όπου παντρεύτηκε και ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάντνικ.

Στους μήνες που ακολούθησαν μετά την απώλεια του συζύγου της, η Άννα Μαρία δέχεται απλόχερα την αγάπη της οικογένειάς της και πρόσφατα την είδαμε και στη συναυλία του Ανδρέα Μποτσέλι.

Ιούλιος- μήνας γιορτής για τη Μαρί Σαντάλ

Ο Ιούλιος είναι μήνας γιορτής για τη Μαρί Σαντάλ. Αρχικά, Μαρί και Παύλος γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους και φέτος συμπλήρωσαν 28 χρόνια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CuMb3QmOrxO/

«28 χρόνια γάμου. Σε ευχαριστώ για την αγάπη σου, τα παιδιά μας και μυαλό σου», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Παύλος στην αφιέρωση στην αγαπημένη του.

https://www.instagram.com/p/CuJmLtVulmI/

Πέραν από την επέτειο, Marie και Παύλο γιόρτασαν μέσα στον μήνα αυτό και τα γενέθλια της κόρης τους Μαρίας- Ολυμπίας.

https://www.instagram.com/p/CvJ-XkuALib/

Reunion για Marie- Παύλο και Νικόλαο- Τατιάνα

Μια ξεχωριστή έξοδο έκαναν ο Παύλος και ο Νικόλαος με τις συζύγους τους σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας τις προηγούμενες ημέρες, όπου και πόζαραν μαζί τα δύο αδέρφια αλλά και η Τατιάνα με την Marie.

https://www.instagram.com/p/CvZRL8hLwXA/