Ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης είναι ο γοητευτικός γιος της Βούλας Πατουλίδου, αθλητής και άριστος TikToker

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Ζαρζαβατσίδης είναι ο γοητευτικός γιος της Βούλας Πατουλίδου, αθλητής και άριστος TikToker

Ο απολαυστικός διάλογος μάνας και γιου για τα social media και όλες οι φορές που η Βούλα Πατουλίδου, απέδειξε πως είναι μία κλασσική Ελληνίδα μάνα. 

Η Βούλα Πατουλίδου η πρώτη Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, ασχολείται ενεργά τα τελευταία χρόνια με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτές τις ημέρες έχει μαζί της στον προεκλογικό αγώνα για την Περιφέρεια της Μακεδονίας, ως βοηθό και πολύτιμο συνεργάτη, τον γοητευτικό γιο της Γιώργο και ο διάλογος τους στο TikTok είναι απλά απολαυστικός.

https://www.instagram.com/p/CvmEYyFokM5/

«Είναι η ζωή μου ο Γιώργος»

Μπορεί η Βούλα Πατουλίδου να ήταν πάντα μπροστά στα φώτα, λόγω του αθλητισμού και της πολιτικής στη συνέχεια, αλλά τα δύο πιο σημαντικά πρόσωπα της οικογένειας και της ζωή της, υπήρξαν αθέατοι.

https://www.instagram.com/p/Ct36b_UI3Cc/

Μιλάμε καταρχάς για τον εδώ και 39 χρόνια σύζυγό της Δημήτρη Ζαρζαβατσίδη, πρώην αρσιβαρίστα, τον οποίο «γνωρίσαμε» εμείς οι εκτός του αθλητισμού, από μία δική της ανάρτηση.

Με μία throwback φωτογραφία, τότε που του αφιέρωνε το πρώτο της χρυσό μετάλλιο. Και τον ευχαριστούσε για τη στήριξη σε όλα. Μεταξύ άλλων έγραφε: «30 χρόνια μετά , σ’ ευχαριστώ που στέκεσαι δίπλα μου. Πάντα αθέατος για τους άλλους. Πάντα ορατός για μένα. Έτσι έχει αξία. Να είσαι δίπλα σ ’έναν άνθρωπο, όχι για να φαίνεσαι , αλλά γιατί χωρίς αυτόν , είσαι μισός. Ό, τι καλό έχω κάνει σ ’αυτή τη ζωή…το «γέννησα» μαζί σου!».

https://www.instagram.com/p/Cg6OFF1o50R/

Αυτό το «καλό» στο οποίο αναφερόταν η χρυσή Ολυμπιονίκης, είναι ο 24χρονος σήμερα γιος τους Γιώργος.

https://www.instagram.com/p/CdSUN0TI-ot/

Ο Ζαρζαβατσίδης junior είναι όχι απλά η αδυναμία της μαμάς του, αλλά όλη της η ύπαρξη. «Είναι όλη μου η ζωή ο Γιώργος» όπως λέει συχνά.

giorgoszarzavatidis.jpg

Και η Βούλα Πατουλίδου είναι η κλασσική Ελληνίδα μάνα με το ταπεράκι και τη μόνιμη έννοια για το καμάρι της όπως είχε δηλώσει: «Ναι, είμαι κλασσική. Πού είναι, τι τρώει, πώς ζει, ποιους βλέπει, με ποιους κάνει παρέα».

Τα χρόνια της πανδημίας, η Βούλα έκανε αρκετούς μήνες μέχρι να υποδεχτεί ξανά τον γιο της στη Θεσσαλονίκη, καθώς εκείνος δεν μπορούσε εύκολα να ταξιδέψει από το Αθλητικό Κολλέγιο της Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, όπου σπούδαζε. Φυσικά και έχει πάρει το αθλητικό γονίδιο των γονιών του, αλλά δεν επέλεξε ούτε τον στίβο όπως η μαμά του, ούτε την άρση βαρών όπως ο μπαμπάς του, αλλά το ποδόσφαιρο. Και είναι πολλά υποσχόμενος πια τερματοφύλακας και γυμναστής.

Και τώρα που η μητέρα του είναι ξανά υποψήφια για περιφερειακή σύμβουλος Μακεδονίας, ο Γιώργος είναι κοντά της για να της δώσει την στήριξη του στο πολιτικό της σπριντ.

https://www.instagram.com/p/CwzodiNI4dY/

Αναδημοσίευσε την ανάρτησή της για να την ενισχύσει με τον τρόπο του, βάζοντας και ως emoticons χρυσά μετάλλια. Αλλά δεν έμεινε εκεί.

patoulidougios.jpg

Έγινε και ο πολύτιμος βοηθός της στις νέες τεχνολογίες και στο TikTok, απαραίτητα πλέον σε κάθε προεκλογική εκστρατεία, όπως είδαμε πρόσφατα και από τις εθνικές εκλογές, για να προσεγγίσει ο κάθε υποψήφιος το νεανικό κοινό. Η μάνα Βούλα σάστισε με τα reels: «Μα τι είναι επιτέλους αυτά τα reels;». Και το συμπέρασμα ήταν ότι: «Στα reels είναι η φάση τώρα».