Ο ξαφνικός κρυφός χωρισμός της Meryl Streep μετά από 45 χρόνια γάμου και ο γρίφος της ανακοίνωσης

Ο ξαφνικός κρυφός χωρισμός της Meryl Streep μετά από 45 χρόνια γάμου και ο γρίφος της ανακοίνωσης

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Η σταρ του Hollywood βρίσκεται εδώ και έξι χρόνια σε διάσταση από τον σύζυγό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει 4 παιδιά. 

Έμοιαζε μέχρι πρόσφατα να τα έχει όλα η Meryl Streep. Θεωρείται η καλύτερη ηθοποιός του κόσμου, έχει κερδίσει όλα τα βραβεία που κάθε ένας ή κάθε μία στη θέση της θα επιθυμούσε και έχει αποκτήσει δόξα και χρήματα. Μέσα σε όλα αυτά υπήρχε και η οικογενειακή της ευτυχία. Μόνο που η ίδια μας έκρυβε, πως εδώ και έξι χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της Don Gummer. Η επίσημη κοινή τους ανακοίνωση, έχει όμως ένα στοιχείο που προκάλεσε απορίες.

https://www.instagram.com/p/CyiqZYRACPu/

Σε διάσταση, αλλά όχι διαζύγιο

Η Meryl Streep και ο διάσημος γλύπτης σύζυγός της Don Gummer, γνωρίστηκαν το 1978 μέσω του αδελφού της ηθοποιού και παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά. Η άνοδος της καριέρας της και η οικογενειακή της ευτυχία, πορεύτηκαν παράλληλα και για τους δύο. Ο Gummer παρέμεινε όμως για πολλά χρόνια ο αθέατος πρωταγωνιστής της ζωής της. Ακόμη και τα τελευταία χρόνια, σπάνιες ήταν οι δημόσιες κοινές εμφανίσεις τους, λόγω και του low profile χαρακτήρα του Gummer.

Clooney, Streep, DiCaprio και πόσοι άλλοι δωρίζουν εκατομμύρια για να βοηθήσουν την απεργία ηθοποιών

Mαζί απέκτησαν 4 παιδιά. Toν Henry, την Mary, την Grace και τη Louisa, αλλά και 5 εγγόνια.

Μέχρι πρόσφατα στις δημόσιες εμφανίσεις της η Meryl Streep φορούσε κανονικά τη βέρα της. Ωστόσο όπως αναφέρει η Page Six, εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού λέγοντας πως: «Ο Don Gummer και η Meryl Streep έχουν χωρίσει για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει χωριστές ζωές».

Εδώ, όπως παρατήρησες δεν αναφέρεται η λέξη διαζύγιο. Προφανώς για οικονομικούς λόγους το ζευγάρι τυπικά δεν έχει χωρίσει. Πριν από λίγα χρόνια είχαν προκαλέσει εντύπωση πως είχαν πουλήσει το πολυτελές τους διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη αλλά και το κτήμα τους στο Κονέκτικατ, ενώ αγόρασαν μία άλλη έπαυλη στην Καλιφόρνια.

Η αιτία του χωρισμού τους δεν έχει γίνει γνωστή και όλοι περιμένουν την αντίδραση της ηθοποιού αλλά και το πώς θα αιτιολογήσει τη λύση του γάμου της. Κάποια στιγμή σε μία παλαιότερη συνέντευξή της, είχε πει πως το μυστικό ενός γάμου, είναι ο συμβιβασμός. Προφανώς, κάποιος από τις δύο πλευρές δεν τήρησε τη συμφωνία.