Ο Γιώργος Λιανός αν και δεν νίκησε στο Fame Story είναι ο πιο πετυχημένος παίκτης του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Λιανός αν και δεν νίκησε στο Fame Story είναι ο πιο πετυχημένος παίκτης του

Ποιοι τελικά κατόρθωσαν να κάνουν καριέρα μετά το Fame Story και γιατί ο Γιώργος Λιανός υπερτερεί με όσα έκανε στην καριέρα του;

Μετά από 4 σεζόν στο παρελθόν στον ΑΝΤ1, το Fame Story, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά talent shows παγκοσμίως, επιστρέφει αυτή τη φορά στο Star, για να αναδείξει τον ή την 5η κατά σειρά νικήτρια του. Αλήθεια θυμάσαι ποιοι νίκησαν στο παρελθόν και ποιοι παίκτες κατάφεραν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι; Η περίπτωση του Γιώργου Λιανού είναι ειδική, γιατί είναι ο μόνος που δεν νίκησε, αλλά το talent show κατάφερε και του άλλαξε τη ζωή, κάνοντας μία μεγάλη καριέρα και όχι μόνο στη μουσική.

Αυτοί που δεν ξεχάστηκαν από Fame Story

Τo Fame Story κάνει πρεμιέρα σήμερα Σάββατο (30/10) στο Star με ένα live στο οποίο θα μας συστηθούν οι κριτές, οι δάσκαλοι της Ακαδημίας αλλά και οι παίκτες. Με παρουσιαστή όπως ήδη γνωρίζεις τον Νίκο Κοκλώνη και κριτές τον Αντώνη Ρέμο, την Ελένη Φουρέιρα, τον Γιώργο Αρσενάκο και τον Light.

Διευθύντρια της ακαδημίας θα είναι η Ηρώ και ανάμεσα στους δασκάλους που θα κάνουν coaching στους παίκτες και θα έχουν καθημερινή επαφή μαζί τους, είναι ο Νίνο, η Μαρία Σολωμού, ο Fipster και η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη. Θα έχουμε ωστόσο και αρκετούς άλλους του μουσικού χώρου, συνθέτες και τραγουδιστές που θα περάσουν ως guests για να κάνουν μάθημα στα παιδιά.

Ο Νίνο επιστρέφει στο Fame Story 21 χρόνια μετά: Ο ρόλος του και η συμμετοχή μίας ακόμη έκπληξης

Από του νικητές του show, ο Νότης Χριστοδούλου και ο Περικλής Στεργιανούδης, ήταν οι μόνοι που δεν συνέχισαν με καριέρα στη μουσική. Ο πρώτος ασχολήθηκε ξανά με την διακόσμηση εσωτερικών χώρων όπως ήταν το αρχικό του επάγγελμα και ο δεύτερος μετά από ένα μικρό διάστημα μουσικής δραστηριότητας, έφυγε για το εξωτερικό.

Η Καλομοίρα ωστόσο, νικήτρια του δεύτερου κύκλου και ο Λεωνίδας Μπαλάφας ως νικητής του 4ου κύκλου, συνέχισαν με καριέρα στο τραγούδι.

Όπως και πολλοί παίκτες που έφτασαν κοντά στη νίκη. Ο Νίνο είναι επίσης μία ειδική περίπτωση γιατί αν και δεν νίκησε, έμεινε στην ιστορία του show ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του. Σίγουρα δεν ξεχνάς τη Ραλλία Χρηστίδου, όπως και τον Κωνσταντίνο Αργυρό από το Fame story 3, τον Θάνο Πετρέλη αλλά και τον Κώστα Καραφώτη.

Ο τελευταίος έμεινε στην «ιστορία» μετά το ντουέτο του και τη φημολογούμενη σχέση του με τη Μάρω Λύτρα, όπως όμως έμεινε και ο Γιώργος Λιανός με τη Νάνσυ Αλεξιάδη, για τον ίδιο λόγο ακριβώς.

https://www.instagram.com/p/CXY5vjTMYGI/

Ο παρουσιαστής μας εξέπληξε την περσινή χρονιά, όταν στη συνέντευξή του στο κανάλι του Fipster στο Youtube, παραδέχτηκε το ερωτικό κλίμα που υπήρχε στο Fame Story 3. Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο Fame Story 3 είχε πάρα πολυ σεξ. Εγώ δίδαξα σεξ. Εν τω μεταξύ εμείς είχαμε επαφή με τους τεχνικούς. Και θυμάμαι που ξύπνησα μία μέρα και αντί για το κλασσικό «καλημέρα» μου έδωσαν συγχαρητήρια!. Έκλειναν οι κάμερες 6 με 7. Πολλοί έκαναν εκείνη τηνώρα. Βέβαια ήταν και άλλοι πρώην συμπαίκτες που δεν νοιάζονταν για την ώρα. Έβαζαν κουβερτούλα από πάνω».

Ο Γιώργος όχι απλά ωφελήθηκε από το Fame Story στη μουσική του καριέρα και συνέχισε να κάνει δισκογραφία από τότε μέχρι σήμερα, αλλά τον βοήθησε να ανοίξει και τους ορίζοντές του ως παρουσιαστής πια. Δείχνοντας εξαρχής πως είχε μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο. Το είχαμε δει άλλωστε και όταν ήταν μέσα στο Fame Story.

Όμως ο παρουσιαστής είχε υπομονή. Από την πρώτη μέρα που έφυγε από το Fame Story. Δούλεψε μεθοδικά, δεν έκανε σπασμωδικές κινήσεις, δεν έπεσε στην παγίδα του να εκμεταλλευτεί αβέβαιες ευκαιρίες.

Φτάνοντας στο σημείο σήμερα να θεωρείται περιζήτητος παρουσιαστής. Άλλωστε από κάθε project που πέρασε σε αυτό το πόστο, έκανε επιτυχία.

«Μα όλα σου μοιάζουν;» απόρησαν όλοι βλέποντας τις νέες φωτογραφίες του Λιανού με τα 4 παιδιά του

Είτε στο ξεκίνημα από τον «Πρωινό καφέ» ένα διάστημα, είτε αργότερα όταν παρουσίασε μαζί με τον Κώστα Φραγκολιά και τον Λορέντζο Καριέρε το «Guinness World Records show», αργότερα την εκπομπή «Κράτα γερά» στον ΑΝΤ1 και στη συνέχεια στον Alpha. Αλήθεια θυμάσαι το 2014 όταν ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή «Όλα παίζουν» με την Κατερίνα Καινούργιου, την Μπέττυ Μαγγίρα και την Αλέκα Καμηλά;

lianos2.jpg

Μετά τη σύντομη χρονικά παρουσία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος παρουσίασε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και στη συνέχεια το «The Voice» και φυσικά το Survivor. Aρχικά ως συμπαρουσιαστής με τον Σάκη Τανιμανίδη και στη συνέχεια μόνος του. Τώρα θα τον δούμε με την Καλομοίρα - εξίσου προερχόμενη από το Fame Story - να παρουσιάζει το «I am a celebrity get me out of here».

Και όλα αυτά, από το 2005 μέχρι σήμερα.