Η 6χρονη Μαλένα Χανταμπάκη είναι η μεγαλύτερη φαν του Παναθηναϊκού και ο μπαμπάς Στέλιος καμαρώνει

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η 6χρονη Μαλένα Χανταμπάκη είναι η μεγαλύτερη φαν του Παναθηναϊκού και ο μπαμπάς Στέλιος καμαρώνει

Ο Στέλιος Χανταμπάκης πήγε στο γήπεδο με την μικρή Μαλένα και δημοσίευσε τις ωραιότερες φωτογραφίες. Η αγάπη της 6χρονης για τον Παναθηναϊκό και η αφιέρωση σε γνωστό ποδοσφαιριστή. 

O Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής πορείας (εκ των οποίων τα 10 ως παντρεμένοι) και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Το ερωτευμένο ζευγάρι και τα παιδιά τους μετακόμισαν πρόσφατα σε νέο σπίτι και δείχνουν ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτή την αλλαγή.

Μετά την επιστροφή του από το Survivor All Star ο 37χρονος περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τη σύζυγο και τα παιδιά του, απαθανατίζοντας τρυφερές στιγμές από το καλοκαίρι τους.

Στέλιος και Μαλένα Χανταμπάκη πήγαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η 6χρονη κόρη του βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (29/08) στο ΟΑΚΑ για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Μπαμπάς και κόρη θέλησαν να δουν από κοντά το ματς του «τριφυλλιού» με τη Μπράγκα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

malena.jpg

Μπορεί το αποτέλεσμα να μην ήταν το επιθυμητό για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού (η ομάδα ηττήθηκε με σκορ 0-1) ωστόσο η μικρή Μαλένα χάρηκε στο έπακρο την επίσκεψη στο γήπεδο.

Screenshot-2023-08-30-102818.png

H νεαρή φαν του τριφυλλιού φαίνεται να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ποδοσφαιριστή Φώτη Ιωαννίδη και εμφανίστηκε στην κερκίδα με πανό που έγραφε: «Κύριε Ιωαννίδη θέλω τη μπλούζα σας».

10 χρόνια τώρα Χανταμπάκης -Πηλιάκη είναι survivors της αληθινής αγάπης: τα παιδιά και το σπίτι τους

Στέλιος Χανταμπάκης: Οι ωραιότερες φωτογραφίες με τα παιδιά του

Ο πρώην παίκτης του Survivor και νικητής του πρώτου Nomads έχει καθημερινή παρουσία στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμιότυπα στo Instagram με τα παιδιά του. Η 6χρονη Μαλένα είναι αναμφίβολα το mini me του και δεν είναι λίγες οι φορές που μπαμπάς και κόρη ποζάρουν μαζί, χαρίζοντάς μας τρυφερά στιγμιότυπα.

Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή ευτυχία Χανταμπάκη- Πηλιάκη

Το νέο σπίτι της οικογένειας Χανταμπάκη είναι minimal με το λευκό χρώμα να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. H μοντέρνα κουζίνα με τα γκρι ντουλάπια αποτελεί ένα από τα αγαπημένα δωμάτια της Όλγας Πηλιάκη η οποία μαγειρεύει καθημερινά για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο 9χρονος Μανώλης Χανταμπάκης ασχολείται ενεργά με το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια και οι γονείς του θέλησαν να του χαρίσουν ένα mini γήπεδο ποδοσφαίρου το οποίο «προσγειώθηκε» στην αυλή του σπιτιού.

Οι τρυφεροί γονείς προσπαθούν να αφιερώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο στα παιδιά τους και απολαμβάνουν να παίζουν ή να τρώνε μαζί τους. Στο εξωτερικό του σπιτιού υπάρχει αρκετός χώρος για barbeque, παιχνίδι ή κάποια άλλη fun δραστηριότητα.

Πηγή κεντρικής: stelioshantampakis