Double trouble οι Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη και οι «icon καψερές» ενωθήκαμε - Οι τέλειες φωτογραφίες

Double trouble οι Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη και οι «icon καψερές» ενωθήκαμε - Οι τέλειες φωτογραφίες
Instagram

Μετά το κακοπροαίρετο σχόλιο που δέχθηκε η Μαίρη οι δύο αδερφές έκαναν κανονική πασαρέλα, μετέτρεψαν σε catwalk έναν διάδρομο σπιτιού στη Σαρωνίδα και περπάτησαν με αέρα, ακολουθώντας πάντα πιστά τις συμβουλές της Βίκυς Καγιά.

Στη Σαρωνίδα βρέθηκαν για Σαββατοκύριακο οι αδερφές Boo, Μαίρη και Αλίκη Συνατσάκη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη φωτογράφιση που έπρεπε να κάνουν για τα ρούχα του Project SoMa, της εταιρείας ρούχων δηλαδή που διατηρεί η παρουσιάστρια με την Αθηνά Οικονομάκου.

Τα μοντέλα μάλιστα της φωτογράφισης αυτής δεν ήταν άλλα από την ίδια τη Μαίρη Συνατσάκη, αλλά και την αδερφή της την οποία επιστράτευσε για να φορέσουν μαζί τις δημιουργίες τους και να ποζάρουν για λογαριασμό των social media.

Η Μαίρη Συνατσάκη έμεινε στην Αθήνα και με την Ολίβια θαυμάζουν τη θέα από την τεράστια βεράντα τους

Οι δυο τους είναι άλλωστε εξαιρετικά δεμένες, μοιράζονται τα πάντα και στέκονται ανέκαθεν η μία στο πλευρό της άλλης, σαν φύλακας- άγγελος.

«Η Αλίκη είναι ο μοναδικός άνθρωπος, που ενώ έχω πολύ καλούς φίλους και τους εμπιστεύομαι, μπορεί να ξέρει για μένα αυτά που ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό δεν θα τολμήσω να πω. Στην Αλίκη θα τα πω… Εγώ δεν ξέρω αν γνωρίζω για την Αλίκη τόσα πολλά πράγματα. Μπορεί να μην ξέρω τα ντροπιαστικά της. Δεν θέλω κανέναν άλλον. Κανείς δεν θα μπορούσε να αντικαταστήσει την Αλίκη, τη σχέση που έχουμε, την ασφάλεια που νιώθω μαζί της» είχε πει η 38χρονη youTuber και επιχειρηματίας στην εκπομπή "Ελένη".

Πάντως, η μεταξύ τους χημεία αποτυπώθηκε και στον φακό, με τον τρόπο που πόζαραν για τα boho outfits της Project SoMa συλλογής. Φυσικά, η διαδικασία δεν θα μπορούσε να μην μετατραπεί αμέσως σε παιχνίδι και αστείο challenge με τις δυο τους να «παίζουν» GNTM. Με άλλα λόγια έκαναν κανονική πασαρέλα με τα ρούχα αυτά, μετέτρεψαν σε catwalk έναν διάδρομο σπιτιού στη Σαρωνίδα και περπάτησαν με αέρα, ακολουθώντας πάντα πιστά τις συμβουλές της Βίκυς Καγιά.

Πάντως αν εκείνη ήταν παρούσα, θα αναφωνούσε «συγκλό».

Αυτό που έχουν παρατηρήσει πολλοί διαδικτυακοί ακόλουθοι των αδερφών Συνατσάκη, είναι η αλλαγή στην εμφάνιση της Αλίκης. Ειδικότερα, έχει ανανεωθεί πολύ αλλάζοντας κουπ αλλά και χάνοντας τα λίγα κιλά που ενδεχομένως ήθελε. Χωρίς η ίδια να έχει μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διατροφή και τον τρόπο ζωής της, η αλλαγή είναι εμφανής και εκείνη δείχνει εξίσου όμορφη, γλυκιά και με αυτοπεποίθηση όσο και πριν. «Αλίκη αδυνάτισες πάρα πολύ, μπράβο σου» ήταν μερικά από τα σχόλια των followers τους σε live που έκαναν μαζί στο Instagram προ μερικών μηνών. Έκτοτε μάλιστα, έχει αδυνατίσει κι άλλο. Η αλήθεια φυσικά είναι πως τα κιλά μικρή σημασία έχουν, ενώ αυτό που πράγματι έχει σημασία είναι ότι εκείνη δείχνει υγιής και χαρούμενη.

8 μήνες Ολίβια: Η τρυφερή φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη και τα σχόλια των celebrities

Η μεγάλη αλλαγή που ήρθε όμως στη ζωή τους και τις έδεσε ακόμη περισσότερο είναι άλλη και ακούει στο όνομα «Ολίβια». Η κόρη της Mairiboo και του Μύρωνα Στρατή, πρώτος καρπός του έρωτά τους που επισφράγησε την ευτυχία τους μετά από δύο χρόνια σχέσης, έχει συνεπάρει ολόκληρη την οικογένεια. Η Μαίρη Συνατσάκη έγινε μαμά και η Αλίκη θεία- νταντά- προστάτης της οχτώ μηνών μικρής τους πριγκίπισσας.

Μάλιστα, από την στιγμή που η Influencer ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, η δίδυμη αδερφή της δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της. «Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Περιμένω πώς και πώς. Ευλογία σε όλο τον κόσμο τα παιδιά. Μου το είπε από το τηλέφωνο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, γιατί μιλάμε γενικώς. Συγκινήθηκα, βούρκωσα. Πήγα να το παίξω ψύχραιμη αλλά είμαι πάρα πολύ συγκινημένη. Είμαι έτοιμη για το θεία. Έχω κάνει προπόνηση δυο χρόνια γιατί έχω ένα βαφτιστήρι και είμαι πάρα πολύ έτοιμη για το θεία. Ήξερα ότι είναι στα σχέδιά της να κάνει ένα παιδί. ‘Ηταν από τις γυναίκες που ήθελαν να το ζήσουν αυτό. Είναι έτοιμοι και οι δυο. Τον γνώρισα κυρίως μέσα από τη σχέση της Μαίρης τον Ίαν. Χαίρομαι που τους βλέπω χαρούμενους και ευτυχισμένους μαζί. Έχω μάθει το φύλο του μωρού αλλά δε μπορώ να πω κάτι άλλο. Γερό και τυχερό ότι και να είναι», είχε πει μέλλουσα τότε θεία στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star.

https://www.instagram.com/p/CgrJAerrlsQ/

Και αν η MairiBoo είναι η icon όλων των «καψερών» (επική απάντηση της Μαίρης στο post παρακάτω), η αδερφή της είναι η απαραίτητη εκείνη ασπίδα που έχουμε ανάγκη όλοι προκειμένου να εξακολουθούμε να δημιουργούμε, να νιώθουμε ότι λαμβάνουμε αγάπη και αποδοχή. Πρόκειται για κάτι που είναι δυστυχώς σε «έλλειψη» αν κρίνουμε από τις τελευταίες αναρτήσεις της νέας μαμάς, βάσει των μηνυμάτων που έλαβε αναφορικά με το πώς έχει αλλάξει από τότε που γέννησε.

Ο λόγος για τη δημοσίευση που έκανε ανήμερα της ονομαστικής της εορτής, στις 15 Αυγούστου 2023 και εενέα μήνες αφότου έφερε στον κόσμο την κόρη της, Ολίβια.

«Με γεμίσατε ευχές έναν ακόμη Δεκαπενταύγουστο και σχεδόν κάθε χρόνο σας ευχαριστώ γι αυτές από έναν προορισμό διακοπών. Φέτος έχει μπαλκονάδα, Αθήνα, εκείνη, το ηλιοβασίλεμα σταθερά. Μου έστειλε εχθές μια κυρία μια σειρά από μηνύματα, να μου ευχηθεί μια ημέρα νωρίτερα της γιορτής μου να επανέλθω γρήγορα στην Μαίρη το άϊκον που έκανε ταξίδια και ντυνόταν όμορφα. Βάζω αυτήν την ευχή σε ένα χαρτάκι, το κόβω κομματάκια, τα πετάω από το μπαλκόνι, να τα πάρει όλα ο αέρας. Καμία επιστροφή. Μόνο αλλαγή. Κανένα άικον. Μόνο φόρμες και σουτιέν για όσο νιώθω άνετα με δαύτα. Εγώ που έκανα παιδί και έγινα «έτσι» μαζί με όποια άλλη «καψερή» εκεί έξω, σας εύχομαι αγάπη και αποδοχή. Η ζωή είναι ένα θαύμα 🤍», είχε γράψει η εορτάζουσα και έκανε για μια ακόμη φορά πολλές μαμάδες να ταυτιστούν απολύτως.

https://www.instagram.com/p/Cv-ULhkLBB9/