Ο Κων/νος Βασάλος έγινε 33 & το γιόρτασε με ...παιδικό πάρτυ - Πού ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Ο Κων/νος Βασάλος έγινε 33 & το γιόρτασε με ...παιδικό πάρτυ - Πού ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Ο παίκτης του «Asia Express» και ο frontman των Alcatrash έσβησαν τις πιο ιδιαίτερες τούρτες. 

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εβδομάδα για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον frontman των «Alcatrash», Πέτρο Πυλαρινό. Ο γνωστός γυμναστής και ο τραγουδιστής γιόρτασαν τα γενέθλιά τους αφού είναι και οι δύο γεννημένοι στις 31 Οκτωβρίου. Ανήμερα του Halloween, οι δύο καλοί φίλοι διοργάνωσαν ένα μικρό party για να γιορτάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το party Βασάλου-Πυλαρινού

Το βράδυ της Δευτέρας οι εορτάζοντες κάλεσαν την παρέα τους στα Βριλήσσια και στο «Forget about it», το μαγαζί που διατηρεί εκεί ο φίλος τους, Ηλίας Μπόγδανος. Ο 33χρονος πρώην Survivor και ο 38χρονος τραγουδιστής γιόρτασαν με τα κορίτσια τους και πολύ στενούς φίλους, χόρεψαν και μοιράστηκαν στιγμιότυπα από το party τους στο Instagram.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Βάλια Χατζηθεοδώρου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ελένη Βουλγαράκη, Φίλιππος Ιωάννου, Νίκος Συρίγος, Ηλίας Μπόγδανος, Σόφη Πασχάλη, Χρήστος Ζώτος και αρκετοί ακόμη φίλοι.

Βαλαβάνη - Βασάλος: Με μία φωτογραφία τους επιβεβαίωσαν αυτό που όλοι περίμεναν

Η εντυπωσιακή τούρτα του Κωνσταντίνου Βασάλου με εμφανείς «Asia Express» επιρροές πρωταγωνίστησε στα Instagram-stories των καλεσμένων ενώ η ροζ τούρτα του τραγουδιστή είχε 2 μεγάλα κεράκια-ερωτηματικά.

Οι ευχές Βαλαβάνη- Χατζηθεοδώρου

«Χρόνια πολλά στο αγόρι μου. Όχι στο πορτοκαλί στο άλλο», έγραψε σε Instagram η σύντροφος του Πέτρου Πυλαρινού, Βάλια Χατζηθεοδώρου.

petros2.jpg

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν πόζαρε μαζί με το αγόρι της ωστόσο δημοσίευσε μια φωτογραφία από το party και έγραψε: «Χρόνια πολλά στα αγόρια μας».

eyxes-valavani.jpg

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το party.

Η αφοπλιστική απάντηση της Ευριδίκης Βαλαβάνη σε follower για τον χωρισμό με τον Βασάλο

«Πλέον είναι πασιφανές. Βασάλος γυρνά τα νησιά και η Βαλαβάνη τρέχει στον διάδρομο του σπιτιού τους», έγραψε πριν λίγους μήνες μια follower στο προφίλ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, εκνευρίζοντας την δημοσιογράφο.

«Δε ξέραμε να δίνουμε αναφορά πότε θα πάμε διακοπές και πότε θα τρέξουμε στον διάδρομο του σπιτιού μας σπίτι μας φίλη μου. Ας ασχοληθούμε τέλος πάντων με κάτι πιο ουσιαστικό επιτέλους», απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

valavani_apantisi.jpg

Σε ένα από τα Q&A που έκανε πριν λίγο καιρό στο Instagram, η Soula Glamorous ρωτήθηκε αν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν χωρίσει και εκείνη απάντησε με βεβαιότητα πως το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

Η δημοσιογράφος και ο personal trainer γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο Survivor το 2017 και μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν αχώριστοι. Αίσθηση είχε κάνει το γεγονός ότι εδώ και αρκετό καιρό δεν έχουν κάνει κάποιο κοινό post, όπως συνήθιζαν ενώ ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους σε διαφορετικά μέρη.

Παρά τις κοινές τους διακοπές στην Κρήτη το καλοκαίρι, όλα δείχνουν πως το ζευγάρι περνάει μια φάση επανεξέτασης της σχέσης τους. Πριν λίγα 24ωρα οι δυο τους εμφανίστηκαν σε γνωστό club της Αθήνας μαζί και αυτή τη φορά όχι μόνο δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν, αλλά χαμογέλασαν στον φωτογραφικό φακό όπως παλιά. Οι δυο τους αγαπιούνται αρκετά και έχουν περάσει πολλά μαζί τα τελευταία χρόνια οπότε ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες ή θα αποφασίσουν να πάρουν χωριστούς δρόμους.

Πηγή κεντρικής: costasvasaloshd