Ο γιος του Χρήστου Βασιλόπουλου ξεκίνησε μόλις το προνήπιο αλλά ξέρει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο γιος του Χρήστου Βασιλόπουλου ξεκίνησε μόλις το προνήπιο αλλά ξέρει τι θα γίνει όταν μεγαλώσει

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος είναι ένας περήφανος μπαμπάς και απαθανάτισε τον 3χρονο γιο του την πρώτη του μέρα στο σχολείο.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος με ένα μικρό διάλειμμα για να συμμετάσχει στην τηλεοπτική σειρά «Η Γη της ελιάς», τα τελευταία αρκετά χρόνια έχει τη βάση του στην Αμερική και το Los Angeles, όπου έχει πάρει μέρος σε αρκετές παραγωγές. Εκεί είναι που απέκτησε με την πρώην σύντροφό του Sarah Conner και τον γιο του Απόλλωνα (ή αλλιώς Apollo), με τον οποίο είναι ξετρελαμένος.

https://www.instagram.com/p/Cm2LC0dPBxd/

Πολλές είναι οι φορές άλλωστε, που ο ηθοποιός μέσω των social media του έχει εκφράσει πόσο ευγνώμων αισθάνεται που έχει στη ζωή του, τον μικρό Απόλλωνα, όπως έκανε και στην ανάρτησή του τον περασμένο Ιούνιο, όπου ο γιος του έγινε 3 χρονών.

«Χρόνια σου πολλά γιε μου! Σε ευχαριστώ που με μαθαίνεις τι θα πει υπομονή, ανιδιοτελής και απεριόριστη αγάπη ,εσωτερική εξέλιξη αλλά και ισορροπία. Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα αγόρι μου όμορφο, με υγεία και αγάπη πάνω απ' όλα .Σε λατρεύω, σε αγαπώ όσο τίποτε άλλο στον κόσμο», είχε γράψει τότε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CtdltGTuwvq/

H πρώτη μέρα στο σχολείο και το επάγγελμα που θέλει να κάνει ο Apollo

Ο μικρός Apollo είναι πλέον 3 χρονών και την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στους διαδικτυακούς του φίλους, ο γιος του πέρασε την πρώτη του μέρα στο σχολείο, στο προνήπιο.

Ο κατάξανθος Apollo έδειχνε ιδιαίτερα χαρούμενος στην φωτογραφία που τον τράβηξε ο μπαμπάς του, ενώ κρατούσε στα χέρια του ένα πινακάκι που έγραφε τα στοιχεία του, όπως όνομα, ηλικία, ποιες θα είναι οι δασκάλες του αλλά και μια ακόμα πληροφορία - τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.

Όπως θα δεις, λοιπόν και στη φωτογραφία ο γιος του Χρήστου Βασιλόπουλου, όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει...πυροσβέστης.

https://www.instagram.com/p/Cw4UeSxusOA/

Οι στιγμές που περνούν μαζί

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος φροντίζει να αφιερώνει πολύ χρόνο στον γιο του, ενώ όπως θα δεις και στην gallery με τις φωτογραφίες παρακάτω έχουν έρθει μαζί και στην Ελλάδα.