«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Λατρεύτηκαν στην πρεμιέρα του β' κύκλου Λήδα Ματσάγγου και Τζένη Θεωνά

Κατερίνα Μπούσιου
«Κάνε ότι κοιμάσαι»: Λατρεύτηκαν στην πρεμιέρα του β' κύκλου Λήδα Ματσάγγου και Τζένη Θεωνά

Την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν οι φανς της σειράς στο Twitter την υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. Και ευχήθηκαν στον Σπύρο Παπαδόπουλο ως καθηγητή Νίκο Καλλίρη: «Καλά ξεμπερδέματα». 

Kalliris is back και η δεύτερη σεζόν του «Κάνε ότι κοιμάσαι» η οποία έκανε πρεμιέρα χθες το βράδυ στην ΕΡΤ, ήταν όπως την περίμενε το πιστό κοινό του. Με μυστήριο, ενδιαφέρουσα πλοκή και νέους ηθοποιούς στο καστ και φυσικά έναν φόνο. Η Λήδα Ματσάγγου, η Τζένη Θεωνά και η Ιωάννα Ασημακοπούλου, είναι οι 3 γυναίκες που αγαπήθηκαν από το Twitter.

Μα και φυσικά ο Σπύρος Παπαδόπουλος ως Νικόλας Καλλίρης, παρέμεινε η σταθερή αξία. Το Twitter τον συμπόνησε για όσα τον περιμένουν.

«Καλά ξεμπερδέματα κύριε καθηγητά»

Η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά έχοντας ήδη μία διεθνή διάκριση ως η καλύτερη δραματική σειρά στον Διεθνή διαγωνισμό «Seoul International Drama Awards 2023» επέστρεψε για τη δεύτερη σεζόν.

Με τις αναμνήσεις της πρώτης. Γιατί το αιματοβαμμένο φινάλε του α' κύκλου δεν ξεχάστηκε από τους ήρωες.

Το τραγικό φινάλε του «Κάνε ότι κοιμάσαι» συγκίνησε αλλά και προβλημάτισε το Twitter με την υπερβολή

Όσοι απέμειναν προσπαθούν να γιατρέψουν τις πληγές τους. Το επεισόδιο ξεκίνησε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ως καθηγητή Νικόλα Καλλίρη, να ζει σε ένα τροχόσπιτο και τον πιστό του φίλο Στέλιο Κάσδαγλη και Λυκειάρχη στο προηγούμενο σχολείο, να προσπαθεί να τον πείσει να επιστρέψει ξανά στην πραγματικότητα.

Η κόρη του έχει χάσει τον φίλο της και εκείνος τη σύντροφό του. Μα κυρίως αγαπημένους μαθητές. Ο Κάσδαγλης τον καλεί στη δεξίωση ενός ιδιωτικού κολλεγίου προσπαθώντας να τον πείσει να δεχθεί τη θέση του καθηγητή. Εκείνη τη βραδιά όμως ένας άλλος καθηγητής βρέθηκε νεκρός. Ο ίδιος που είχε προειδοποιήσει τον Καλλίρη λίγα λεπτά πιο πριν, να μη δεχθεί τη θέση.

Στο σχολείο υπάρχει παραβατικότητα αλλά και μεγάλα μυστικά από τους ενήλικες. Η Τζένη Θεωνά είναι μία από τις προσθήκες στο καστ.

https://www.instagram.com/p/CvAECZ9sJQK/

Ως η καθηγήτρια Πέρσα που τελικά θα ερωτευτεί ο Καλλίρης. «Πάντα ζητάω ωραίες γυναίκες για να έχω σχέση. Πέρισυ ήταν η Έμιλυ Κολιανδρή, φέτος η Τζένη» είχε πει χαριτολογώντας ο Σπύρος Παπαδόπουλος πρόσφατα στην εκπομπή «Στούντιο 3».

Η Λήδα Ματσάγγου στο Queen.gr: «Με έχουν αποκαλέσει μέχρι και αντροχωρίστρα για τον ρόλο μου»

Η Λήδα Ματσάγγου είναι η αριστοκρατική και πλούσια σύζυγος του Λυκειάρχη η οποία πίσω από τον δυναμισμό της κρύβει πολλά μυστικά.

https://www.instagram.com/p/CvaG-nzIl9K/

Και οι δύο γυναίκες μαζί με την Ιωάννα Ασημακοπούλου η οποία κρύβει επίσης ένα μυστήριο, λατρεύτηκαν από το Twitter. Και ευχήθηκαν φυσικά σε Κάσδαγλη και Καλλίρη: «Καλά ξεμπερδέματα». Δεν είχαν και άδικο.