Με μία φωτογραφία της η Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξε τις τέλειες αναλογίες της: Πώς όμως τα κατάφερε;

Με μία φωτογραφία της η Κατερίνα Παπουτσάκη έδειξε τις τέλειες αναλογίες της: Πώς όμως τα κατάφερε;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν μπορεί να ξεχάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και συνεχώς κάνει αναρτήσεις από τις μέρες της στην Κρήτη. 

Στην αγαπημένη της Κρήτη από όπου κατάγεται, η Κατερίνα Παπουτσάκη πέρασε το φετινό της καλοκαίρι μαζί με τους γιους της. Και πρέπει να της έμεινε αξέχαστο, γιατί ακόμη και τώρα συνεχίζει να αναρτά φωτογραφίες από τις summer στιγμές της. Σε μία από αυτές όλοι οι followers της συμφώνησαν σε έναν χαρακτηρισμό: «Κορμάρα». Πώς όμως «έχτισε» αυτό το κορμί η ηθοποιός;

https://www.instagram.com/p/CvCv-xYICR6/

Ο διπλός συνδυασμός

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μετά από ολιγοήμερες διακοπές στο Αγκίστρι, έκανε μόνιμη καλοκαιρινή της βάση, τη Σητεία, εκεί όπου βρίσκεται το πατρικό της. Ήταν και μία ευκαιρία για τους γιους της, τον 10χρονο Μάξιμο και τον 4χρονο Κίμωνα, να δουν τον παππού και την γιαγιά.

Μπορεί να ήταν το πρώτο καλοκαίρι μετά τον χωρισμό της από τον μπαμπά των παιδιών Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά η Κατερίνα έδειχνε πως ήταν χαρούμενη. Και διαρκώς με παιχνίδια στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά, ειδικά με τον μικρότερο Κίμωνα που χρειάζεται ακόμη την προστασία της.

https://www.instagram.com/p/Cuq9YQYoISb/

Η Κατερίνα επέστρεψε στην Αθήνα, σήμερα άλλωστε ο μεγαλύτερος της γιος θα έχει και την πρώτη μέρα στο σχολείο του. Αλλά νοσταλγεί ακόμη το καλοκαίρι της. Για αυτό και χθες δημοσίευσε μία φωτογραφία ακόμη.

https://www.instagram.com/p/CxBdeQ0IUhS/

Και όλοι οι followers της συμφώνησαν με μία λέξη: «Κορμάρα». Αυτή τη φορά δεν είχε body shaming σχόλια, για το πόσο πολύ αδυνάτισε.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε όπως έπρεπε σε ηλικιακό shaming που δέχθηκε-Πώς «έσβησε» τη follower

Είναι αλήθεια πως το σώμα της μετά από δύο εγκυμοσύνες, είναι καλύτερο από ποτέ. Η Κατερίνα δεν υπήρξε ποτέ με παραπάνω κιλά αλλά μετά τη γέννηση των παιδιών της έπρεπε να επανέλθει. Για αυτό και έκανε καταρχάς μία μεγάλη πρώτη αλλαγή, βγάζοντας το κρέας από τη διατροφή της και περιορίζοντας τους υδατάνθρακες. Δεν είναι vegeterian όπως έχει διευκρινίσει, αλλά pescatarian, αφού τρώει ψάρι.

Το δεύτερο μυστικό της είναι η γυμναστική. Παρά τις πολλές υποχρεώσεις της την πρόσφατη διετία, ως μαμά και ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση, η Κατερίνα έκανε τρεις φορές την εβδομάδα γυμναστική και συγκεκριμένα Pilates. Και όχι jogging όπως στα «Καλύτερα μας χρόνια».

https://www.instagram.com/p/Co41lYSof9m/

Παλαιότερα είχε κάνει και αερόβια γυμναστική, αλλά το νέο της πρόγραμμα είναι και αυτό που της χάρισε αφενός ευλυγισία, αφετέρου και τις τέλειες αναλογίες της.