Ο Leonardo DiCaprio, οι βουτιές στη θάλασσα και η νεαρή κοπέλα που τον συνόδευε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Leonardo DiCaprio, οι βουτιές στη θάλασσα και η νεαρή κοπέλα που τον συνόδευε
Leonardo DiCaprio poses for photographers upon arrival at the premiere of the film 'Killers of the Flower Moon' at the 76th international film festival, Cannes, southern France, Saturday, May 20, 2023. (Photo by Scott Garfitt/Invision/AP) 2023 Invision

Ο Leonardo DiCaprio έκανε ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του και μαζί του ήταν και η ανιψιά του, την οποία πολλοί «πέρασαν» για την νέα του σύντροφο.

O Leonardo DiCaprio πριν από λίγες μέρες απόλαυσε τις διακοπές του στις ιταλικές ακτές και πιο συγκεκριμένα στο Amalfi. Ο 48χρονος σταρ του Hollywood βρέθηκε εκεί με την οικογένειά του αλλά και μια νεαρή κοπέλα, η οποία κίνησε την περιέργεια των πιο πολλών. Ήταν άραγε η νέα σύντροφος του ηθοποιού;

https://www.instagram.com/p/CteP5jauNrA/

Οι βουτιές στη θάλασσα και οι στιγμές χαλάρωσης με την ανιψιά του

Όχι η κοπέλα που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο σκάφος του ηθοποιού δεν ήταν η νέα του σύντροφος, αν και θα μπορούσε αν αναλογιστούμε τις ηλικίες των προηγούμενων σχέσεών του. Πρόκειται παρ' όλα αυτά για την ανιψιά του τη Normandie, η οποία μαζί με τον πατέρα του Leonardo DiCaprio και την μητριά του τον ακολούθησαν στο ολιγοήμερο ταξίδι του μετά την εμφάνισή του στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών στα τέλη Μαΐου.

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που κυκλοφόρησαν ο ηθοποιός φαίνεται πως απόλαυσε ιδιαίτερα τις διακοπές του με το σκάφος του ενώ έκανε συχνά και βουτιές στην θάλασσα είτε μόνος του είτε με την ανιψιά του. Παράλληλα, με την Normandie επιστκέφτηκαν και τις θαλάσσιες σπηλιές Blue Grotto στο Capri.

Ένα κορίτσι για τον Leonardo

Πολλά έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα για τον Leonardo DiCaprio και την προσωπική του ζωή.

Αρχικά τον περασμένο χρόνο ο ηθοποιός είχε βρεθεί αρκετές φορές με το γνωστό μοντέλο Gigi Hadid με πολλούς να αναφέρουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έκανε κάποια αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/Cc5WQBqOQJi/

Πριν λίγες μέρες ο ίδιος γευμάτισε με το νεαρό 28χρονο μοντέλο Neelam Gill και την μητέρα του με τις φήμες να θέλουν τον ηθοποιό να βρίσκεται σε νέο ειδύλλιο και να έχει χωρίσει με τη Gigi Hadid. Ωστόσο, πηγή της Page Six αναφέρει ότι το μοντέλο διατηρεί δεσμό με έναν από τους φίλους του Leonardo DiCaprio και όχι με τον ίδιο.

https://www.instagram.com/p/CrJOUwosIlF/

Παράλληλα, ο 48χρονος σταρ της μεγάλης οθόνης ταξίδεψε στα ανοικτά των ακτών της Ibiza, στην Ισπανία μαζί με την Meghan Roche, ένα 22χρονο μοντέλο από την Αμερική, που έχει συνεργαστεί με όλους τους κορυφαίους οίκους μόδας και μεγάλα brands. Σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ, οι δυο τους φαίνονται να βγαίνουν μαζί από το ίδιο βαν και να κατευθύνονται προς το yacht του ηθοποιού για να επιβιβαστούν. Όπως φαίνεται στις λήψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας κανείς άλλος δεν επιβιβάστηκε στο σκάφος και οι δυο τους πέρασαν το βράδυ μαζί, καθώς υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες τoυ μοντέλου με διαφορετικό ντύσιμο.

Άραγε ποιο να είναι τελικά το νέο κορίτσι του ηθοποιού; Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε εξελίξεις.