Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε κοινό τατουάζ με αγαπημένο της πρόσωπο και μας έδειξε πόσο δοτική είναι

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε κοινό τατουάζ με αγαπημένο της πρόσωπο και μας έδειξε πόσο δοτική είναι

Με ένα διαστημόπλοιο και ένα αστέρι έδειξε την αγάπη της σε ένα πολύ κοντινό της πρόσωπο η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε το ίδιο τατουάζ με μια αγαπημένη της φίλη και μοιράστηκε το τελικό αποτέλεσμα με τους ακόλουθούς της στο Instagram.

Η γνωστή ηθοποιός επισκέφτηκε μαζί με την φίλη της και επίσης ηθοποιό, Λήδα Καπνά, έναν tattoo artist και έκαναν μαζί στο χέρι τους ίδιο τατουάζ το οποίο απεικονίζει ένα διαστημόπλοιο και ένα αστεράκι.

Η Κατερίνα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες τόσο από την διαδικασία δημιουργίας του τατουάζ, όσο και από τα τελικά αποτελέσματα.

Στην περιγραφή της δημοσίευσης της έγραψε «Του δε μουν εντ μπακ. Που θα πάει αυτή η τρέλα? Πες μου που??? Σε λατρεύω», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη που τρέφει για την Λήδα.

https://www.instagram.com/p/CxnenSXIFDe/

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει αδυναμία στα μικρά και διακριτικά τατουάζ

Εκτός από την Λήδα, που όπως δήλωσε η ίδιας την λατρεύει, η Κατερίνα Παπουτσάκη έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στα τατουάζ αφού έχει «χτυπήσει» αρκετά πάνω στο σώμα της, σε μέρη όπως η πλάτη, ψηλά στο πόδι και στο εσωτερικό του χεριού, στο ύψος του αγκώνα.

Πιο συγκεκριμένα, έχει κάνει τατουάζ έναν ήλιο στον ώμο της, σύμβολο φωτός και αισιοδοξίας, ένα γεωμετρικό σχέδιο κάτω από τον ώμο της, αλλά και τις ημερομηνίες γέννησης των γιων της, 13 Μαΐου 2013 που ήρθε στον κόσμο ο πρωτότοκος Μάξιμος και 4 Μαρτίου 2019 που γεννήθηκε ο Κίμωνας.

https://www.instagram.com/p/CcnfFa-oIMp/

Ακόμα, στο πάνω μέρος του ποδιού της έχει ένα κοράλι που ταιριάζει στη δροσερή της αύρα, και φανερώνει ότι η αγαπημένη ηθοποιός είναι λάτρης του καλοκαιριού και θέλει πάντα να «κουβαλάει» πάνω της λίγη θάλασσα.

papoutsaki.png

Όλα τα τατουάζ που έχει επιλέξει είναι πολύ διακριτικά, γεγονός που δεν την περιορίζει καθόλου στη δουλειά της και στους ρόλους που μπορεί να υποδυθεί. Αυτός, πιθανότατα, είναι και ένας από τους λόγους που η Κατερίνα επιλέγει τα συγκεκριμένα τατουάζ, καταφέρνοντας να συνδυάσει τις απαιτήσεις του επαγγέλματός της με τις προσωπικές της ανάγκες και επιθυμίες.

Με μία φωτογραφία της η Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξε τις τέλειες αναλογίες της: Πώς όμως τα κατάφερε;

Πηγή κεντρικής εικόνας: Instagram