Όλες οι φορές που η 8χρονη κόρη του Αντώνη Ρέμου πόζαρε στον φακό των γονιών της

Όλες οι φορές που η 8χρονη κόρη του Αντώνη Ρέμου πόζαρε στον φακό των γονιών της

Πανύψηλη με τα καστανόξανθα μακριά μαλλιά σαν τη μαμά της, Υβόννη Μπόσνιακ. 

Στη Χαλκιδική βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα ο Αντώνης Ρέμος και η σύζυγός του, Υβόννη Μπόσνιακ αφού ο γνωστός τραγουδιστής είχε προγραμματισμένη συναυλία στο Αμφιθέατρο Σίβηρης το βράδυ της Τετάρτης (09/08).

Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας συνοδεύει για μια ακόμη χρονιά τον τραγουδιστή σε αρκετούς προορισμούς όπου θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες του συναυλίες. Η 8χρονη κόρη τους, Ελένη Πασχαλίδη δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό τους, με την οικογένεια να συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση.

H νέα φωτογραφία της πανύψηλης Ελένης

Πριν λίγες ώρες η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε μια καλοκαιρινή φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την 8χρονη κόρη της να αγναντεύει τη θάλασσα. Η πανύψηλη κόρη του ζευγαριού μοιάζει αρκετά στη μαμά της και έχει μεγαλώσει αρκετά.

eleni.webp

«My summer girl», έγραψε το μοντέλο-σχεδιάστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Όλες οι φορές που η Yβόννη Μπόσνιακ φωτογράφισε την 8χρονη Ελένη

Η Υβόννη Μπόσνιακ έχει μεγάλη αδυναμία στη μονάκριβη κόρη της και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα μαζί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες τους.

«Όλα περνούν» για τον Ρέμο εκτός από αυτές τις εμφανίσεις της Υβόννης που θα του μείνουν αξέχαστες

Καλεσμένος στην εκπομπή Traction, ο Aντώνης Ρέμος είχε αναφερθεί στα όνειρα που κάνει για την κόρη του. «Τώρα το όνειρό μου είναι να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω και αυτό, αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα».

https://www.instagram.com/p/CvKdtjmoZjC/

Ο δημοφιλής ερμηνευτής βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό της συζύγου της, Υβόννης Μπόσνιακ. Το ζευγάρι συμπλήρωσε φέτος 4 χρόνια έγγαμου βίου και 13 χρόνια σχέσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι παραμένουν αγαπημένοι και full in love, αποτελώντας #couplegoals.

https://www.instagram.com/p/Copc3-5N24V/

Στη gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες του τραγουδιστή με την κόρη του.

Ο παραμυθένιος γάμος Ρέμου-Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος επισφράγισαν τον έρωτά τους, ύστερα από 8 χρόνια κοινής πορείας, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. O παραμυθένιος γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι τη λατρεμένη τους κόρη Ελένη.

Πηγή κεντρικής: yvonini