Harry Styles & Taylor Russell βγήκαν βόλτα χέρι-χέρι & όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι στο Hollywood

Harry Styles & Taylor Russell βγήκαν βόλτα χέρι-χέρι & όλοι μιλούν για το νέο ζευγάρι στο Hollywood
Invision

O Harry Styles και η Taylor Russell εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους σε τρυφερά τετ-α-τετ και όλα δείχνουν πως ζουν τον έρωτά τους. Η κοινή έξοδος και το φημολογούμενο love story.

Ο Harry Styles φαίνεται πως διανύει μια αρκετά καλή περίοδο τόσο σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής φημολογείται πως είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες με την ηθοποιό, Taylor Russell με ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι δυο τους είναι ζευγάρι από τον Ιούνιο.

Harry Styles- Taylor Russell: Η έξοδος που πυροδότησε τις φήμες για τη σχέση τους

Πριν λίγες ημέρες ο πρώην τραγουδιστής των «One Direction» και η 29χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκαν από τους παπαράτσι κατά τη διάρκεια πρωινής τους εξόδου για καφέ στο βόρειο Λονδίνο.

Το φημολογούμενο ζευγάρι κρατούσε χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να είναι όσο πιο διακριτικό γίνεται με τους δυο τους να είναι χαλαροί και άνετοι στα στιγμιότυπα που είδαν το φως της δημοσιότητας. Styles και Russell περπατούσαν πιασμένοι χέρι-χέρι με casual outfit και στο άλλο τους χέρι κρατούσαν από έναν καφέ.

Τι σημαίνει τελικά το τατουάζ του Harry Styles για την πρώην του Olivia Wilde

Οι φήμες για τη σχέση τους άρχισαν να φουντώνουν στα μέσα Αυγούστου, όταν ο τραγουδιστής έδωσε το παρών στην πρεμιέρα του θεατρικού έργου «The Effect» στο Εθνικό Θέατρο του Λονδίνου στο οποίο πρωταγωνιστούσε η 29χρονη.

Μετά την παράσταση οι δυο τους εθεάθησαν αγκαλιά σε κοινή παρέα. Λίγο καιρό αργότερα η νεαρή ηθοποιός παρακολούθησε τη συναυλία του Styles στη Βιέννη από τη θύρα VIP και χόρευε με τις επιτυχίες του.

Ποια είναι η Taylor Russell

H 29χρονη ηθοποιός από τον Καναδά έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix, «Lost in Space».

https://www.instagram.com/p/CkeGfAfJOVX/

Η Russell φημίζεται για τις κομψές ενδυματολογικές της επιλογές και κάθε της εμφάνιση στο κόκκινο χαλί συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον και τα φωτογραφικά φλας.

Το ειδύλλιο Styles-Ratajkowski

Μετά τον χωρισμό από τον πατέρα του γιου της, Sebastian Bear-McClar το διάσημο μοντέλο έχει εντοπιστεί από τους φωτογράφους σε τρυφερά τετ-α-τετ με γνωστούς άντρες του Hollywood, ανάμεσά τους και ο Harry Styles.

Σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσίευσε τον Μάρτιο η Daily Mail, η Ratajkowski και ο Styles ανταλλάσσουν καυτά φιλιά. H Ratajkowski χώρισε τον Σεπτέμβριο από τον σύζυγό της ενώ ο Harry Styles χώρισε από την Olivia Wilde τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή κεντρικής: getty