Η Ελένη Χατζίδου γιορτάζει την 2η επέτειο του γάμου της με μελωδική αφιέρωση στον Ετεοκλή

Η Ελένη Χατζίδου γιορτάζει την 2η επέτειο του γάμου της με μελωδική αφιέρωση στον Ετεοκλή

Η επιστροφή στο γυμναστήριο για την Ελένη Χατζίδου, λίγο πριν την πρεμιέρα του Breakfast@star. 

Τρεις μέρες μετά τα 4α γενέθλια της κόρης τους Μελίτας, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έχουν μία ακόμη γιορτή με τη 2η επέτειο του γάμου τους. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, επέλεξε μία μελωδική ευχή για τον άντρα της ζωής της λέγοντας του και ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/p/CwcZlaMNsAC/

Όπως ο Γιάννης Βογιατζής στη Μάρθα Καραγιάννη

Είναι η εβδομάδα των αναμνήσεων και των ευχών για την οικογένεια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Καταρχάς με τα 4α γενέθλια της μοναχοκόρης τους Μελίτας, τα οποία γιόρτασαν πριν από 2 μέρες με συγκινητικά μηνύματα.

Η έκπληξη της Ελένης Χατζίδου για τα γενέθλια της κόρης και η ξεχωριστή τούρτα

Με ένα «ευχαριστώ» σε εκείνη που ομορφαίνει τη ζωής τους και τους χάρισε ευτυχία: «Άγγελε μας, χαρά της ζωής, ήρθες και μας γέμισες αισιοδοξία! Σ' ευχαριστούμε που μας κάνεις καλύτερους ανθρώπους. Σ' ευχαριστούμε που μας τονίζεις κάθε μέρα τις ομορφιές της ζωής! Χρόνια πολλά και καλά όπως θα τα ονειρευτείς εσύ».

https://www.instagram.com/p/CwrzwdrNnCQ/

Σήμερα, ήταν η ευκαιρία για ένα δεύτερο «ευχαριστώ», της Ελένης, αυτή τη φορά προς τον σύζυγό της Ετεοκλή με αφορμή τη 2η επέτειο του γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/CvwaiM2NbQl/

Πριν από δύο χρόνια εκείνη σαν σήμερα, βάφτισαν την κόρη τους και έκαναν τον θρησκευτικό τους γάμο. Η τραγουδίστρια επέλεξε μία μελωδική ευχή. Όχι με δικό της τραγούδι, αλλά με ένα all time classic τραγούδι του ελληνικού κινηματογράφου, το «Ένας ουρανός μ' αστέρια» του Γιάννη Βογιατζή.

https://www.instagram.com/p/CwxDbt_NSJQ/

Δεν ξέρουμε ακόμη την έκπληξη που θα της ετοιμάσει ο Ετεοκλής για να γιορτάσουν την επέτειό τους, αλλά η Ελένη Χατζίδου από σήμερα, μπήκε ήδη σε φάση προετοιμασίας για τη δεύτερη σεζόν του Breakfast@star που κάνει πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου λίγο πριν τις 8.45 το πρωί.

Και εκτός από τις εντατικές πρόβες στο ανανεωμένο πλατό της εκπομπής του Star, μετά από 3 μήνες αποχής λόγω διακοπών, η Ελένη επέστρεψε στο γυμναστήριο για να είναι πανέτοιμη.

hatzidou.jpg

Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει ασκήσεις με ελλειπτικό και κυρίως αερόβια γυμναστική και όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά πριν τις διακοπές της, δεν χρειάζεται να έχουμε άγχος για τα κιλά που ενδεχομένως πήραμε αυτό το καλοκαίρι: «Το θέμα είναι να φας και να το καταευχαριστηθείς στις διακοπές χωρίς τύψεις, αλλά όταν επιστρέψεις να μπεις κανονικά στο πρόγραμμά σου χωρίς γκρίνια».