Ο Νίνο επιστρέφει στο Fame Story 21 χρόνια μετά: Ο ρόλος του και η συμμετοχή μίας ακόμη έκπληξης 

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίνο επιστρέφει στο Fame Story 21 χρόνια μετά: Ο ρόλος του και η συμμετοχή μίας ακόμη έκπληξης 

Με έναν διαφορετικό ρόλο επιστρέφει στο Fame Story ο Νίνο, ο δημοφιλέστερος παίκτης στην ιστορία του μουσικού reality. 

Ο Νίνο δεν είναι απλά ένα πρόσωπο που ταυτίστηκε όσο κανένα, με το Fame Story. Είναι και ένας τραγουδιστής που προσπάθησε και τελικά έμεινε αλώβητος από την ξαφνική δημοσιότητα που γνώρισε εξαιτίας του τηλεοπτικού project και παρέμεινε αυθεντικός, όπως τον είχαμε γνωρίσει. Τώρα επιστρέφει στον μουσικό διαγωνισμό σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, με έναν ιδιαίτερο και σημαντικό ρόλο. Μία ακόμη γυναίκα, έκπληξη μπαίνει στη Mουσική Aκαδημία.

https://www.instagram.com/p/CxTPBJ6KR4R/

Ο δάσκαλος Νίνο και η μεγάλη επιστροφή

Μία πολύ ωραία περίοδο της ζωής του διανύει ο Νίνο, επαγγελματικά και προσωπικά. Τόσο με την επιστροφή του στη δισκογραφία, όσο και με την σχέση του με την Joshephine την οποία διακριτικά ο ίδιος αποκάλυψε. Και έρχεται μία ακόμη στιγμή του για να τον κάνει ακόμη πιο χαρούμενο. Με την επιστροφή του στο Fame Story , 21 χρόνια μετά. Από εκεί που ξεκίνησε τα πρώτα του καλλιτεχνικά βήματα και από εκεί που έγινε όχι μόνο πασίγνωστος σε όλη την Ελλάδα, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός.

Δεν βγήκε νικητής, αλλά προκάλεσε τόσο μεγάλη αίσθηση η οικειοθελής αποχώρησή του, που είναι σαν να νίκησε.

Ο Στέφανος Ξυπολιτάς, ο Νίνο που αγαπήσαμε και αγαπάμε, μόλις συμφώνησε με την παραγωγή του τηλεοπτικού project του Star, για να είναι δάσκαλος στη Μουσική Ακαδημία. Για να μεταφέρει την εμπειρία του, να στηρίξει τα νέα ταλέντα και να τους καθοδηγήσει. Να τους δείξει πως η διαδρομή είναι πιο σημαντική ακόμη και από την κατάληξη. Η εμπειρία αυτή θα είναι χρήσιμη για όσους βρεθούν δίπλα του. Γιατί ο Νίνο είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση.

Μιας και ο Νίνο θυμήθηκε την Άσπα Τσίνα, η τραγουδίστρια είναι και πάλι ενεργή στο Facebook

Θα το καταλάβεις από μία παλαιότερή του ανάρτηση μιλώντας για το παρελθόν σε σχέση με το Fame Story: «Νοέμβριος 2002. Στην αφετηρία μου 20 χρόνια πριν. Είμαι περήφανος για τη στάση μου από τότε που ήμουν παιδί έως και σήμερα και δεν ντρέπομαι για καμία εποχή του εαυτού μου. Είπα τα τραγούδια που ήθελα-δεν έπεσα στην λούμπα της τότε εποχής-ούτε αλλοιώθηκε ο χαρακτήρας μου».

https://www.instagram.com/reel/CkrJNUfK1UP/

Μία ακόμη κυρία συμπληρώνει το team των δασκάλων της Μουσικής Ακαδημίας στην οποία διευθύντρια θα είναι η Ηρώ. Εκτός από τη Μαρία Σολωμού και η στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη θα είναι δασκάλα δίνοντας συμβουλές στους παίκτες και τις παίκτριες για την εμφάνισή τους. Όπως ήδη σου έχουμε αναφέρει ένα ακόμη μέλος της Ακαδημίας θα είναι και ο Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) στον τομέα των social media.

Fame story χωρίς την ατάκα «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σου» γίνεται; Δε γίνεται! - Oι epic στιγμές

Αναμένονται και άλλες εκπλήξεις για τις θέσεις των δασκάλων - καθηγητών και σίγουρα θα έχουμε και guest εμφανίσεις πολύ γνωστών μας τραγουδιστών και συνθετών για κάνουν κάποια masterclass στα νέα ταλέντα.