Η Αθηνά Ωνάση ήρθε στη Μύκονο αλλά συνεχίζει να επιλέγει τη σιωπή

Η Αθηνά Ωνάση ήρθε στη Μύκονο αλλά συνεχίζει να επιλέγει τη σιωπή

Η Αθηνά Ωνάση ήρθε στη Μύκονο αλλά συνεχίζει να επιλέγει τη σιωπή και προσπάθησε με κάθε τρόπο να μην γίνει αντιληπτή η παρουσία της.

Με μία μεγάλη παρέα κοριτσιών έφτασε στη Μύκονο η Αθηνά Ωνάση, η οποία έκανε μία προσπάθεια να κρύψει την ταυτότητά της, φορώντας ένα μαντίλι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφου της εκπομπής «Το πρωινό», Γιάννη Μαλλιαρό.

Μιλώντας στην εκπομπή «Στούντιο 4» ο Πέτρος Νάζος είπε ότι η χρυσή κληρονόμος έφτασε στη Μύκονο το πρωί της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου με ιδιωτικό αεροσκάφος.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έκανε βόλτα στα σοκάκια του νησιού και ένας φίλος του δημοσιογράφου την είδε. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Νέζος, ο φίλους του «είδε τέσσερις σωματοφύλακες και μία κοπέλα με γυαλιά, καπέλο και μαντίλι. Κατάλαβε ότι κάτι είναι και πράγματι ήταν η Αθηνά».

Έως τώρα δεν υπάρχουν φωτογραφίες της Αθηνάς από την επίσκεψή της στο κοσμοπολίτικο νησί.

Ένας θρύλος που συνεχίζει να επιλέγει τη σιωπή

Η μοναδική επιζήσασα κληρονόμος της μητέρας της Χριστίνας και του θρύλου παππού της Αριστοτέλη, συνεχίζει αποτελεί τη συνέχεια ενός μύθου, ο οποίος όμως προτιμά να μην βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Η Αθηνά εδώ και μία δεκαετία έχει επιλέξει τον δρόμο της σιωπής. Σε ελάχιστα κοσμικά καλέσματα είναι παρούσα. Πριν από δύο χρόνια την είχαμε δει ως καλεσμένη σε κοσμικό γάμο στο Μόντε Κάρλο, αρκετά αλλαγμένη, από μία φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει μαζί της η Γιάννα Νταρίλη μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Ψιψίκα.

Η 38χρονη Αθηνά είναι αφοσιωμένη μόνο στα άλογά της, στο κτήμα που έχει δημιουργήσει στην Ολλανδία και στο εκτροφείο στη Βραζιλία. Έχει φυσικά την διαχείριση στο εξωτερικό και στην Ελλάδα μέσω του Ιδρύματος Ωνάση της οικογενειακής περιουσίας. Μόνο που δεν έχει κρατήσει τις επαύλεις και τα διαμερίσματα που είχε στην Ευρώπη η μητέρα της, ενώ έχει πουλήσει αρκετά προσωπικά αντικείμενα και κοσμήματά της.

https://www.instagram.com/p/BXD9nCkAXS_/

Επειδή δεν ανοίγεται παρά μόνο σε λίγους καλούς της φίλους, δεν γνωρίζουμε αν αυτή η νέα της ζωή μετά από τα 11 χρόνια σχέσης με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο που έληξε ξαφνικά λόγω της απιστίας του, την κάνει ευτυχισμένη.

Εκείνος πάντως δείχνει και δημόσια τη νέα του οικογενειακή ευτυχία. Ποζάρει χαρούμενος με τη σύζυγό του Ντενίς Σεβέρο και τα δύο τους παιδιά αλλά και την μεγαλύτερη κόρη του Βίβιαν από τον πρώτο του γάμο η οποία και μεγάλωσε μαζί με την Αθηνά.