Η έκπληξη της Ελένης Χατζίδου για τα γενέθλια της κόρης και η ξεχωριστή τούρτα

Πατούλια Κατερίνα
Η έκπληξη της Ελένης Χατζίδου για τα γενέθλια της κόρης και η ξεχωριστή τούρτα

Πριν από τέσσερα χρόνια, η Ελένη Χατζίδου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, την Μελίτα, καρπό της σχέσης της με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου πέρασε το βράδυ της ετοιμάζοντας μια ξεχωριστή έκπληξη για την κόρη της Μελίτα που σήμερα γιορτάζει τα 4α γενέθλιά της.

Γιορτινή ημέρα στο σπίτι Παύλου- Χατζίδου

Η έκπληξη της Χατζίδου ξεκίνησε από τη στιγμή που η μικρή Μελίτα έπεσε για ύπνο και τότε το σπίτι των παρουσιαστών του πρωινού του STAR γέμισε με μπαλόνια με την Βαϊάνα που λατρεύει η Μελίτα, με τον αριθμό τέσσερα αλλά και με μια ξεχωριστή τούρτα με κεντρικό θέμα τον βυθό.

Όπως ήταν φυσικό, όταν η Μελίτα ξύπνησε, η γιορτή ξεκίνησε με την μικρή να εξηγεί πως οι νεράιδες ήρθαν όσο εκείνη κοιμόταν και στόλισαν το σπίτι!

melita1.jpg
melita2.jpg

Εννοείται πως οι χαρούμενοι γονείς έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν την κόρη τους στην οποία μιλάνε ανοιχτά για όλα.

«4 χρόνια περάσανε από τη μέρα που ολοκληρώθηκε η ευτυχία μας!
Άγγελε μας,χαρά της ζωής,ήρθες και μας γέμισες αισιοδοξία!
Σ ευχαριστούμε που μας κάνεις καλύτερους ανθρώπους!
Σ ευχαριστούμε που μας τονίζεις κάθε μέρα τις ομορφιές της ζωης!
Χρόνια πολλά και καλά όπως θα τα ονειρευτείς εσύ», έγραψαν μαζί για την κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/CwrzwdrNnCQ/

Πριν λίγο καιρό ο Ετεοκλής είχε μιλήσει στη Μελίτα για το πρόσθετο μέλος που έχει στο πόδι του, το οποίο είχε χάσει μετά από πυροβολισμό.

https://www.instagram.com/reel/CwKhMOgIMXU/

Πηγαίνω σκόπιμα με την Μελίτα στην παιδική χαρά που είναι κατάλληλη και για τους ΑμεΑ»

«Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να κατανοήσει ένα πρόβλημα που δεν είναι δικό του. Σε πολλά πράγματα στη ζωή μας, όλα ξεκινούν από την παιδεία. Το θέμα όμως, δεν είναι να διορθώσουμε στο πως αντιμετωπίζουν οι ενήλικες τους ΑμεΑ, αλλά στο να μην δημιουργήσεις και άλλους τέτοιους ενήλικες.

Πρέπει να φροντίσεις στην κομβική ηλικία της εκπαίδευσης να δημιουργήσεις στα παιδιά την αίσθηση, ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι παράξενη, αλλά φυσιολογική. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Πόσα σχολεία υπάρχουν που έχουν ράμπες και ασανσέρ; Ελάχιστα. Ένας μαθητής και ένας καθηγητής με κινητικά προβλήματα δεν μπορεί να πάει στο σχολείο, παρά μόνο στα ειδικά των ΑμεΑ, που για εμένα δεν είναι και σωστό να υπάρχουν, γιατί δημιουργούμε μία κοινωνία με γκέτο. Ο σκοπός είναι συνύπαρξη και όχι η απομόνωση.

Αν το παιδί, δεν έχει συνυπάρξει με ένα παιδί με κινητικά προβλήματα, αν δεν έχει αναμνήσεις μαζί του, δεν μπορεί να κατανοήσει την κατάσταση μεγαλώνοντας. Και δε μπορούμε ξαφνικά στα 25 του, να του κουνήσουμε το δάχτυλο, να του κάνουμε παρατήρηση για την συμπεριφορά του και να του ζητήσουμε να αποδεχτεί, ότι οι ανάπηροι είναι ίσοι με εκείνον», είχε πει ο Ετεοκλής στο Queen.gr.

https://www.instagram.com/p/CweyNcBNXwm/

Eτεοκλής και Ελένη ετοιμάζονται για τη δεύτερη σεζόν του Breakfast @ STAR.

«Ενοχές έχουμε όλες οι μαμάδες όταν φεύγουμε από το σπίτι, ειδικά αν το παιδάκι κλαίει και χτυπιέται, όπως γίνεται συνήθως εκεί φεύγουμε με μισή καρδιά.

Σκεφτόμαστε πόσο λείψαμε, ποιες στιγμές χάσαμε, το έχουμε όλοι αυτό. Πρέπει να κάνουμε πράγματα και για τον εαυτό μας, να είμαστε εμείς καλά και θα είναι και το παιδάκι μας καλά», είχε πει η Ελένη Χατζίδου.

«Είδος προς εξαφάνιση» ο Ετεοκλής για την Ελένη Χατζίδου και η κρίσιμη ερώτηση στις followers