Παύλος Γλύξμπουργκ: Η φανερή αγάπη του για την Ελλάδα και η συγκινητική συνάντηση στις Σπέτσες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Παύλος Γλύξμπουργκ: Η φανερή αγάπη του για την Ελλάδα και η συγκινητική συνάντηση στις Σπέτσες

Ο Παύλος, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου απολαμβάνει τις διακοπές του στα ελληνικά νησιά και για ακόμα μια φορά αποδεικνύει πόσο πολύ αγαπάει την Ελλάδα. Οχτώ περίπου μήνες από τον θάνατο του πατέρα του ο ίδιος είχε και μια πολύ συγκινητική συνάντηση στις Σπέτσες, οι οποίες αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για τον ίδιο.

Ο Παύλος, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πάντα δείχνει την προτίμησή του στη χώρα μας κι έτσι και αυτό το καλοκαίρι επέλεξε να βρεθεί για τις διακοπές του με τη Marie Chantal στα ελληνικά νησιά.

Αφού έκαναν το δικό τους «island hopping» από τα νησιά του Ιονίου στους Παξούς, βρέθηκαν στις Σπέτσες που αποτελούν ένα πολύ αγαπημένο μέρος για τους δυο τους αφού το συγκεκριμένο νησί το επέλεγαν και οικογενειακώς με τους γονείς του και την υπόλοιπη οικογένεια ενώ στις Σπέτσες παντρεύτηκε και ο Νικόλαος.

https://www.instagram.com/p/CDWg3gbgSqR/

O ίδιος αυτή τη φορά είχε μια πολύ ευχάριστη και συγκινητική συνάντηση στο νησί, μιας και όπως δημοσίευσε στα social media του βρέθηκε με πολύ καλούς, «αδερφικούς» φίλους του μπαμπά του, απαθανατίζοντας τη χαρούμενη στιγμή μαζί τους.

pavlos363875290_822259519427017_6600725163689881013_n.jpg

Η αγάπη του για την Ελλάδα

Ο Παύλος αγαπάει ιδιαίτερα την Ελλάδα και αυτό είναι φανερό, αν δεις και το προφίλ του στα social media, το οποίο «μυρίζει Ελλάδα».

pavlosgreece_19534310_1630465160357454_1778231754646093824_n.jpg

Σε κάθε εθνική επέτειο της χώρας δημοσιεύει την ελληνική σημαία μαζί με κάποια λόγια για τους αγώνες όσων πολέμησαν για την απελευθέρωσή της. Παράλληλα, όταν βρίσκεται εδώ του αρέσει να φωτογραφίζει την Ακρόπολη ή τη θάλασσα, ενώ δημοσιεύει και φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές στη χώρα μας, με τον ίδιο, τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Κάτι επίσης ιδιαίτερο που κάνει αποκαλύπτοντας την αγάπη του για την Ελλάδα είναι που θέλει να ευχηθεί στα παιδιά του δημόσια επιλέγει να το κάνει αναρτώντας μια φωτογραφία τους από τη χώρα μας ή με την ελληνική σημαία πίσω τους παράλληλα με τις ευχές του.