Οι κόρες Πετρούνια & Μιλλούση έγιναν οι μικρές πρωταγωνίστριες του Halloween με τον πιο γλυκό τρόπο

Οι κόρες Πετρούνια & Μιλλούση έγιναν οι μικρές πρωταγωνίστριες του Halloween με τον πιο γλυκό τρόπο

Και ο γιος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, Μάξιμος, ξεχώρισε με τον δικό του τρόπο.

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο θέλησαν να γιορτάσουν το Halloween Έλληνες celebrities, οι οποίοι μπήκαν σε mood trick or treat και ευχήθηκαν «Happy Halloween» στους ακολούθους τους στο Instagram.

Πρώτος, σε Halloween mood μπήκε ο μικρός Μάξιμος, γιος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου, ο οποίος θέλησε να «τρομάξει τα πλήθη» κρύβοντας ολόκληρο το πρόσωπό του.

396488361_247947041608687_6686592792620691809_n.jpg

Ακόμα, η Κατερίνα Καραβάτου, θέλησε και εκείνη να μπει στο κλίμα των ημερών και πήγε σε VR αρένα, ανεβάζοντας σχετική φωτογραφία σε story στο Instagram.

Αλλά και η Κατερίνα Γερονικολού ευχήθηκε «Happy Halloween», ανεβάζοντας μία φωτογραφία της με κολοκύθες.

Οι πρωταγωνίστριες του Halloween

Οι δύο κόρες της Βασιλικής Μιλλούση και του Λευτέρη Πετρούνια έγιναν οι κύριες πρωταγωνίστριες του Halloween, αφού η μητέρα τους ανήρτησε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες η Σοφία φορούσε μία μάσκα τίγρη και η Λένια μία κορδέλα με αράχνες.

Η οικογένεια Πετρούνια, όμως, γιόρτασε και στο γυμναστήριο, με τον Λευτέρη να ανεβάζει μία φωτογραφία με τις μαθήτριές του και να γράφει «Happy Halloween».

396834692_1752916751899272_3721281054345003118_n.jpg

Οι μικρές πρωταθλήτριες του Πετρούνια

Αναρτώντας ένα βίντεο με τις κόρες του στο γυμναστήριο ο Λευτέρης Πετρούνιας είχε γράψει πριν από περίπου ένα μήνα: «Η τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσουμε για Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είχε και λίγο παιχνίδι στο @gymnasticsstarssportsclub». Στο βίντεο οι κόρες του φαίνονται να τρέχουν μέσα στον χώρο του γυμναστηρίου και να προπονούνται σαν κανονικές μικρές πρωταθλήτριες!

https://www.instagram.com/reel/Cxk2ogXoefp/

Φυσικά, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Λευτέρης Πετρούνιας μοιράζεται στιγμές από τις αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών του. Πρόσφατα, είχε αναρτήσει ένα ακόμα βίντεο στο οποίο έδειχνε την training ρουτίνα που ακολουθεί μαζί με την κόρη του, Σοφία.

https://www.instagram.com/reel/Cwnex3jIjGW/

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο χρυσός ολυμπιονίκης μοιράστηκε με τους fans του στο Instagram φωτογραφίες που μάθαινε τη Σοφία να ισορροπεί πάνω σε μία σανίδα Sup, γεγονός που αποδεικνύει ότι η οικογένεια Πετρούνια δεν σταμάτησε να γυμνάζεται ούτε κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών.

https://www.instagram.com/p/CuPccHZo9BA/