Στα φετινά γενέθλια του Βασάλου, πρωταγωνίστρια ήταν η νέα του εμμονή

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στα φετινά γενέθλια του Βασάλου, πρωταγωνίστρια ήταν η νέα του εμμονή

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκλεισε τα 34 και το γιόρτασε με τους νέους του φίλους.

Τα γενέθλιά του είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος την Τρίτη 31 Οκτωβρίου και το γιόρτασε μαζί με τους νέους του φίλους. Μετά τη νικητήρια συμμετοχή του στο Asia Express, στο οποίο ήταν ομάδα μαζί με τον YouTuber, Fipster, οι δυο τους έχουν γίνει κολλητοί και χαρίζουν στους followers τους μοναδικές Instagramικές στιγμές.

fipsterr_1698742240_3225606160412604327_259866651.jpg

Η νέα «εμμονή» του Κωνσταντίνου

Tο βράδυ λοιπόν, της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Βασάλος που έκλεισε τα 34 βρέθηκε με τους φίλους του σε ένα bar - restaurant για να το γιορτάσουν και όπως ήταν φυσικό εκείνοι του έκοψαν μια «ιδιαίτερη» τούρτα, αφού πάνω της είχε την νέα του εμμονή, που δεν είναι άλλη από την Dua Lipa. Μάλιστα, πέρα από φωτογραφίες της τραγουδίστριας που είχε γύρω της, η τούρτα έγραφε κιόλας: «Dua Lipa σε θέλω».

To καλοκαίρι που πέρασε εκείνος προσπαθούσε να «κατακτήσει» τη Χολιγουντιανή σταρ, στέλνοντάς της μήνυμα στα social media, το οποίο όμως εκείνη δεν διάβασε ποτέ. Και αυτός είναι και ο μεγάλος «καημός» του Κωνσταντίνου Βασάλου όλο αυτό το διάστημα, γι' αυτό και οι φίλοι του επέλεξαν κι αυτή την τούρτα.

Οι καλεσμένοι του πάρτι

Πάντως ανάμεσα στην παρέα τους ήταν και η Μαρία Σολωμού και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, αφού έχουν γίνει και αυτές φίλες του, εξαιτίας του Fipster. Mε την μεν Ντορέττα και τη Μαίρη Συνατσάκη, ο Fipster είναι φίλος τα τελευταία χρόνια, ενώ με τη Μαρία Σολωμού έγινε πιο πρόσφατα, ύστερα από ένα κοινό podcast που έκαναν αλλά και χάρη στο Fame Story που κι οι δύο είναι καθηγητές.

Εκεί όμως, ήταν και ο φίλος του Ιωάννης Μακρυπόδης και ο Κώστας Κοκκινάκης, οι οποίοι είναι φίλοι και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Για ακόμα μια φορά, φάνηκε πως ο χωρισμός τους ήταν «βελούδινος», αφού οι φίλοι τους δεν χρειάστηκε να διαλέξουν με ποια πλευρά θα πάνε μετά το τέλος της σχέσης τους.

Τρανή απόδειξη ότι ο Κώστας Κοκκινάκης μια εβδομάδα πριν βρισκόταν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Γρηγόρη Μόργκαν στα Ιωάννινα.

H διαφορά στα φετινά γενέθλια του Βασάλου

Αυτή ήταν άλλωστε και η φετινή διαφορά στα γενέθλια του Κωνσταντίνου Βασάλου, αφού πέρσι το πάρτι γενεθλίων του είχε γίνει από κοινού με τον Πέτρο Πυλαρινό που είχε κι εκείνος τα γενέθλιά του, ενώ παρούσες ήταν τα πρώην - όπως έδειξε η ιστορία - κορίτσια τους, η Βάλια Χατζηθεοδώρου και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κων/νος Βασάλος έγινε 33 & το γιόρτασε με ...παιδικό πάρτυ - Πού ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

eyxes-valavani.jpeg

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν

Σαν κοινό μυστικό που όλοι ξέρουμε αλλά οι ίδιοι δεν παραδέχονται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν, μετά και την αποκάλυψη ότι εκείνη έχει χωρίσει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο εδώ και 2,5 χρόνια, είναι πλέον πιο εξωστρεφείς στα social media, με τους δικούς τους όρους βέβαια, αφού δεν έχουμε δει σχεδόν καμία κοινή τους φωτογραφία που να είναι μάλιστα μόνο οι δυο τους μέσα.Αντ' αυτού, προτιμούν να δημοσιεύουν τα ίδια τοπία από τις περιοχές που ταξιδεύουν ή να αναδημοσιεύουν αναρτήσεις φίλως τους που τους έχουν κάνει tag.

Τελευταία βέβαια, ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει αρχίσει και γράφει κανονικά σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, παρότι εκείνη είχε πει πως μετά τον Κωνσταντίνο Βασάλο, σε επόμενη σχέση της θα είναι πιο προσεκτική σε αυτά που δημοσιοποιεί στα social media.

Η επιρροή πάντως της Ευρυδίκης Βαλαβάνη έχει αρχίσει να φαίνεται ήδη, αφού ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει ξεκινήσει διάφορες επαγγελματικές συνεργασίες στα social media, όπως αυτή που έκανε με μεγάλη αλυσίδα ρούχων. Παρ' όλα αυτά, αρκετοί είναι εκείνοι που όταν βλέπουν κάποιες φωτογραφίες του Γρηγόρη Μόργκαν, θυμούνται τον Κωνσταντίνο Βασάλο.