Ο Justin Theroux είναι πολύ ερωτευμένος και η 29χρονη αγαπημένη του είναι ηθοποιός

Ο Justin Theroux είναι πολύ ερωτευμένος και η 29χρονη αγαπημένη του είναι ηθοποιός

Ο Justin είναι ερωτευμένος και δεν κρύβεται πια.

Θυμάσαι που τον Απρίλιο του 2023 οι φήμες ήθελαν τον Justin Theroux να έχει επανασυνδεθεί με την Jennifer Aniston;

Οι φωτογραφίες που προέκυψαν φανέρωσαν πως Theroux και Aniston είναι απλά φίλοι μιας και ο 52χρονος ηθοποιός γαίνεται πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του και είναι πολύ πολύ ερωτευμένος. Ο Theroux έχει έρθει κοντά με την 29χρονη ηθοποιό Nicole Brydon Bloom και οι πόζες στο Altro Paradiso της Νέας Υόρκης δείχνουν τον Justin να μην μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά από την αγαπημένη του.

Η αγαπημένη του Theroux είναι 23 χρόνια μικρότερη και οι πρώτες φήμες περί νέου δεσμού ήρθαν νωρίτερα μέσα στον Αύγουστο όταν οι δύο ηθοποιοί είχαν διαδηλώσει μαζί στην απεργία των σεναριογράφων. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από το διαζύγιο με την Aniston όπου ο Theroux επιλέγει να μας δείξει τι συμβαίνει στην προσωπική του ζωή.

https://www.instagram.com/p/CvbnyjhONrw/

To love story της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux γνωρίστηκαν το 2007 στο σετ της ταινίας «Tropic Thunder» αλλά άρχισαν να εμφανίζονται επίσημα ως ζευγάρι το 2011 μετά την ταινία «Wanderlust». Ο Theroux της έκανε πρόταση γάμου το 2012 στα 41α γενέθλιά της και τρία χρόνια μετά αποφάσισαν να παντρευτούν στο σπίτι τους στο Bel Air. Τελικά οι δύο ηθοποιοί χώρισαν το 2018 κρατώντας άριστες σχέσεις.

Όποτε έχει κληθεί κάποιος από τους δύο να μιλήσει για τον άλλον, έχει να πει μόνο τα καλύτερα. Μάλιστα, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ο Theroux έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για να ευχηθεί στην πρώην του, με έναν τρόπο που δύσκολα φαντάζεσαι να το κάνει κάποιος πρώην.

https://www.instagram.com/p/BXbjAnHlbx3/

Ο Justin έχει κρατήσει όλες τις πόζες με την Jen στο προφίλ του στο Instagram και ερωτώμενος στο Esquire για τη σχέση τους, είχε πει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/BQZOcfMhlE-/


«Με κάνει να γελάω πολύ, είναι αστεία, Θα ήταν απώλεια για εμένα προσωπικά το να μην έχουμε επαφή, νομίζω και για εκείνη».

Jennifer Aniston- Justin Theroux: Η κίνηση που έκανε όλους να μιλούν για επανασύνδεση