Η Αφροδίτη Λιάντου γιορτάζει και η μαμά Εβελίνα Παπούλια έκανε το ωραιότερο post για την κόρη της

Η Αφροδίτη Λιάντου γιορτάζει και η μαμά Εβελίνα Παπούλια έκανε το ωραιότερο post για την κόρη της

Πώς αποκάλεσε η Εβελίνα Παπούλια την μονάκριβή της και το ιδιαίτερο σχόλιο της Μαριάννας Τουμασάτου. 

Η Εβελίνα Παπούλια ως μαμά είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστρια της κόρης της και επίσης ηθοποιού Aφροδίτης Λιάντου. Δεν την αγαπά μόνο ως το μοναχοπαίδι της, αλλά τη στηρίζει και σε κάθε επαγγελματικό της βήμα. Με το σημερινό της post, κάνει την ωραιότερη αφιέρωση για τη γιορτή της και ο τρόπος που την αποκαλεί είναι ιδιαίτερος. Όσο ιδιαίτερο είναι και το σχόλιο της Μαριάννας Τουμασάτου.

Τι συμβαίνει όμως με τη φημολογούμενη πρώτη τηλεοπτική συνεργασία μαμάς και κόρης;

https://www.instagram.com/p/CdsVfOgMFte/

Η διάψευση για την κοινή συνεργασία και η αφιέρωση: «Ζωγραφιά μου παντοτινή μου αγάπη»

Η Εβελίνα Παπούλια έχει εκφράσει σε πολλές συνεντεύξεις της, την αδυναμία που έχει στην κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, παιδί του πρώτου της γάμου από τον επίσης ηθοποιό Γιώργο Λιάντο. Μάλιστα η ηθοποιός όταν έπαιζε στους «Δύο ξένους» ήταν έγκυος στην κόρη της.

1675855585567-257098061-liantosk.jpg

NDP photo agency

Φυσικό και επόμενο όχι απλά να τη λατρεύει αλλά να τη στηρίζει και σε κάθε της επαγγελματικό βήμα, τόσο το διάστημα που έκανε την πρώτη της απόπειρα στο τραγούδι ενώ ήταν στο Λονδίνο, όσο και στην υποκριτική με τον πρώτο της ρόλο στη Γη της ελιάς.

Όπως είχε δηλώσει στην κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ: «Είμαι μαμά και είμαι περήφανη για εκείνη από τη μέρα που γεννήθηκε. Έχει καταφέρει πράγματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και γενικά η Αφροδίτη είναι ένα παιδί που όταν βάζει κάτι στο μυαλό του, το πετυχαίνει. Και το βασικότερο είναι πως είναι πολύ γενναία, γιατί ακόμα και αν φοβάται κάτι, θα πάει κόντρα στον φόβο της. Και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό σε έναν άνθρωπο».

https://www.instagram.com/p/CdSqjFEouYw/

Η σημερινή της αφιέρωση για τη γιορτή της κόρης της, είναι γεμάτη από αγάπη και θαυμασμό. Αλλά και full στα γλυκά υποκοριστικά με την οποία αποκαλεί την κόρη της: «Χρόνια πολλά για την γιορτή σου ζωγραφιά μου. Παντοτινή μου αγάπη. Υπέροχο φωτεινό μου πλάσμα! Σε ευχαριστώ που έχεις κάνει την ζωή μου τόσο όμορφη… Σε λατρεύω».

https://www.instagram.com/p/Cwoz9__MtOd/

Στις εκατοντάδες ευχές και τα σχόλια από φίλους και γνωστούς, ξεχωρίζει εκείνο της Μαριάννας Τουμασάτου, η οποία φυσικά εστίασε στην ομορφιά της Αφροδίτης: «Μωρ τι όμορφη που είναι. Φτου, φτου».

liadou_toumasatou.jpg

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Εβελίνα Παπούλια και την Αφροδίτη Λιάντου να συνεργάζονται μαζί για πρώτη φορά τηλεοπτικά στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», η ηθοποιός το είχε διαψεύσει με story στο Instagram. Με πολύ έντονο ύφος: «Συνεχής αναδημοσίευση ψευδών ειδήσεων. Αυτό κάνει κακό στη δουλειά μας και σε όσους θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας βάζοντας φρένο στις προτάσεις που θα μας γινόντουσαν».

1693562068393-675517507-papoulia_diapsefsi.jpg