H Gigi Hadid χώρισε τον DiCaprio και βασική αιτία ήταν η κόρη της

H Gigi Hadid χώρισε τον DiCaprio και βασική αιτία ήταν η κόρη της
Mondadori Portfolio/Archivio Spaziani/Rocco Spaziani

Gigi και DiCaprio είναι τελικά δύο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι.

Η σχέση της Gigi Hadid με τον Leonardo DiCaprio έχει λήξει επειδή η Gigi αποφάσισε ότι οι δυο τους βρίσκονται σε δύο εντελώς διαφορετικές φάσεις ζωής, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Us Weekly. Μία πηγή του συγκεκριμένου περιοδικού αναφέρει ότι «οι τίτλοι τέλους» έπεσαν μετά από απόφαση -κυρίως- της Gigi, η οποία φαίνεται να θέλει να είναι πολύ προσεκτική στις ερωτικές της σχέσεις, λόγω της τρίχρονης κόρης της, την οποία θέτει ως προτεραιότητά της.

Η πηγή που μίλησε στο Us Weekly για την σχέση των δύο celebrities φαίνεται να ισχυρίστηκε ότι ο DiCaprio «έβλεπε τον εαυτό του» μαζί με την Hadid, ωστόσο εκείνη δεν θεωρούσε ότι οι δυο τους θα έχουν μέλλον.

Ένας από τους λόγους που οδήγησαν το γνωστό μοντέλο σε αυτό το συμπέρασμα είναι η κόρη της, Khai, ενώ ένας ακόμα λόγος είναι το γεγονός ότι ο τρόπος ζωής του DiCaprio είναι πολύ διαφορετικός από τον τρόπο ζωής που ακολουθεί εκείνη ως εργαζόμενη μητέρα.

Η Gigi δεν φαίνεται να θέλει έναν σύντροφο, ο οποίος μπαινοβγαίνει στα κλαμπς και εργάζεται όλη μέρα, αλλά έχει ανάγκη ένας “συνοδοιπόρο” τον οποίο θα μπορεί να γνωρίσει στην κόρη της.

Gigi και DiCaprio, δύο διαφορετικοί κόσμοι

Η Gigi και ο Leonardo, λοιπόν, δεν φαίνεται να ταίριαξαν συναισθηματικά αλλά και σωματικά, σημείωσε η πηγή που μίλησε για τη σχέση τους. «Και οι δύο ταξιδεύουν πολύ, λόγω της φύσης της δουλειάς τους. Ωστόσο, η Gigi επιλέγει δουλειές που της επιτρέπουν να περνάει περισσότερο χρόνο με το παιδί της. Και ο Leo ταξιδεύει πολύ και του αρέσει να βγαίνει συνέχεια. Επομένως, αυτοί οι παράγοντες την ανησύχησαν», τόνισε ο άνθρωπος «κλειδί» που μίλησε για την σχέση τους, προσθέτοντας ακόμα ότι οι δυο τους παραμένουν φίλοι.

Η Gigi Hadid και ο Leonardo DiCaprio φαίνεται να ήρθαν κοντά τον Σεπτέμβριο του 2022 και να πέρασαν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά, σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η σχέση τους δεν κράτησε πολύ.