Η Βασιλική Ανδρίτσου γιόρτασε 12 χρόνια γάμου με ένα βίντεο αφιερωμένο στον σύζυγό της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Βασιλική Ανδρίτσου γιόρτασε 12 χρόνια γάμου με ένα βίντεο αφιερωμένο στον σύζυγό της

Στο βίντεο της Βασιλικής Ανδρίτσου για την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της όλοι μα όλοι οι συνάδελφοί της έγραψαν τις ευχές τους.

Η Βασιλική Ανδρίτσου και ο Νίκος Συμεωνίδης γιόρτασαν στις 24 Σεπτεμβρίου την επέτειο του γάμου τους κλείνοντας 12 χρόνια κοινής πορείας. Η ηθοποιός και ο καμεραμάν γνωρίστηκαν στην σειρά «Το Κόκκινο δωμάτιο» και είναι μαζί συνολικά 18 χρόνια, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την 4χρονη σήμερα Ανθένια, η οποία συμπλήρωσε την ευτυχία τους.

https://www.instagram.com/reel/Cwdt9MmMJPk/

Το βίντεο αφιερωμένο στον σύζυγό της και οι ευχές απ' όλους τους διάσημους

Η ηθοποιός, που αγαπήσαμε ιδιαίτερα μέσα από τον ρόλο της «Μάρως» στην τηλεοπτική σειρά «Το Κόκκινο δωμάτιο» και αυτή τη σεζόν θα απολαμβάνουμε στους «Άθλιους» του Victor Hugo, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον σύζυγό της για την ιδιαίτερη μέρα της επετείου τους, δημοσιεύοντας στα social media της, ένα βίντεο αφιερωμένο σ' εκείνον και τις όμορφες στιγμές τους. Στην λεζάντα της ανάρτησής της η Βασιλική Ανδρίτσου έγραψε: «Σε μιαν ανάσα..τόσα χρόνια τα χωράω..γλυκιέ μου συζυγε..καλύτερε μου φίλε..συνταξιδιώτη στο πιο μαγικό ταξιδι.. τη ζωή μας».

https://www.instagram.com/reel/CxjOTV4MjRe/

Η λίστα βέβαια, όσον ευχήθηκαν στο ζευγάρι για την επέτειό τους ήταν πολύ μεγάλη με φίλους και συναδέλφους της ηθοποιού να σχολιάζουν την ανάρτησή της δίνοντας τις δικές τους ευχές, για μια ζωή γεμάτη υγεία κι ευτυχία. «Τι ευλογία να έχεις βρει το άλλο σου μισό. Πάντα να είστε αγαπημένοι» έγραψε η Αλίκη Κατσαβού με τη Βάσια Παναγοπούλου να εύχεται «Να είστε πάντα ερωτευμένοι».

Τα οικογενειακά στιγμιότυπα

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο κι αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της Βασιλικής Ανδρίτσου στο Instagram θα δεις πως δημοσιεύει πολύ συχνά κοινά τους στιγμιότυπα και με την κόρη τους.

Παράλληλα, η ηθοποιός δεν ήταν η πρώτη φορά που εξέφρασε την αγάπη της στον σύζυγό της, αφού είτε με αφορμή τις επετείους τους είτε κάποια γιορτή ή γενέθλια τονίζει δημόσια πόσο ωραία είναι η ζωή μαζί του και πόσο πολύ τον αγαπάει, όπως μπορείς να δεις κι από τις συγκεκριμένες αναρτήσεις.

Η μητρότητα

Η Βασιλική Ανδρίτσου σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το 2022 έδωσε και την απάντησή της σε όσους σχολιάζουν την ηλικία που μια γυναίκα γίνεται μητέρα, λέγοντας:

«Υπήρχαν άρθρα που έγραφαν «γέννησε στα 46 της» και εστίαζαν στην ηλικία. Δεν με πείραξαν. Την αλήθεια έγραφαν. Εγώ δεν πήρα πρέφα κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε κάποιος να μου στείλει ή να μου γράψει στο προφίλ μου κάποιο σχόλιο. Στα 46 γέννησα, πότε να πω στα 40; Αυτό ούτως ή άλλως θα σταματήσει να υφίσταται, είναι θέμα άλλης δεκαετίας. Οι γυναίκες ούτως ή άλλως γεννούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνουν τα όρια ηλικίας. Δεν στενοχωρήθηκα, δεν με ένοιαξαν ποτέ οι τίτλοι. Ήξερα τι έκανα κι έγινε τη στιγμή που έπρεπε να γίνει. Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, γιατί αν είχε έρθει νωρίτερα, δεν θα ήταν αυτό το παιδί».

https://www.instagram.com/p/CguL4WTDvv6/

Στην ίδια συνέντευξη η Βασιλική Ανδρίτσου είχε αναφερθεί και στο γεγονός πως η ίδια επέλεξε να αφοσιωθεί στην κόρη της μετά τη γέννησή της, επιλέγοντας λιγότερες δουλειές δηλώνοντας: «Μετά έκανα το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Δεν με άγχωσε καθόλου που έμεινα εκτός δουλειάς. Αν δούλευα συνεχώς δεν θα έβλεπα το παιδί μου και εγώ δεν θέλω να μου μεγαλώσουν το παιδί άλλοι. Ήταν πάρα πολύ καλή η εγκυμοσύνη μου, την απόλαυσα. Ενώ πίστευα πάντα ότι θα κάνω γιο, ο Νίκος ήταν σίγουρος ότι θα είναι κορίτσι».