Η Τσολάκη κάνει διεθνή καριέρα ως κορίτσι του καιρού & έχει τα πιο «Happy Day» videos στο ΤikTok

Η Τσολάκη κάνει διεθνή καριέρα ως κορίτσι του καιρού & έχει τα πιο «Happy Day» videos στο ΤikTok

Η Ελένη Τσολάκη έχει γίνει viral παγκοσμίως στο TikTok τις τελευταίες ημέρες και έστειλε ένα γλυκό μήνυμα. Το σπάνιο video και το «ευχαριστώ» στους θαυμαστές της.

Η Ελένη Τσολάκη βρισκόταν για τέσσερα ολόκληρα στο πάνελ του «Happy Day» και στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όπου και έγινε ευρέως γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Η παρουσιάστρια του ΟPEN μας είχε χαρίσει αρκετές fun στιγμές μέσα από τη στήλη του καιρού την οποία παρουσίαζε καθημερινά με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, καταφέρνοντας να μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη των τηλεθεατών. Το κέφι, το μπρίο και οι χοροί της 37χρονης την έκαναν να ξεχωρίσει

Η Ελένη Τσολάκη κάνει διεθνή καριέρα

Τα videos με την Ελένη Τσολάκη να λέει τον καιρό την περίοδο που βρισκόταν στο «Happy Day» έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές τις τελευταίες ημέρες και συγκρίνονται με τηλεοπτικούς μετεωρολόγους άλλων χωρών.

«Στο Happy Day ήμουν μόλις τέσσερα χρόνια και αισθάνομαι σαν να ήμουν 10! Ακόμα ο κόσμος έξω μου λέει για το Happy Day γιατί έκανα και το κομμάτι του καιρού, που ήταν πολύ χαρακτηριστικό. Όταν ξυπνάς 5:30, στις 8:10 που έβγαινε αυτό το κομμάτι ήμουν ήδη στον τρίτο καφέ. Ακόμα έχω αυτή τη μανία του πρωινού ξυπνήματος. Τώρα, μάλιστα, πιο πολύ», έχει τονίσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Ελένη Τσολάκη.

Τα απολαυστικά videos trendάρουν στο ΤikΤok και έχουν ταξιδέψει κυριολεκτικά στην άλλη άκρη του κόσμου, με fans διαφόρων εθνικοτήτων να δημιουργούν χιουμοριστικά posts στα οποία συγκρίνουν την παρουσιάστρια με τηλεοπτικούς μετεωρολόγους άλλων χωρών.

To «ευχαριστώ» της Ελένης Τσολάκη

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» θέλησε να πει η Ελένη Τσολάκη στον κόσμο που έκανε viral τα videos της από την εποχή που συμμετείχε στο «Happy Day» ως κορίτσι του καιρού.

https://www.instagram.com/reel/CwFX3TaIcu_/

Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα backstage βίντεο από τα γυρίσματα στο στούντιο και έγραψε: «Βλέπω τελευταία πόση αγάπη δείχνετε για το «Τραγούδι του καιρού» και με γεμίζετε με χαμόγελα!!!!Από τα πιο ξεχωριστά χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής για μένα ήταν το Happy Day!Πάντα με ευγνωμοσύνη τα φυλάω στη καρδιά μου!!!🙏🏻 Χρόνια γεμάτα αγάπη, αλήθεια κ όμορφα συναισθήματα!!❤️ Αυτή λοιπόν είναι η απόλυτη αλήθεια πίσω από το χάρτη της όμορφης Ελλάδας μας!! Η εφαρμογή του «μοναχός σου χόρευε…Σας στέλνω ένα γλυκό φιλί κ ένα τεράστιο ευχαριστώ!!!».

Τα αποθεωτικά σχόλια από fans του εξωτερικού

Η φήμη της Ελένης Τσολάκη ξεπέρασε τα σύνορα με fans από το εξωτερικό να την αποθεώνουν στο Instagram αλλά και στο TikTok.

«Σε αγαπάμε», «Υπέροχη», «Δεν μιλάω Ελληνικά αλλά αγαπώ εκείνη και το τραγούδι», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια στο προφίλ της παρουσιάστριας.

Screenshot-2023-08-22-150905.png

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα σχόλια.

Πηγή κεντρικής: elenitsolaki