Η πρώτη κόντρα στο Fame Story με Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα: Το Twitter/X πήρε θέση

Κατερίνα Μπούσιου
Η πρώτη κόντρα στο Fame Story με Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα: Το Twitter/X πήρε θέση

Μία φράση του Αντώνη Ρέμου άναψε φωτιές στο πλατό του Fame Story με την Ελένη Φουρέιρα όχι απλά να διαφωνεί αλλά να αισθάνεται αμήχανα.

Οι παίκτες του Fame Story μετά από μία εβδομάδα παραμονής τους στον μουσικό διαγωνισμό ήρθαν προετοιμασμένοι για να μας δείξουν τη βελτίωσή τους. Αλλά τα βλέμματα όλων, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις παιδιών που έχουν ταλέντο, πήγαν στην κριτική επιτροπή. Μία φράση του Αντώνη Ρέμου, έφερε την πλήρη διαφωνία της Ελένης Φουρέιρα, η οποία έδειξε και την αμηχανία της, γιατί εν μέρει την «φωτογράφιζε». Το κοινό στο Twitter πήρε θέση.

Ο παίκτης που προκάλεσε τους κριτές

Το δεύτερο live του Fame Story μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τις δυνατότητες των παικτών και την πρόοδο που σημείωσαν την πρώτη εβδομάδα παραμονής τους στην Ακαδημία. Πριν μας δείξουν αν υπήρξαν καλοί μαθητές και αν ακολούθησαν τις συμβουλές των καθηγητών τους, το live ξεκίνησε και με μία τιμητική αναφορά στην «απώλεια» της Μαίρης Χρονοπούλου. Σωστή πρωτοβουλία.

https://www.instagram.com/p/CyER7tMr3cb/

Η αλήθεια είναι πως σε αυτό το Fame Story, όπως πολλές φορές έχει τονίσει και ο Νίκος Κοκλώνης υπάρχουν κάποιες καλές φωνές, κάποια νέα ταλέντα. Υπάρχει όμως και αρκετός μιμητισμός. Πολλά παιδιά φαίνεται πως αντιγράφουν κίνηση και χαρακτηριστικά αρκετών λαϊκών τραγουδιστών και δείχνουν πως δεν έχουν όραμα και ξεχωριστή ταυτότητα, αλλά στόχο να κυριαρχήσουν στο μέλλον σε κάποια λαϊκή πίστα.

Υπάρχουν όμως και παιδιά που έχουν ταλέντο και με λίγη προσπάθεια μπορούν να καταφέρουν να γίνουν ιδιαίτεροι. Στο διαγωνιστικό κομμάτι, είχαμε την ασυλία από το κοινό που κέρδισε ο Στράτος Τζώρτζης, με τη Σαββίνα να προτείνεται από τους κριτές ως η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, μαζί με τον Δημήτρη Σόφη και την Μέγκαν Αλκανταρά.

https://www.instagram.com/reel/CyELuOeIfAR/

Προς το παρόν δεν έχουμε δει το Fame Story που αγαπήσαμε στο παρελθόν, το οποίο δεν είχε μόνο νότες και παραφωνίες, αλλά χιούμορ και περισσότερη δυναμική από τους κριτές. Βέβαια είμαστε ακόμη στην αρχή.

Έξι φορές που το Fame Story απέδειξε ότι η ήττα σε ένα show δεν σημαίνει και ήττα στη ζωή

Όταν ήρθε όμως η ώρα του παίκτη Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου, ήταν και η μόνη στιγμή που είχαμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση ανάμεσα στους κριτές, ακόμη και αν άναψαν τα αίματα.

Ο νεαρός τραγουδιστής όχι μόνο έχει ταλέντο, αλλά είχε και πολύ ωραία κίνηση πάνω στη σκηνή. Αυτό όμως βρήκε σύμφωνους τους τρεις από τους 4 κριτές. Light , Ελένη Φουρέιρα και Γιώργος Αρσενάκος επικρότησαν την εμφάνιση, αλλά ο Αντώνης Ρέμος ήταν αντίθετος. Κάνοντας όμως ένα μικρό ατόπημα με όσα είπε.

Αρχικά δήλωσε πως: «Η υπερβολική σου κίνηση δεν μου άρεσε πάνω στη σκηνή, ήταν περιττή. Mπορεί να σε παρέσυρε το τραγούδι. Τους τραγουδιστές πηγαίνουμε για να τους ακούμε, όχι να τους δούμε».

Και αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ελένης Φουρέιρα: «Όχι, όχι Αντώνη. Είμαστε οπτικοακουστικό θέαμα, αλλιώς θα ήμασταν μόνο στο ραδιόφωνο. Εσύ γιατί κάνεις υπερθέαμα εκεί που τραγουδάς;».

Η αλήθεια είναι πως η τραγουδίστρια πρεσβεύει και υπηρετεί μοναδικά αυτό το υπερθέαμα και έδειξε με την έκφρασή της πως αισθάνθηκε αμήχανα. Οι φανς στα social media πήραν θέση. Υπέρ της Ελένης. Και είχαν δίκιο.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε αίσθηση στο Twitter/Χ και με το mexican style φόρεμά της. Αν και δεν ήταν η τέλεια επιλογή, η τραγουδίστρια το υποστήριξε.

foureira.jpg