Η διάδοχος της Irina Shayk στην καρδιά του Bradley Cooper είναι η Gigi Hadid κι από εμάς είναι «ναι»

Η διάδοχος της Irina Shayk στην καρδιά του Bradley Cooper είναι η Gigi Hadid κι από εμάς είναι «ναι»
2023 Invision

Ένα νέο ειδύλλιο ξεφύτρωσε στο Hollywood και η Gigi Hadid περνάει καλά με τον Bradley Cooper κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Θυμάσαι που το πιο hot ζευγάρι του Hollywood ήταν την περσινή χρονιά η Gigi Hadid με τον Leonardo Di Caprio και όλοι απορούσαν για το πού θα βγάλει η σχέση αυτή; Ε, φαίνεται πως η 28χρονη Gigi είναι και πάλι έτοιμη να ερωτευτεί και πάλι ηθοποιό και πάλι γόη του Hollywood.

Hadid και Cooper το νέο ζευγάρι του Hollywood

Η Gigi έχει έρθει κοντά με τον Bradley Cooper και ο φακός τους εντόπισε μαζί μετά από μια απόδραση του Σαββατοκύριακου στην οποία πηγή του People ανέφερε πως το μοντέλο και ο ηθοποιός διασκέδασαν πολύ.

«Έχουν πολλά κοινά και είναι πιθανό να μιλάμε για μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει κάπου στο μέλλον», τόνισε η πηγή του περιοδικού προσθέτοντας πως το ότι και η Gigi και ο Bradley έχουν από μία κόρη, μια απαιτητική καριέρα και μια αναγνωσιμότητα που απαιτεί να λειτουργούν με τρόπο συγκεκριμένο.

Η Gigi πάντως φέρεται να έχει ένα crush για τον Cooper εδώ και καιρό αλλά την ίδια στιγμή ξέρει πως δεν έχει χώρο στη ζωή και στην καριέρα της για κάτι πιο σοβαρό και παρότι είναι αρκετά ανεξάρτητη παράλληλα έχει και πολλές υποχρεώσεις με μέγιστη πάντα προτεραιότητά της την κόρη της.

https://www.instagram.com/p/CyE8F3eo5Ad/

Η αφορμή για να έρθει κοντά το ζευγάρι πάντως, φαίνεται πως ήταν η υποκριτική, μιας και η Hadid σκέφτεται ήδη την καριέρα της μετά το μόντελινγκ και ο Cooper Μπορεί να τη βοηθήσει. Gigi και Bradley δείπνησαν μαζί στο δημοφιλές Via Carota στο Μανχάταν και οι παπαράτσι τους εντόπισαν στη Νέα Υόρκη καθώς ετοίμαζαν τις βαλίτσες τους για την απόδρασή τους το Σ/Κ.

Οι εκπρόσωποι και των δύο δεν έχουν απαντήσει στην Page Six για το φημολογούμενο ειδύλλιο.

Οι κόρες, το κοινό για Gigi και Bradley

Η Hadid γιόρτασε πρόσφατα τα τρία γενέθλια της κόρης της Khai, καρπό της σχέσης της με τον Zayn Malik με τον οποίο χώρισαν επεισοδιακά τον Οκτώβριο του 2021.

https://www.instagram.com/p/CxatxuPu2Y0/

Ο Bradley έχει μια κόρη, την 6χρονη Lea de Seine, από τη σχέση με την Irina Syak με την οποία διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η πιο πρόσφατη φημολογούμενη σχέση της Hadid ήταν με τον Leonardo di Caprio, ο οποίος γρήγορα προχώρησε σε μια σχέση με το μοντέλο Vittoria Ceretti.Η Shyak πάντως, είναι σε σχέση με τον Tom Brady τον πρώην σύζυγο της Gigele.

H Gigi Hadid χώρισε τον DiCaprio και βασική αιτία ήταν η κόρη της