Το «Καλησπέρα και καλή βραδιά» του Βασίλη Καρρά στο Fame Story συγκίνησε τους fans στο Twitter

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το «Καλησπέρα και καλή βραδιά» του Βασίλη Καρρά στο Fame Story συγκίνησε τους fans στο Twitter

Ο Βασίλης Καρράς έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα του talent show και συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό. Οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την υγεία του και η επική ατάκα στον Αντώνη Ρέμο.

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε σε συνεργάτες και θαυμαστές ο Βασίλης Καρράς το βράδυ της Παρασκευής (13/10).Το τελευταίο διάστημα ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και πρόσφατα νοσηλεύτηκε, με τα δημοσιεύματα να χαρακτηρίζουν έως και κρίσιμη την κατάστασή του.

H έκπληξη του Βασίλη Καρρά στον αέρα του Fame Story

Πριν λίγα 24ωρα ο δημοφιλής καλλιτέχνης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του, κάνοντας μια απρόσμενη τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα του «Fame Story» όπου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα.

«Καλησπέρα. Καλησπέρα σε όλους… Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, Νίκο, για τη φιλοξενία, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όλο τον ελληνικό λαό και όλο το συνάφι μου, για το ενδιαφέρον και την αγάπη τους. Τι αγάπη είναι αυτή; Τι ομορφιά; Είμαι δίπλα σου, όπως κι εσύ… Ευχαριστώ πάρα πολύ. Ο Θεός να μας δίνει δύναμη, να είμαστε γεροί και να βλεπόμαστε», είπε αρχικά ο Βασίλης Καρράς.

https://www.instagram.com/reel/CyWf9rhL2KN/

Και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πάρα, πάρα, πάρα, πάρα πολύ! Καλησπέρα και καλή βραδιά! Σας αγαπάω όλους παιδιά μου, όλους, όλους».

Ο Αντώνης Ρέμος με τον οποίο o τραγουδιστής έχει συνεργαστεί αρκετές φορές επί σκηνής του είπε πόσο πολύ τον αγαπά και πόσο χαίρεται που τον ακούει, με τον Βασίλη Καρρά να του απαντά με χιούμορ.

«Πιτσιρίκο. Ε, πιτσιρίκο… είμαι εδώ!».

Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό», η οικογένεια του τραγουδιστή είναι ενοχλημένη από τα όσα γράφονται για εκείνον.

«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του κι ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικό. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμα ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει. Θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις δεξιά κι αριστερά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος», είπε οn air ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκίνηση στo Twitter για τον Βασίλη Καρρά

Oι fans και το τηλεοπτικό κοινό συγκινήθηκαν με την τηλεφωνική παρέμβαση του τραγουδιστή και θέλησαν να στείλουν εγκάρδιες ευχές για ταχεία ανάρρωση μέσω Twitter.

Αρκετοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν το σεβασμό τους προς τον καλλιτέχνη, με εκατοντάδες tweets να γράφονται στην πλατφόρμα όσο παιζόταν το Fame Story. Με τη σειρά του ο παρουσιαστής, Νίκος Κοκλώνης τόνισε πως ο τραγουδιστής είναι ευπρόσδεκτος στο πλατό όποτε θελήσει ενώ την επόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί το νέο του τραγούδι στον αέρα του talent show.

Δες την κούκλα κόρη του Βασίλη Καρρά ντυμένη νύφη – Το νυφικό ήταν ονειρικό!

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες.

H αποχώρηση της εβδομάδας

Ο Τίτο, o Δημήτρης Σόφης και η Άννα Πολτζόγλου ήταν οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το σπίτι του «Fame Story». Ο πρώτος σπουδαστής ήταν και εκείνος που σώθηκε από το τηλεοπτικό κοινό από τη διαδικασία αποχώρησης.

Στο τέλος του live, Άννα και Δημήτρης βρέθηκαν στο stage διεκδικώντας την παραμονή τους στο Fame Story. Ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως ο Δημήτρης Σόφης αποχωρεί από τη μουσική ακαδημία.

https://www.instagram.com/p/CyWxkGFI9od/

«Το ταξίδι τελείωσε για σένα στο Fame Story, νομίζω έγραψες τη δική σου ιστορία», είπε ο παρουσιαστής κοιτάζοντας τον Δημήτρη Σόφη.

Πηγή κεντρικής: ndp