Kατερίνα Δαλάκα: Το reunion με Σάκη και Μαριαλένα από το Survivor & η ομοιότητα με την αδερφή της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Kατερίνα Δαλάκα: Το reunion με Σάκη και Μαριαλένα από το Survivor & η ομοιότητα με την αδερφή της

Η Κατερίνα Δαλάκα συνεχίζει τις διακοπές της ενώ ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη την επισκέφτηκαν στην πόλη που μεγάλωσε, την Κατερίνη, διασκεδάζοντας όλοι μαζί μέχρι το πρωί. Άλλωστε, η ίδια είχε στηρίξει και με το παραπάνω τον Κατσούλη στον τελικό του Survivor All Star.

Η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον χωρισμό της συνεχίζει, όπως οι περισσότεροι της διακοπές της, με την ίδια να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πόλη που μεγάλωσε, την Κατερίνη. Εκεί είχε μια απρόσμενη επίσκεψη από ένα γνώριμο ζευγάρι, τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Το reunion με Σάκη - Μαριαλένα και το ιδιαίτερο outfit που επέλεξε

Κατερίνα Δαλάκα, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν μαζί για πρώτη φορά, ύστερα από την συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού μετά την αποβολή της εκείνη δεν μπορούσε σύμφωνα με τους κανόνες - όπως ανέφερε τη νύχτα του ημιτελικού ο Γιώργος Λιανός - να παρευρίσκεται. Έτσι, μιας και το ζευγάρι βρέθηκε στην Κατερίνη, την πόλη που όπως είπαμε μεγάλωσε η αθλήτρια, δεν γινόταν να μην κάνουν ένα μικρό reunion.

Οι τρεις τους διασκέδασαν σε μαγαζί της περιοχής, απολαμβάνοντας τη μουσική που έπαιζε κάποιος κοινός τους φίλος σύμφωνα με τα Instagram stories τους, ενώ εντύπωση έκανε το outfit που επέλεξε η Κατερίνα Δαλάκα για την συγκεκριμένη έξοδο. Η ίδια φόρεσε ένα co-ord σετ, δηλαδή ένα σετ με παντελόνι και strapless topσε αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού που θύμιζαν το ελληνικό καλοκαίρι ενώ τόνιζαν και την ηλιοκαμένη της επιδερμίδα.

Η Κατερίνα Δαλάκα στον μεγάλο τελικό του φετινού Survivor, ήταν από τους μεγάλους υποστηρικτές του Σάκη Κατσούλη. Η πρώην συμπαίκτριά του στο παιχνίδι είχε δημοσιεύσει τις ψήφους που του είχε «χαρίσει» από το κινητό της τηλέφωνο εκείνη τη βραδιά ενώ προέτρεπε και τους followers της να τον ψηφίσουν μιας και τον θεωρούσε τον πιο δυνατό παίκτη αγωνιστικά. Eπομένως, δεν γινόταν να μην την επισκεφτεί το ζευγάρι, αφού βρέθηκε στην περιοχή.

360069286_1027087475325711_4554433527423620893_n.jpg

H oμοιότητα με την αδερφή της

Η Κατερίνα Δαλάκα μεταξύ άλλων απολαμβάνει και τις στιγμές με την οικογένειά της και κυρίως με την αδερφή της τη Σοφία. Εκείνη αν και βρίσκεται στην εφηβεία είναι σωστή δεσποινίδα ενώ η ομοιότητά της με την Κατερίνα Δαλάκα είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Κανείς θα μπορούσε να πει ότι μοιάζουν να είναι δίδυμες, ιδιαίτερα στην πρόσφατη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κατερίνα Δαλάκα από την κοινή τους έξοδο, στην οποία φορούσαν είχαν επιλέξει παρόμοιο outfit, επιλέγοντας την πάντα κλασσική επιλογή του μαύρου φορέματος.

https://www.instagram.com/p/CvnNBOwsZhL/