Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε το αληθινό backstage στο σπίτι της με την μικρή Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε το αληθινό backstage στο σπίτι της με την μικρή Ολίβια

Η Μαίρη Συνατσάκη περνά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας με την 10μηνών κόρη της και μοιράζεται τα πιο αυθόρμητα στιγμιότυπα στα social media.

Ολοκληρωτικά έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη, η οποία μετά τον ερχομό της κόρης της αφοσιώθηκε πλήρως στην ανατροφή της μικρής Ολίβιας.

Η επιτυχημένη επιχειρηματίας-influencer και η 10μηνών πριγκίπισσά της είναι κυριολεκτικά αχώριστες, με την 38χρονη να μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα στα social media από τη #mommylife καθημερινότητά της.

Η νέα φωτογραφία της Ολίβιας Στρατή

Πριν λίγες ώρες η Μαίρη Συνατσάκη απόλαυσε ένα χαλαρό Σάββατο στο σπίτι και δημοσίευσε μερικά Instagram-stories με τη θέα από το μπαλκόνι της.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια μας έδειξε την κορούλα της, η οποία έχει μεγαλώσει πολύ και προσπάθησε να διαχωρίσει τα άπλυτα ρούχα που δέσποζαν στο χώρο.

mairi4.jpg

Ακολούθησε μια μικρή εξομολόγηση από τη μαμά Μairiboo η οποία παραδέχθηκε πως καταλήγει να παίζει εκείνη με τα ξύλινα παιχνίδια της κόρης της αντί για την Ολίβια.

mairi1.jpg

Η αλήθεια για το «catouflaz» στο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη

mairiboo4.jpg

Η παρουσιάστρια πόσταρε σε Instagram-story μια φωτογραφία της αγαπημένης της γάτας και αποκάλυψε πως οι διαδικτυακοί της φίλοι αναρωτιούνται έντονα το τελευταίο διάστημα αν η τετράποδη φίλη της οικογένειας παραμένει ακόμη στο σπίτι.

mairiboo3.jpg

«Πολύ συχνά με ρωτάτε που είναι η μύξα Μαίρη; Δεν την βλέπουμε!», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη και αμέσως μετά εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως η γατούλα της τείνει να κρύβεται μέσα στο σπίτι.

mairiboo2.jpg

«Ούτε εμείς την βλέπουμε παιδιά. Είναι καμουφλάζ», έγραψε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

mairiboo1.jpg

Όπως αποδείχθηκε οι fans της 38χρονης είναι αρκετά ετοιμόλογοι και μετονόμασαν το καμουφλάζ σε...catouflaz.

Πηγή κεντρικής: mairiboo