Η Τζένη Μελιτά παντρεύτηκε! Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο και τα τρία νυφικά που φόρεσε

Η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης έκαναν έναν απίστευτα ονειρικό γάμο, εχθές το απόγευμα του Σαββάτου.

Η Τζένη Μελιτά και ο αγαπημένος της Σπύρος Μαργαρίτης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, το Σαββάτο 16 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι δεν ανακοίνωσε ποτέ στα media τον γάμου της, τόσο για την ημερομηνία και την τοποθεσία του μυστηρίου, όσο και παραπάνω λεπτομέρειες για το νυφικό look. Θέλοντας έτσι να χαρούν την ημέρα αυτή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μαζί με του αγαπημένους τους συγγενής και φίλους.

377597423_638555678436688_4956066397403827287_n.jpg

Το νυφικό με την δαντέλα

Παρόλα αυτά, πολλοί φίλοι του ζευγαριού δημοσίευσαν τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, δίνοντάς μας μία γεύση από το νυφικό που φόρεσε η παρουσιάστρια και από το ξέφρενο party που ακολούθησε. Το νυφικό της Τζένης, ήταν όλο με λεπτομέρεια δαντέλα! Ήταν στράπλες με δαντελένιες λεπτομέρειες που έδεναν λίγο πιο κάτω από τους ώμους, ενώ ο τρόπος με τον οποίο αγκάλιαζε το σώμα της ήταν σε στυλ γοργονέ με μακριά ουρά και ανοιχτή πλάτη.

Τα μαλλιά της, επίλεξε να τα κάνει κυματιστά με χωρίστρα στο πλάι, αναδεικνύοντας το μακιγιάζ της και το φλογερό κόκκινο κραγιόν που τόνιζε τα σαρκώδη χείλη της. Το κόκκινο κραγιόν ήταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά μαζί με την ανθοδέσμη που ήταν και αυτή -φωτιά στο κόκκινο- με κατακόκκινα τριαντάφυλλα που έσπαγε το total white σύνολο. Η Τζένη για να ολοκληρώσει το bride look, φόρεσε διαμαντένια σκουλαρίκια και κολιέ τα οποία χάριζαν μία έξτρα λάμψη. Αυτό όμως ήταν το πρώτο νυφικό...

Το δεύτερο νυφικό με το βολάν

Η Μελιτά χόρεψε με τον σύζυγό της στην εκδήλωση του γάμου τους, φορώντας ένα άλλο νυφικό. Η Τζένη φόρεσε ένα στράπλες νυφικό με πολλά βολάν από τούλι, που είχε περισσότερο όγκο από το προηγούμενο με το οποίο την είδαμε στην εκκλησία. Σε αυτό το νυφικό look, η Τζένη πρόσθεσε μόνο ένα λευκό headpiece στα μαλλιά, το οποίο έκανε το σύνολο ακόμα πιο ρομαντικό.

Το jumsuit με το βαθύ ντεκολτέ

Στη συνέχεια ξεκίνησε ένας ξέφρενος χορός και διασκέδαση, με την παρουσιάστρια να απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Εκεί η Μελιτά, φόρεσε και τρίτο νυφικό! Πιο συγκεκριμένα, η Μελιτά επίλεξε ένα εφαρμοστό jumsuit με ανοιχτούς ώμους και βαθύ ντεκολτέ. Στο τρίτο look η Τζένη, άλλαξε χτένισμα, πιάνοντας τα μαλλιά όλα μαζί επάνω με μία αλογοουρά. Τα τρία νυφικά της Τζένης, αναδείκνυαν με τον ίδιο κολακευτικό τρόπο την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ ταίριαζαν σωστά με την κάθε περίσταση.

Ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για τα τρία νυφικά της Τζένης, όσο και για τον ονειρικό γάμο του ζευγαριού. Η Τζένη Μελιτά και ο σύζυγός της Σπύρος Μαργαρίτης, δεν έχουν κάνει καμία ανάρτηση μέχρι στιγμής που να προδίδει τον γάμο τους.