Celebrity brides: 6 Ελληνίδες celebrities που εντυπωσίασαν ως νύφες το 2023

Celebrity brides: 6 Ελληνίδες celebrities που εντυπωσίασαν ως νύφες το 2023

Άννα Πρέλεβιτς, Δήμητρα Βαμβακούση, Τζένη Μελιτά και τρεις ακόμη celebrities που έκλεψαν τις εντυπώσεις ως νύφες.

Το 2023 ήταν αναμφίβολα η χρονιά του έρωτα με happy ending αφού αρκετά επώνυμα ζευγάρια επισφράγισαν την αγάπη τους ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε κάθε γάμο το no1 θέμα συζήτησης είναι το νυφικό και οι εμφανίσεις της νύφης, η οποία είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Τα μαλλιά, το μακιγιάζ καθώς και οι ιδιαίτερες λεπτομέρειες του bridal look κεντρίζουν συχνά το ενδιαφέρον του Τύπου και μας δίνουν έμπνευση.

Αρκετές ήταν φέτος οι Ελληνίδες celebrities που έκαναν το μεγάλο βήμα με το άλλο τους μισό και παρέδωσαν μαθήματα κομψότητας μέσα στο άκρως εντυπωσιακό νυφικό των ονείρων τους.

6 celebrity νύφες του 2023 που εντυπωσίασαν

  • Άννα Πρέλεβιτς

Τους πρώτους μήνες της κοινής τους ζωής ως παντρεμένοι διανύουν η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός. Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας ενώθηκαν τον Μάιο με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή στην Αθήνα και έκτοτε απολαμβάνουν την νέα τους καθημερινότητα.

https://www.instagram.com/p/Cs6CLGZoMGF/

Ο γάμος του ζευγαριού πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι παρουσία στενών φίλων και συγγενών ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι σε κέντρο εκδηλώσεων στο Γουδί. Συνεργάτες και στενοί φίλοι του ζευγαριού έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τους νεόνυμφους και ο Διονύσης Σχοινάς ξεσήκωσε τους καλεσμένους ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του.

Το εντυπωσιακό νυφικό

Το νυφικό της Άννας Πρέλεβιτς είχε royal επιρροές, μακρύ πέπλο ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα κομψό updo.

prelevic1.jpg

«Είμαστε πραγματικά τυχεροί για τους επαγγελματίες που θα έχουμε δίπλα μας εκείνη την ημέρα. H AthenaV, που μου χάρισε το νυφικό των ονείρων μου, ο Μελέτης Παγώνης, o wedding planner μας, ο οποίος πραγματικά μπορεί να οργανώσει τον γάμο των ονείρων κάθε γυναίκας (αλλά και άντρα!), ο Γιώργος Γαλακτερός που έχει αναλάβει όλη την παραγωγή (και τον φωνάζω πλέον «εξωγήινο» με τις φανταστικές ιδέες και ικανότητες που έχει), η Τίνα Μαρτινέγκου, που μου έφτιαξε τα πιο φανταστικά προσκλητήρια και μπομπονιέρες, και πόσοι άλλοι που θέλω να τους ανεβάζω καθημερινά στο Instagram μου, γιατί έχουν κάνει όλο αυτό το ταξίδι μαγικό! Είναι όλοι μοναδικοί, τους αγαπώ και έχουν γίνει πλέον φίλοι μας! Επίσης, για εμάς είναι πολύ σημαντικό οι άνθρωποι που θα έρθουν εκείνη την ημέρα να χαρούν πραγματικά με τη χαρά μας. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε ο γάμος μας να γίνει σε στενό κύκλο, με καλεσμένους που ξέρουμε ότι ανυπομονούν κι εκείνοι όσο κι εμείς», αποκάλυψε πριν λίγους μήνες η Άννα Πρέλεβιτς στο Yes-I-Do.gr και στην Μυρτώ Κάζη.

  • Τζένη Μελιτά

Πριν λίγες ημέρες η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης παντρεύτηκαν μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, παρουσία αγαπημένων φίλων, συγγενών και συνεργατών.

Η παρουσιάστρια-influencer δεν φόρεσε μία αλλά τρεις νυφικές δημιουργίες, εκπληρώνοντας το γαμήλιο όνειρό της να εμφανιστεί με πολλά, διαφορετικά στυλ. Η Τζένη Μελιτά επέλεξε ένα old Hollywood νυφικό της Lila Nova για την πρώτη της εμφάνιση ενώ λίγο αργότερα φόρεσε ένα νυφικό με δαντέλα και vintage αισθητική.

https://www.instagram.com/p/CxbDBq9qvXM/

Στη γαμήλια δεξίωση η νύφη εμφανίστηκε με λευκή δαντελένια ολόσωμη φόρμα που κολάκευε τις αναλογίες της και της επέτρεπε να χορέψει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

melita6.webp
  • Δήμητρα Βαμβακούση

Ο έρωτας του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση επισφραγίστηκε την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Για την ωραιότερη στιγμή της ζωής της η νύφη επέλεξε δημιουργία των MI-RO και το αποτέλεσμα την δικαίωσε αφού το νυφικό ήταν ακριβώς όπως το είχε ονειρευτεί.

https://www.instagram.com/p/Cxsw5phtUjp/

Η γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor επέλεξε ένα elegant και ρομαντικό pure white off shoulder νυφικό, με see-through μανίκια και μπούστο στολισμένο με sparkling πετράδια. Η τούλινη φούστα, τα κεντημένα λουλούδια στο εσωτερικό και οι αστραφτερές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά και την ανέδειξαν μια από τις ωραιότερες celebrity νύφες της χρονιάς.

Η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε! Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο και τα τρία νυφικά που φόρεσε

  • Ευαγγελία Συριοπούλου

Πριν λίγες εβδομάδες η πρωταγωνίστρια της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών» παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στράτο Πατσατζή στα Καλύβια, έχοντας δίπλα της συγγενείς και αγαπημένους φίλους.

syriopoulou.webp

Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν τέσσερα κοντινά τους πρόσωπα, ανάμεσά τους η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος, ενώ καλεσμένοι ήταν πολλοί συνάδελφοι της ηθοποιού.

H 39χρονη επέλεξε ένα πολύ κομψό και ρομαντικό νυφικό με δαντελένιο μπούστο που την κολάκευε ιδιαίτερα.

  • Μαριλού Κόζαρη

Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαριλού Κόζαρη παντρεύτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα, λίγο πριν η φαρμακοποιός φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/CswZJ0lo-LI/

Η 30χρονη επέλεξε ένα στράπλες νυφικό της Cristina Varotsos με γαλλική δαντέλα και λάμψεις ενώ έπιασε μαλλιά της σε ένα εντυπωσιακό σινιόν και πρόσθεσε ένα πέπλο.

  • Μαρία Καρολίνα Ντάσιου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν τον Ιούνιο ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η αγαπημένη του, Μαρία Καρολίνα Ντάσιου. Ο γάμος του ζευγαριού και η βάπτιση των παιδιών τους πραγματοποιήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.

https://www.instagram.com/p/CtrX5oQM8VD/

Η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου έλαμπε μέσα στο στράπλες νυφικό της, δημιουργία της σχεδιάστριας Anna Veneti.