«Είδος προς εξαφάνιση» ο Ετεοκλής για την Ελένη Χατζίδου και η κρίσιμη ερώτηση στις followers

«Είδος προς εξαφάνιση» ο Ετεοκλής για την Ελένη Χατζίδου και η κρίσιμη ερώτηση στις followers

Η ερώτηση προς τους followers της περί σχέσεων και του σωστού άντρα, έδωσε πολύ ωραίες απαντήσεις. Η Ελένη Χατζίδου βέβαια είχε σπεύσει να μας διευκρινίσει πως εκείνη δεν χρειάζεται να ψάχνει, γιατί το ιδανικό το έχει βρει στο πρόσωπο του Ετεοκλή Παύλου. 

Η Ελένη Χατζίδου ετοιμάζεται μαζί με τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου για την πρεμιέρα τους και τη δεύτερη σεζόν του Breakfast@Star και λίγο πριν την επιστροφή, έκανε έναν μικρό προσωπικό απολογισμό και έθεσε ένα πολύ σημαντικό ερώτημα περί σχέσεων κυρίως στις γυναίκες followers της. Οι απαντήσεις που έλαβε ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και έδωσαν ένα πολύ ωραίο στοιχείο για το τι ζητούμε εμείς οι γυναίκες από τον άντρα που είναι δίπλα μας.

https://www.instagram.com/p/CvwaiM2NbQl/

Ο ομορφονιός, η αγάπη και ο σεβασμός

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβεις το πόσο πολύ αγαπά η Ελένη Χατζίδου τον σύζυγό της Ετεοκλή Παύλου και πατέρα της κόρης τους Μελίτας. Το καταλαβαίνεις σε κάθε δήλωσή της εντός και εκτός εκπομπής.

https://www.instagram.com/reel/CwKhMOgIMXU/

Στην αρχή της σχέσης τους και πριν κάνουν οικογένεια είχε πει μάλιστα και το αμίμητο σε συνέντευξή της: «Μπορεί να περπατάω μαζί του και να τον κοιτάνε όλες στον δρόμο; Τρελαίνομαι».

Ένα «μπράβο» στην Ελένη Χατζίδου από τους φανς της για την αγάπη που δείχνει στη μαμά του Ετεοκλή

Το πόσο σημαντικός είναι εκείνος στη ζωή της, μας το είπε για μία ακόμη φορά και σήμερα με λίγα λόγια και καλά πριν θέσει ένα μεγάλο ερώτημα στις followers της. Δες προσεκτικά και πως τον χαρακτηρίζει.

https://www.instagram.com/p/CwFnCHzt7OE/

Φυσικά το ερώτημα είναι όπως πάντα επίκαιρο: «Και έτσι όπως κοιτάζω τον ομορφονιό που παντρεύτηκα, που θεωρώ ότι είναι είδος προς εξαφάνιση για πολλούς λόγους, για πείτε βρε κορίτσια, ποια είναι τα χαρακτηριστικά ενός άντρα που θεωρείτε βασικά για να κάνετε σχέση;».

https://www.instagram.com/p/CwcZlaMNsAC/

Οι απαντήσεις ήταν δεκάδες και όλες είχαν ένα κοινό σημείο. Πως η εξωτερική εμφάνιση δεν μετρά και εκείνο που έχει σημασία είναι το να είναι ο άντρας πιστός, να έχει σεβασμό και αγάπη για την γυναίκα που έχει στο πλευρό του.

Βέβαια ξεχωρίσαμε και κάποια σχόλια που λένε κάτι εξίσου σημαντικό στις μέρες μας: Το να μην είναι τοξικός και μίζερος ο άντρας που θα έχεις στο πλευρό σου. Σημαντικά στοιχεία είτε αποφασίσεις να κάνεις σχέση, ή σχέδια και όνειρα για οικογένεια μαζί του.

Το ζευγάρι μετά από ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι με διακοπές στην Ελλάδα αλλά και στις Μαλδίβες, ετοιμάζεται να κάνει τηλεοπτικό comeback στο πρωινό του Star για δεύτερη σεζόν. Με νέες στήλες και με την απαραίτητη δόση ανανέωσης.

https://www.instagram.com/p/Cv4XXzftXI-/

Και λόγω ανταγωνισμού, όλες οι εκπομπές φέτος κάνουν ουσιαστικό ρετούς. Ελπίζουμε να δούμε νέες και πρωτότυπες ιδέες και όχι μία επανάληψη. Αυτό δεν αφορά ωστόσο την Ελένη και τον Ετεοκλή.

Από εκείνους είχαμε πολύ ωραία δείγματα την προηγούμενη σεζόν και αν αυτή η πρωτοτυπία σε περιεχόμενο και παρουσίαση θα συνεχιστεί, θα έχουμε και ανταμοιβή σε επίπεδο τηλεθέασης.