Tom Brady & Irina Shayk χώρισαν μετά από 4 μήνες και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός

Τσακιρίδου Χριστίνα
Tom Brady & Irina Shayk χώρισαν μετά από 4 μήνες και ο λόγος είναι απόλυτα κατανοητός
Invision

Tom Brady και Irina Shayk αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους λίγο μετά τη δημοσιοποίηση του ειδυλλίου τους και ο λόγος της απόφασής τους δεν θα σε ξαφνιάσει.

Irina Shayk και Tom Brady είχαν βρεθεί τους τελευταίους μήνες στο επίκεντρο του Τύπου με ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ένα φλογερό ειδύλλιο.

Οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια στο Hollywood και παρά το γεγονός ότι κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους, οι φωτογράφοι κατάφεραν να τους απαθανατίσουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια κοινής τους εξόδου.

Το διάσημο μοντέλο και ο πρώην άσσος του NFL είχαν γνωριστεί στον γάμο του δισεκατομμυριούχου Joe Nahmad στη Σαρδηνία και έκτοτε ήρθαν κοντά, με όλους να μιλούν για ένα νέο, μεγάλο έρωτα.

Tom Brady και Irina Shayk χώρισαν και αυτός είναι ο λόγος

Πηγές από το στενό περιβάλλον του Brady και της Shayk αναφέρουν ότι οι δυο τους απομακρύνθηκαν και το πάθος ανάμεσά τους ξεθύμανε μετά από μερικούς μήνες, χωρίς ωστόσο να προηγηθεί κάποιος τσακωμός.

Το τελευταίο διάστημα φούντωναν οι φήμες για κρίση στη σχέση τους αφού τόσο ο 46χρονος όσο και η 37χρονη πέρασαν αρκετό χρόνο χωριστά, σε διαφορετικές πόλεις. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Brady εθεάθη στο Μαϊάμι ενώ η Shayk έκανε βόλτες στη Νέα Υόρκη.

Ο πρώην άσσος του NFL και το top model έχουν επιστρέψει στους καθημερινούς τους ρυθμούς και έχουν δώσει προτεραιότητα στα παιδιά που έχουν αποκτήσει από προηγούμενες σχέσεις τους.

https://www.instagram.com/p/CykNHb-Iuj5/

Ο άσσος του ποδοσφαίρου έχει δύο παιδιά από τον γάμο του με την Gisele Bündchen και έναν 15χρονο γιο με την πρώην σύζυγό του, Bridget Moynahan. Η Irina Shayk έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Bradley Cooper το 2016 και από τότε η 7χρονη Lea De Seine Shayk Cooper είναι η no1 προτεραιότητά της.

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε πριν τέσσερις μήνες στην Pagesix ότι ο Brady πήρε τη Shayk από ένα ξενοδοχείο και την πήγε κατευθείαν στο σπίτι του, με τον φωτογραφικό φακό να τον εντοπίζει την ώρα που της χαϊδεύει απαλά το πρόσωπο.

Η διάδοχος της Irina Shayk στην καρδιά του Bradley Cooper είναι η Gigi Hadid κι από εμάς είναι «ναι»

Τον Ιούνιο η «Page Six» ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι η Irina Shayk είχε δείξει έντονα το ενδιαφέρον της για τον Tom Brady στον γάμο του δισεκατομμυριούχου εμπόρου τέχνης, Joseph Nahmad γράφοντας: «Αρκετά μοντέλα πολιορκούσαν τον Tom Brady και η Irina ήταν ένα από αυτά».

Πηγή κεντρικής: apimages.com