Από την Κλέλια Ρένεση στην Παρθένα Χοροζίδου: Ένας νέος έρωτας για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Κατερίνα Μπούσιου
Από την Κλέλια Ρένεση στην Παρθένα Χοροζίδου: Ένας νέος έρωτας για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη

Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μπαίνει αισίως στην 11η σεζόν της με μεγάλες αλλαγές. Που αφορούν κυρίως στον Βλαδίμηρο Κυριακίδη. Μετά την αποχώρηση της Κλέλιας Ρένεση έχουμε new entry στη σειρά. 

Δεν είναι η μόνη κωμωδία που έχει μακροημερεύσει στην ελληνική τηλεόραση, αλλά σίγουρα πάει για ρεκόρ η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» οδεύοντας στην 11η σεζόν της. Με 4 ηθοποιούς που αποχώρησαν μας αποχαιρέτησε η προηγούμενη σεζόν, με 4 νέους ηθοποιούς μας υποδέχεται. Αλλά μία εξέλιξη δεν την περιμένεις. Την αντικαταστάτρια στην καρδιά και τη ζωή του Βλαδίμηρου Κυριακίδη. Από την πανέμορφη και καπάτσα Καίτη Κίτσο και την Κλέλια Ρένεση, μία άλλη διαφορετική γυναίκα θα μπει στη μικρή μας οθόνη.

Από την Κλέλια στην Παρθένα και τα 2 νέα love stories

Την τύχη της Στέλλας του Σασμού έχει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ως Ηλίας στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στην προσωπική του ζωή. Δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μείνει σταθερά με μία σύντροφο. Μετά το διαζύγιο με την Δάφνη Λαμπρόγιαννη, η έλευση της Κλέλιας Ρένεση ως Καίτη - Κίτσο του άλλαξε τη ζωή. Αυτές οι αντιθέσεις των δυο τους και ο μεγάλος τους έρωτας, δυστυχώς δεν οδήγησαν στην παντοτινή ευτυχία. Και με τη δική της αποχώρηση θα ξεκινήσει και η 11η σεζόν, σήμερα Κυριακή στις 20.00 από τον Alpha.

https://www.instagram.com/p/CttAkczolqq/

Η ηθοποιός έδωσε νέα πνοή για πέντε σεζόν στη σειρά και η αποχώρηση από τον τόσο ωραίο ρόλο της δεν ήταν εύκολη. Μας το είχε δηλώσει με την ανάρτηση που είχε κάνει για αυτό το «αντίο» στην Καίτη Κίτσο. Και μεταξύ άλλων έγραψε: « Εγώ και η Καίτη αποχαιρετούμε το πλοίο το οποίο θα συνεχίσει το ταξίδι του και ευχόμαστε έστω και λίγο να σας ανεβάσαμε το ηθικό στις δύσκολες μέρες. Κάθε ιστορία που επιλέγω να πω στον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου, έχει και ένα κομμάτι της καρδιάς μου μέσα, που το αφήνω σαν περιστέρι να πετάξει ελεύθερο».

Η κοινή εμφάνιση Κλέλιας Ρένεση - Manu Chao, το «παράπονο» του κοινού και το νέο post της ηθοποιού

Η Καίτη Κίτσο φεύγει και έρχεται η Τούλα. Αυτό είναι το νέο crush του κυρ Ηλία ο οποίος μετά το διαζύγιο έχει μετακομίσει στην μητέρα του στην Άρτα. Εκεί ερωτεύεται μία δυναμική αγρότισσα, την Τούλα, την οποία υποδύεται η Παρθένα Χοροζίδου. Περίεργος συνδυασμός αλλά και ο κατάλληλος για να προσφέρει γέλιο. Εκείνη όμως δεν τον θέλει. Τουλάχιστον στην αρχή.

Το κενό που αφήνει η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης οι οποίοι επίσης αποχώρησαν από τη σειρά, θα το καλύψει ένα νέο ζευγάρι. Η Εριέττα Μανούρη και ο Στάθης Κόικας. Αλλά και στη ζωή του Μηνά μετά τον θάνατο της Βουλίτσας του, θα έρθει η ηθοποιός Μαρία Κατσανδρή.

https://www.instagram.com/tv/CJdeRZeqQzf/

Η έκπληξη της φετινής χρονιάς είναι πως θα δούμε ξανά την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη Μαρία Καβογιάννη σε κάποια επεισόδια, ως συμπεθέρες.