Φινάλε ενός έρωτα στο «Προξενιό της Ιουλίας»: Η εγκυμοσύνη επισπεύδει τον γάμο

Κατερίνα Μπούσιου
Φινάλε ενός έρωτα στο «Προξενιό της Ιουλίας»: Η εγκυμοσύνη επισπεύδει τον γάμο

Ο μεγάλος Γολγοθάς του Γρηγόρη και της Ιουλίας μόλις ξεκίνησε στο «Προξενιό της Ιουλίας». 

Αργά αλλά σταθερά μπαίνουμε στον κεντρικό πυρήνα της ιστορίας μας στη σειρά «Το προξενιό της Ιουλίας», που έχει αρχίσει να κερδίζει την αγάπη του κοινού. Η οποία φέτος λόγω του ανταγωνισμού, είναι μοιρασμένη. Στα επόμενα επεισόδια έχουμε αναπάντεχες εξελίξεις που οδηγούν σε έναν οριστικό χωρισμό και σε δύο εντελώς λάθος αποφάσεις.

Η Ιουλία αναγκάζεται να δεχθεί το προξενιό

Μέχρι στιγμής στο «Προξενιό της Ιουλίας» οι φανς της σειράς, είχαν κάποιες κρυφές ελπίδες για τον μεγάλο έρωτα του Γρηγόρη και της Ιουλίας. Κυρίως με το σχέδιο να φύγουν μακριά και να εμποδίσουν το μίσος ανάμεσα στις δύο οικογένειες να καταστρέψει τη ζωή τους.

Το ατύχημα της όμως θα τα ανατρέψει όλα. Και θα αλλάξει τον προσανατολισμό των δύο αντρών που διεκδικούν την καρδιά της. Ο Γιωργίκης θα θελήσει να επισπεύσει τις διαδικασίες του προξενιού τυφλωμένος από έρωτα και ο Γρηγόρης σε απόγνωση θα προσπαθεί να βρει μία λύση, όταν σιγουρευτεί ότι δεν κινδυνεύει πια η ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CyTSRuhspc0/

Αυτό το ατύχημα ωστόσο θα οδηγήσει σε μία μεγάλη αποκάλυψη. Η Ιουλία θα μάθει πως είναι έγκυος. Το ίδιο και η μαμά Στάσα. Ξέρουν και οι δύο ότι το παιδί είναι του Γρηγόρη και κάτι τέτοιο θα έφερνε την καταστροφή.

Όπως θα δεις και στα επόμενα επεισόδια, η Ιουλία είναι αναγκασμένη να υποταχθεί στην κακή της μοίρα. Θα δεχθεί το προξενιό και η φράση της «Προτιμώ να πεθάνω, παρά να τον παντρευτώ», θα ανήκει στο παρελθόν. Η αδελφή του Γιωργίκη δεν μπορεί πλέον να αποτρέψει αυτόν τον γάμο.

«Δεν παίζεις, διδάσκεις»: Η Άννα Μάσχα ψηφίστηκε από το κοινό ως η καλύτερη «κακιά» της ελληνικής TV

Με συνοπτικές διαδικασίες, ο Γρηγόρης θα υποκύψει και εκείνος στο οικογενειακό θέλημα και θα γίνει ο σύντροφος της Φιλιώς. Προς το παρόν όμως, όχι ακόμη σύζυγος. Θα κάνει πολλές προσπάθειες για να πλησιάσει την αγαπημένη του, γιατί ξέρει ότι δεν ήταν δική της απόφαση αυτός ο γάμος. Προς το παρόν όμως αγνοεί ότι θα γίνει πατέρας.

https://www.instagram.com/reel/Cyi4qQ1Lqu-/

Αυτό θα το αγνοεί για πολύ μα πολύ καιρό ακόμη. Καταρχάς ούτε καν ο Γιωργίκης δεν ξέρει πως θα γίνει πατέρας εν αγνοία του. Τώρα αρχίζει η μεγάλη αγωνία.