Η 19χρονη κόρη των Στεργιάδου-Βλοντάκη είναι το νέο big thing στο χώρο του modeling

Η 19χρονη κόρη των Στεργιάδου-Βλοντάκη είναι το νέο big thing στο χώρο του modeling

Η Μαλένα Βλοντάκη είναι το mini me της μητέρας της και όλα δείχνουν πως θα μας απασχολήσει έντονα στο μέλλον. Οι ωραιότερες φωτογραφίες της 19χρονης και οι δηλώσεις των γονιών της.

Η Κορίνα Στεργιάδου ήταν ένα από τα δημοφιλή μοντέλα των 90s που συνεργάστηκε με όλα τα μεγάλα ονόματα στον χώρο της μόδας και μεσουρανούσε στις πασαρέλες. Το ψηλό, μεσογειακό κορίτσι έγινε ευρέως γνωστό στο κοινό το 1998 μέσα από τη συμμετοχή της στα καλλιστεία όπου κέρδισε επάξια τον τίτλο της Playmate of the year.

Το 2000 η πρώην εστεμμένη παντρεύτηκε τον τότε πολίστα Αντώνη Βλοντάκη με τον οποίο ερωτεύτηκαν παράφορα. Οι δυο τους μετρούν 23 ολόκληρα χρόνια κοινής πορείας και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, για την οποία η 45χρονη εγκατέλειψε την καριέρα της στο χώρο της μόδας.

Βλοντάκης και Στεργιάδου έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (Ηλέκτρα, Μαλένα και Σπύρος) που αποτελούν την πηγή της καθημερινής τους ευτυχίας. Η Κορίνα Στεργιάδου αποφάσισε συνειδητά να αφιερωθεί στην ανατροφή τους και παραμέρισε την καριέρα της στο modeling.

«Γιατί δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει ισορροπία μεταξύ καριέρας και μητρότητας. Εάν αποφάσιζα να κάνω καριέρα με τον πλήρη όρο της λέξης, δεν θα μπορούσα να είμαι και μητέρα και καριερίστρια. Έπρεπε να επιλέξω. Να δώσω μία βαρύτητα σε ένα από τα δύο. Ή θα έκανα την καριέρα μου και θα είχα δύο νταντάδες για να μου μαγειρεύουν και να μου καθαρίζουν και να μου πηγαινοφέρνουν τα παιδιά και εγώ να ήμουν ένας παρατηρητής στο μεγάλωμα τους ή θα αποφάσιζα -όπως και έκανα- ότι θα πάρω τη ευθύνη επάνω μου, με όλα τα λάθη που μπορεί να κάνω, γιατί εγώ αποφάσισα να γίνω μητέρα», έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της.

https://www.instagram.com/p/Cm-Aabxs4gF/

Η 19χρονη Μαλένα Βλοντάκη ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της

Η 19χρονη Μαλένα Βλοντάκη είναι το μεσαίο από τα τρία παιδιά του αθλητή και του πρώην μοντέλου και όπως αποδεικνύει το προφίλ της στο Instagram, έχει κληρονομήσει τη μεσογειακή ομορφιά αλλά και τις καλλίγραμμες αναλογίες της μητέρας της.

https://www.instagram.com/p/Cw04moPsGTe/

Η νεαρή κοπέλα σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και πρόσφατα εντάχθηκε στο δυναμικό ενός από τα μεγαλύτερα πρακτορεία μοντέλων στη χώρα μας, κάνοντας τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας.

https://www.instagram.com/p/Bp1dAs4ntt5/

H Μαλένα μοιάζει αρκετά στη μητέρα της και έχει μια ιδιαίτερη αισθητική που αποτυπώνεται στις ελάχιστες αναρτήσεις της στα social media.

https://www.instagram.com/p/CxQyPk0MEQC/

Τα σκουρόχρωμα μακριά μαλλιά και η φυσική της ομορφιά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, με τις φωτογραφίες που η ίδια δημοσιεύει να συγκεντρώνουν αρκετά likes και σχόλια.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές φωτογραφίες από την πρόσφατη οικογενειακή έξοδο Βλοντάκη-Στεργιάδου με την κόρη τους.

Πηγή κεντρικής: vlontaki11