Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλευρό της αδερφής της: Τα γενέθλια της ανιψιάς της και η τούρτα - όνειρο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο πλευρό της αδερφής της: Τα γενέθλια της ανιψιάς της και η τούρτα - όνειρο

Η ανιψιά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είχε γενέθλια και η περήφανη θεία μοιράστηκε όμορφες οικογενειακές στιγμές στο instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται για ένα νέο βήμα στην τηλεόραση, αφού πρόκειται να παρουσιάσει το Shopping Star. Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως, η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά της. Αφορμή για αυτή την όμορφη μάζωξη φαίνεται να στάθηκαν τα γενέθλια της ανιψιάς της, Νεφέλης, για τα οποία η Ηλιάνα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, αναρτώντας φωτογραφίες από το party γενεθλίων που ετοίμασε η αδερφή της, Μαριλένα Παπαγεωργίου, για την κόρη της.

Τα γενέθλια της ανιψιάς της Ηλιάνας

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα ανέβασε ένα story με μία πολύχρωμη τριώροφη τούρτα, η οποία ήταν σε ροζ, κίτρινες και πράσινες αποχρώσεις, θυμίζοντας ανανά και φράουλα. Επιπλέον, η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο ακόμα story. Στο ένα από αυτά ποζάρουν η ίδια μαζί με την αδερφή της, χαμογελαστές και ευδιάθετες. Στο άλλο story, ποζάρουν οι δύο αδερφές μαζί με την εορτάζουσα Νεφέλη.

Δύο μεγάλες αδυναμίες

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει εξαιρετική σχέση με την οικογένειά της και ιδιαίτερα με την αδερφή της, στην οποία έχει αδυναμία και το έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η συνέντευξή της στο περιοδικό Omikron, στην οποία είχε αναφέρει μεταξύ άλλων «Έχω μεγαλώσει σε μία υπέροχη οικογένεια. Μπορεί οι δικοί μου να μην είναι σήμερα μαζί, αλλά αυτό δεν άφησαν να με επηρεάσει. Ήταν όλοι δίπλα μου πάντα!».

Στην ίδια συνέντευξη, μιλώντας για την αδερφή της, το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια είχε πει: «Εγώ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου! Η αδελφή μου ήταν και παραμένει μία πολύ όμορφη γυναίκα. Εγώ μεταλλάχθηκα στην πορεία».

Οι δύο γυναίκες μοιράζονται πολλά κοινά στοιχεία. Ένα από αυτά είναι η αγάπη τους για την μόδα. Η Μαριλένα Παπαγεωργίου διατηρεί κατάστημα ρούχων στη Μύκονο, ενώ η σχέση της Ηλιάνας με την μόδα είναι γνωστή σε όλους μας πολλά χρόνια, τόσο λόγω της πορείας της στο μόντλινγκ όσο και λόγω της συμμετοχής της σε τηλεοπτικά προγράμματα που σχετίζονται με την συγκεκριμένη βιομηχανία. Το Instagram προφίλ της Μαριλένας είναι γεμάτο με ολόσωμες φωτογραφίες και διαφορετικά outfits, ενώ στις περιγραφές των εικόνων κυριαρχεί το #lovefashion.

https://www.instagram.com/p/Cv2VcO4oS4x/

Η Ηλιάνα έχει μοιραστεί με τους ακολούθους της στο Instagram και άλλες όμορφες στιγμές με την αδερφή της. Αναρτώντας μία από αυτές τις στιγμές είχε γράψει στο παρελθόν: «Μου λείπεις τόσο πολύ. Όχι μόνο οι νυχτερινές έξοδοι, τα γέλια και τα ψώνια. Αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι οι νύχτες που καθόμασταν μέσα με κρασί, ταινίες του ’50 και τις μεγάλες μας συζητήσεις. Είσαι η βασίλισσα μου». Σε άλλο post η Ηλιάνα είχε γράψει: «Ο Θεός μου έδωσε μια αδελφή πιο πολύτιμη από το χρυσάφι».

https://www.instagram.com/p/BN7FRWGBLBe/

Πέρα από μία περήφανη αδερφή, όμως, η Ηλιάνα φαίνεται να είναι και μία πολύ περήφανη θεία, που επιδιώκει να περνάει όμορφες στιγμές με την ανιψιά της και να τις μοιράζεται στο Instagram.

Δες εικόνες της Ηλιάνας με την ανιψιά της, Νεφέλη στην παρακάτω gallery