Η Μάργκω Πατίτσα έγινε 11 ετών & η Μαριέττα Χρουσαλά της ευχήθηκε με μια σπάνια φωτογραφία

Η Μάργκω Πατίτσα έγινε 11 ετών & η Μαριέττα Χρουσαλά της ευχήθηκε με μια σπάνια φωτογραφία

Η Μαριέττα Χρουσαλά έκανε μια γλυκιά ανάρτηση για τα γενέθλια της 11χρονης κόρης της. Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και οι ευχές.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας βρίσκονται σταθερά στην κορυφή της λίστας με τα #couplegoals ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η 40χρονη και ο 47χρονος συμπλήρωσαν φέτος 13 χρόνια γάμου και αποδεικνύουν πως ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα αντίθετα δημιουργεί ένα αξιοζήλευτο δέσιμο.

Το μοντέλο-επιχειρηματίας και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (Μάργκω, Σπύρος και Κωνσταντίνος) τα οποία μεγαλώνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μαριέττα Χρουσαλά απέχει τα τελευταία χρόνια από την TV αφού έχει αφιερωθεί πλήρως στην οικογένειά της και το brand υποδημάτων που έχει δημιουργήσει με την επωνυμία της.

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την τηλεόραση, απλά επειδή πάντα στο μυαλό μου είχα το να κάνω οικογένεια και να είμαι όσο πιο κοντά στα παιδιά και στον σύζυγο. Οι ώρες που θέλει η ενασχόληση με την τηλεόραση ήταν πολλές, είναι απαιτητική δουλειά», έχει τονίσει η ίδια σχετικά με αυτή την απόφαση.

Η σπάνια φωτογραφία και οι ευχές της Μαριέττας Χρουσαλά για τα γενέθλια της κόρη της

Πριν λίγες ώρες η Μαριέττα Χρουσαλά δημοσίευσε ένα Instagram-story για να ευχηθεί στην κόρη της, Μάργκω η οποία έχει σήμερα γενέθλια και γίνεται 11 ετών.

Στις 25 Οκτωβρίου 2012 η 40χρονη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτα με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα στην οποία και έδωσαν το όνομα της μητέρας του εφοπλιστή.

margo.jpg

Η τρυφερή μαμά δημοσίευσε μια throwback φωτογραφία της κόρης της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο και έγραψε: «Χαρούμενα γενέθλια Μάργκω. Σε αγαπάμε ως τον ουρανό και πίσω».

Μαμά και κόρη έχουν μια ξεχωριστή σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που η 40χρονη έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες με την κόρη της. Η 11χρονη έχει μεγαλώσει αρκετά και μοιάζει με τη μαμά της αφού είναι αρκετά ψηλή για την ηλικία της.

https://www.instagram.com/p/CDjKn-LBpSf/

Παλαιότερα η Μαριέττα Χρουσαλά είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τις διακοπές με την οικογένειά της. Η 11χρονη Μάργκω είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια και ποζάρει στο πλευρό της μητέρας της.

margo2.jpg

Μαριέττα Χρουσαλά & Λέων Πατίτσας ταξίδεψαν στο Μονακό για δύο σημαντικούς λόγους

https://www.instagram.com/p/Cyi74sht3cT/

Χρουσαλά και Πατίτσας έχουν αποφασίσει από κοινού να κρατούν τα παιδιά τους μακριά από την έκθεση στα media. Κάθε φορά που δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα παιδιά τους στο Instagram φροντίζουν να καλύπτουν τα πρόσωπά τους με emojis.

«Τα παιδιά μου δεν ξέρουν λεπτομέρειες για την καριέρα μου. Έχουν δει κάποιες φωτογραφίες μου ή κάποια καμπάνιες. Επειδή μεσολάβησαν δύο τρία χρόνια με τον κορονοϊο και επειδή ήμασταν σπίτι, κλεισμένοι και δεν είχε αλλάξει κάτι και ήταν και τα χρόνια που ουσιαστικά καταλαβαίνανε τα παιδιά ήταν αυτά, όπου δεν είχαν αντιληφθεί τι γίνεται. Τώρα λίγο που πλησιάζει το MadWalk 2022 θέλουν να μάθουν, με ρωτάνε και είναι πολύ γλυκό», έχει δηλώσει η Μαριέττα Χρουσαλά.

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις μερικές σπάνιες οικογενειακές φωτογραφίες.

Μιλώντας για τη γνωριμία με τον σύζυγό της η Μαριέττα Χρουσαλά έχει αποκαλύψει: «Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και κάνουμε παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι! Πώς σου φαίνεται αυτό; Πήγε η παρέα του, πήγε η παρέα μου, κάπως βρεθήκαμε και εμείς εκεί».

Μαριέττα Χρουσαλά: Οι behind the scenes φωτογραφίες από τη νέα της φωτογράφιση

Πριν λίγες ώρες η 40χρονη μοιράστηκε μερικά backstage στιγμιότυπα από τη νέα της φωτογράφιση για καμπάνια εταιρίας.

https://www.instagram.com/p/CyyUk9AtIp5/

Φορώντας μαύρο maxi φόρεμα και εντυπωσιακά κοσμήματα, η Μαριέττα Χρουσαλά ποζάρει στον φακό, με την καλλίγραμμη σιλουέτα της να είναι σε πρώτο πλάνο.

xrousala1.jpg

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala