Ο Σωκράτης Μάλαμας καμαρώνει για τα τέσσερα παιδιά του: τις 2 «πριγκιπέσσες» και τους 2 «πρίγκιπες»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Σωκράτης Μάλαμας καμαρώνει για τα τέσσερα παιδιά του: τις 2 «πριγκιπέσσες» και τους 2 «πρίγκιπες»

Στην περίπτωση του Σωκράτη Μάλαμα, «τα μήλα έπεσαν κάτω από τη μηλιά». Οι κόρες του τραγουδάνε υπέροχα ενώ οι γιοι του είναι μουσικοί και στιχουργοί.

Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι αναμφίβολα ένας μοναδικός καλλιτέχνης, με πολλά χρόνια πορείας στο τραγούδι και την έντεχνη μουσική σκηνή, ενώ έχει ένα κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε του εμφάνιση και συνεχώς αυξάνεται, αφού κι η νέα γενιά μαθαίνει κι αγαπά τα τραγούδια του.

202107091201500.7201_SOKRATIS_MALAMAS_872021.jpg

NDP PHOTOS

Tα 4 παιδιά του Σωκράτη Μάλαμα

Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει τέσσερα παιδιά, δυο αγόρια και δυο κορίτσια για τα οποία καμαρώνει. Σε συνέντευξή του στη Lifo έχει πει: «Είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Τα παιδιά σε κάνουν να βγάζεις και το θηλυκό χρώμα σου. Δεν είναι εύκολο να το παραδεχτεί ένας άντρας αυτό, αλλά όταν τα παιδιά σου σε κοιτάζουν στα μάτια είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις ρόλο και να μπεις σε αυτόν της μητέρας» κι αυτή την ευαίσθητη πλευρά του θα δεις και πιο κάτω στην ανάρτηση που είχε κάνει εκείνη την περίοδο.

«Μένοντας» σπίτι, ο Σωκράτης Μάλαμας όντας ένας από τους πρώτους καλλιτέχνες που έκανε live μέσω των social media τραγουδώντας, είχε παρέα τον γιο του τον Γιάννη και την κόρη του την Γραμμένη. Ο ίδιος έχει κληροδοτήσει τη μεγάλη αγάπη του για τη μουσική και το τραγούδι όχι μόνο στα δυο παιδιά που φαίνονται στο βίντεο αλλά και στα άλλα δύο, τη Λυδία που επίσης έχει καταπληκτική φωνή και τον Πέτρο που είναι στιχουργός και συνθέτης.

Ο Γιάννης Μάλαμας είναι ο μικρότερος γιος και ως μουσικός παίζει τουμπερλέκι, ντραμς, κιθάρα και άλλα όργανα ενώ φέτος το καλοκαίρι ήταν στην μπάντα του μπαμπά του στις εμφανίσεις του με την Ιουλία Καραπατάκη.

Αν ρίξεις και μια ματιά στο προφίλ του στο Instagram θα δεις πως έχει αρκετά καλή φωνή, θυμίζοντας τον μπαμπά του, ενώ και μάλιστα συμμετέχει στην μπάντα με όνομα Laska Band.

Η Γραμμένη Μάλαμα είναι αυτή που είναι πιο ενεργή στα social media σε σχέση με τα υπόλοιπα αδέρφια της και δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και μαζί τους και με τον μπαμπά της από τις διάφορες εμφανίσεις του. Η ίδια σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στο προφίλ της φαίνεται πως μένει στον Βόλο, έχει σπουδάσει ή σπουδάζει αρχιτεκτονική κι έχει κι έναν γατούλη, τον Ηλία ή «Λιάκο» όπως τον λέει.

Ο Πέτρος Μάλαμας είναι ο μεγάλος γιος του τραγουδιστή κι ασχολείται επίσης με τη μουσική, αφού πέρα από το τραγούδι είναι και συνθέτης και στιχουργός. Παρ' όλα αυτά, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

Aκριβώς, όπως η αδερφή τους η Λυδία, που το προφίλ της οποίας στο Instagram είναι ιδιωτικό.

393890968_6614793565256517_1183476974833392256_n.jpg