Η Άννα Βίσση «τρολάρει» την αδερφή της Λία σε ένα βίντεο που θύμισε την εποχή των «Αδερφών Βίσση»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Άννα Βίσση «τρολάρει» την αδερφή της Λία σε ένα βίντεο που θύμισε την εποχή των «Αδερφών Βίσση»

Η Άννα Βίσση δεν σταματάει ακόμα και τώρα τα μαθήματα φωνητικής και αυτό έκανε και χθες βράδυ με την αδερφή της τη Λία, με την οποία ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους τραγουδώντας στην επαρχία.

Η Άννα Βίσση φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια καριέρας στο τραγούδι και για τον λόγο αυτό, μάλιστα, έχει δώσει ήδη κάποιες συναυλίες σε Ελλάδα και Κύπρο και αναμένεται να δώσει και κάποιες ακόμα, για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τόσα χρόνια τη στηρίζει και την ακολουθεί.

https://www.instagram.com/reel/CsE8swzr6Br/

Παρ' όλα αυτά, η Ελληνίδα σταρ δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια τα μαθήματα φωνητικής, κάτι που όπως είδαμε στα social media της έκανε και χθες βράδυ με την αδερφή της, τη Λία Βίσση.

Η Λία ασχολείται κι αυτή με το τραγούδι, ενώ είναι και καθηγήτρια πιάνου. Άλλωστε, αν δεν το γνωρίζεις ή δεν το θυμάσαι να σου θυμίσουμε πως η Άννα Βίσση έκανε τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι παρέα με την αδερφή της. Η Λία τη συνόδευε με το πιάνο στις εμφανίσεις τους στην επαρχία, ενώ είχαν γίνει γνωστές στην Κύπρο ως «Αδερφές Βίσση».

Βέβαια, όπως θα δεις και στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram της η Άννα Βίσση, οι δυο τους δεν παύουν να είναι πολύ αγαπημένες και γι' αυτό ακόμα και τώρα «πειράζουν» η μία την άλλη, όπως κάνουν τα αδέρφια μεταξύ τους.

Πιο συγκεκριμένα κι όπως θα δεις στο βίντεο, την ώρα που η Λία Βίσση της λέει να «δουλέψει» μια νότα χρησιμοποιώντας το -Ο-, η Άννα Βίσση της απαντά με χιούμορ «Δεν μου λες το -Ο- είναι με όμικρον ή με ωμέγα» για να λάβει μια αντίστοιχη απάντηση από την αδερφή της, η οποία της είπε: «Με περισπωμένη».