Leonardo DiCaprio- Vittoria Ceretti: H βόλτα τους έκανε όλους να μιλούν για νέο έρωτα στο Hollywood

Τσακιρίδου Χριστίνα
Leonardo DiCaprio- Vittoria Ceretti: H βόλτα τους έκανε όλους να μιλούν για νέο έρωτα στο Hollywood
2023 Invision

O Leonardo DiCaprio εθεάθη με την Vittoria Ceretti και πυροδότησε τις φήμες που τον θέλουν να ζει τον έρωτά του στο πλευρό του 25χρονου μοντέλου.

Ο Leonardo DiCaprio έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως για τις προτιμήσεις του στο αντίθετο φύλο και η έλξη του για τις πολύ νεότερες γυναίκες είναι γνωστή παγκοσμίως.

Ο 48χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης διανύει ένα από τα πιο ξέγνοιαστα και ευχάριστα καλοκαίρια του και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη γοητευτική φημολογούμενη σύντροφό του, Vittoria Ceretti.

O Leonardo DiCaprio και η Vittoria Ceretti είναι το νέο ζευγάρι στο Hollywood;

Πριν λίγες ώρες ο ηθοποιός και το μοντέλο απόλαυσαν τη βόλτα τους στη Santa Barbara και εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους την ώρα που έτρωγαν παγωτό. Οι δυο τους περπάτησαν δίπλα-δίπλα και έδειχναν πολύ ευδιάθετοι, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Vittoria Ceretti ήταν ντυμένη casual φορώντας μαύρο εφαρμοστό σορτς, λευκό μακρυμάνικο τοπ, shoulder τσάντα και αθλητικά παπούτσια. Ο DiCaprio κινήθηκε στον ίδιο ενδυματολογικό κώδικα επιλέγοντας λευκό t-shirt, χακί βερμούδα και καπέλο.

https://www.instagram.com/p/CwUabjCP5Z_/

Τo μοντέλο και ο DiCaprio εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά στη Γαλλία στα τέλη Μαΐου, στην πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the Flower Moon» στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ποια είναι η 25χρονη Vittoria Ceretti

Η 25χρονη έχει καταγωγή από την Ιταλία και μόλις πριν δυο μήνες επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον σύζυγό της και DJ-μέλος των Tale Of Us, Matteo Milleri με τον οποίο υπήρξε παντρεμένη για τρία ολόκληρα χρόνια.

https://www.instagram.com/p/CBftPaKqd_7/

Σε παλαιότερες αναρτήσεις της στα social media, η 25χρονη ανέφερε τον πρώην σύζυγό της ως «ο άντρας της ζωής μου».

https://www.instagram.com/p/CrmJHaQN6Tn/

Η Ceretti είναι κόρη της σχεδιάστριας Francesca Lazzari και ambassador του οίκου Balenciaga. Σε ηλικία 14 ετών έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς Elite Model Look και ξεκίνησε την ανοδική της πορεία στον χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/Cp-2K_EOJ9V/

Tο όνομα του νεαρού top model βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τα πιο περιζήτητα μοντέλα και όχι άδικα. Η Ιταλίδα καλλονή έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει φωτογραφηθεί για τα εξώφυλλα πολλών εμβληματικών περιοδικών.

Τα τελευταία χρόνια η πλατφόρμα models.com τη συμπεριλαμβάνει στη λίστα με τα icons της βιομηχανίας της μόδας, ενώ το περιοδικό Maxim την έβαλε φέτος στη λίστα με τις 100 πιο sexy γυναίκες στον πλανήτη. H 25χρονη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την Gigi Hadid, η οποία φημολογούταν έντονα πως διατηρεί ερωτικές σχέσεις με τον DiCaprio.

Ο Leonardo DiCaprio, οι βουτιές στη θάλασσα και η νεαρή κοπέλα που τον συνόδευε

H φημολογούμενη σχέση DiCaprio- Hadid

Τον Σεπτέμβριου του 2022 η Gigi Hadid και ο Leonardo DiCaprio εθεάθησαν μαζί για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, πυροδοτώντας τις φήμες που τους ήθελαν να είναι ζευγάρι. To διάσημο μοντέλο και ο ηθοποιός κρατούν σιγή ιχθύος για την προσωπική τους ζωή ωστόσο οι κοινές τους εμφανίσεις είχαν δημιουργήσει μεγάλη ίντριγκα γύρω από τη σχέση τους.

Λίγες εβδομάδες αργότερα οι δυο τους εθεάθησαν στο Μιλάνο και τότε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον τους είχε αποκαλύψει στο Entertainment Tonight ότι ο 47χρονος σταρ βρισκόταν στην ίδια πόλη με το top model αναφέροντας: «Σίγουρα βλέπονται».

Ακολούθησε μια ακόμη κοινή τους έξοδος στη Νέα Υόρκη η οποία ήταν αρκετή για επιβεβαιώσει τα όσα γράφονταν. Το ερωτευμένο ζευγάρι εντοπίστηκε να φεύγει από το ίδιο εστιατόριο και έκαναν το παν για να κρυφτούν. Στην παρέα τους βρισκόταν ο Aviv Nevo, βασικός μέτοχος της Time Warner, με τους άντρες της προσωπικής του φρουράς να καταφέρνουν να τους φυγαδεύσουν βιαστικά από το εστιατόριο. Η Gigi Hadid προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό της με το μπλε κασκόλ ωστόσο βιντεοσκοπήθηκε από τους παπαράτσι.

Πηγή κεντρικής: apimages.com