Σταματίνα Τσιμτσιλή και Όλγα Λαφαζάνη πέρασαν την πιο γεμάτη μέρα στην Αντίπαρο με τα παιδιά τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Όλγα Λαφαζάνη πέρασαν την πιο γεμάτη μέρα στην Αντίπαρο με τα παιδιά τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Όλγα Λαφαζάνη πέρα από συνεργάτιδες είναι και πολύ καλές φίλες αλλά και κουμπάρες. Οι δυο τους, λοιπόν βρέθηκαν στην Αντίπαρο και πέρασαν μαζί χαλαρές και όμορφες στιγμές.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τα τρία παιδιά της - τη Νάγια, τη Μαίρη και τον Γιάννη - και τον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις βουτιές της από την Πάρο, την Σύμη και ύστερα στην όμορφη Σύρο, απ' όπου επέστρεψε ξανά στην Πάρο για να συνεχίσει τις διακοπές της.

https://www.instagram.com/p/CtLq7-LsF4h/

Ο λόγος που το ζευγάρι μοίρασε τον χρόνο του στα νησιά δίνοντας έμφαση στην Πάρο, είναι γιατί εκεί έχουν το εξοχικό τους οπότε πρώτα επιλέγουν αυτόν τον προορισμό για να παραθερίσουν κάθε καλοκαίρι και ύστερα μοιράζουν τον χρόνο τους σε κοντινά νησιά.

Η συνάντηση με τη φίλη και κουμπάρα της στην Αντίπαρο

Από τα πιο αγαπημένα άτομα της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι η Όλγα Λαφαζάνη. Πέρα από συνεργάτιδες στην πρωινή εκπομπή Happy Day, είναι φίλες και είναι και κουμπάρες, αφού η παρουσιάστρια έχει βαφτίσει τη μεγάλη κόρη της Όλγας Λαφαζάνη, την 12χρονη σήμερα Μαρία - Αλεξάνδρα. Εκείνη έχει άλλο ένα παιδί με τον σύζυγό της Νίκο Οικονόμου, τον Γιώργο που είναι 5 χρονών.

365204828_255678550687432_5596016419503494100_n.jpg

Οι δύο, λοιπόν κολλητές έδωσαν ραντεβού στην Αντίπαρο, που βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Πάρο και πέρασαν μια πολύ όμορφη μέρα με τους άντρες τους και τα παιδιά τους, όπως είδαμε από τα στιγμιότυπα που μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media.

Ξέγνοιαστες από επαγγελματικές υποχρεώσεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Όλγα Λαφαζάνη έδειχναν πιο χαρούμενες από ποτέ, ενώ απόλαυσαν τη βουτιά τους στη θάλασσα, τη βόλτα στα γραφικά σοκάκια στην Αντίπαρο, ενώ έτυχε να συναντήσουν και τον Šarūnas Jasikevičius - τον γνωστό πρώην μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού - στο μέρος, όπου επέλεξαν για να φάνε.

Τα αγαπημένα μαγιό της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Όπως θα είδες από τις φωτογραφίες η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Όλγα Λαφαζάνη φόρεσαν μαγιό σε παρόμοιες αποχρώσεις με ιδιαίτερα patterns με γεωμετρικά και floral σχέδια.

Ωστόσο, οι εμφανίσεις της παρουσιάστριας του Alpha με μαγιό φέτος έχουν συγκεντρώσει τα πιο πολλά likes κι όχι άδικα, αφού αναδεικνύουν το καλλίγραμμο σώμα της.

Δες κάποια από τα αγαπημένα της μαγιό στην παρακάτω gallery:

H σχέση της με τη βαφτιστήρα της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολύ περήφανη για τη βαφτιστήρα της, την κόρη της Όλγας Λαφαζάνη. Οι τρεις τους είχαν συναντηθεί την άνοιξη σε κάποιο event και η Σταματίνα Τσιμτσιλή πόζαρε με τη Μαρία - Αλεξάνδρα, σχολιάζοντας, μάλιστα πως η 12χρονη την έχει φτάσει σε ύψος.

https://www.instagram.com/p/CsmNKC9Mr39/

Δεν είναι να απορεί κανείς βέβαια, αφού η Όλγα Λαφαζάνη είναι μια αρκετά ψηλή γυναίκα ενώ ο σύζυγός της ήταν πρώην επαγγελματίας μπασκετμπολίστας.