Affleck & Garner πήγαν σε σχολική γιορτή και η έκφραση της ηθοποιού πρόδωσε την κρίση στη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Affleck & Garner πήγαν σε σχολική γιορτή και η έκφραση της ηθοποιού πρόδωσε την κρίση στη σχέση τους
2014 WireImage

Ben Affleck και Jennifer Garner έδωσαν το παρών σε σχολική γιορτή των παιδιών τους. Ο έντονος διάλογος και η ανησυχία της ηθοποιού. 

Νέα συνάντηση είχαν πριν λίγα 24ωρα ο Ben Affleck και η Jennifer Garner στην Santa Monica της California.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις μετά το διαζύγιο για χάρη των παιδιών τους (η 17χρονη Violet, η 14χρονη Seraphina και ο 11χρονος Samuel) τα οποία προσπαθεί η ηθοποιός να προστατεύσει από την υπερέκθεση στον Τύπο.

H συνάντηση Affleck-Garner και οι αμήχανες φωτογραφίες

Οι δύο ηθοποιοί έδωσαν το παρών στο σχολείο των παιδιών τους όπου παρακολούθησαν γιορτή για το Ηalloween. Ντυμένοι casual, οι stars της μεγάλης οθόνης εντοπίστηκαν από τους παπαράτσι την ώρα που συνομιλούσαν στο προαύλιο του σχολείου.

https://www.instagram.com/p/CzHUkJrhpgm/

Σύμφωνα με την Page Six η Jennifer Garner ήταν αρκετά αναστατωμένη και ο Ben Affleck προσπαθούσε να την καθησυχάσει. Σε φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ο ηθοποιός φαίνεται να ακουμπά το χέρι του πάνω της, ενώ σαν γνήσιος gentleman την συνόδευσε προς το αυτοκίνητο.

O Ben Affleck και ο Matt Damon πήραν μία μεγάλη απόφαση για την απεργία του Hollywood

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, η κοινή έξοδος του πρώην ζευγαριού έγινε λίγες μέρες μετά την εμφάνιση Lopez-Affleck στο πάρτι γενεθλίων του γνωστού μοντέλου, Pia Miller.

Πριν λίγους μήνες η Jennifer Garner έκανε μια δήλωση για τα παιδιά της που συζητήθηκε έντονα. Η 51χρονη ανέφερε πως η μεγαλύτερη κόρη της είναι ευγνώμων που η ηθοποιός δεν την άφησε να κάνει λογαριασμό σε Instagram ή TikTok, δεδομένου ότι έχει καταλάβει τη ζημιά που προκαλούν στους συνομήλικούς της.

«Χωρίς καν να έχουν γονείς που είναι γνωστοί, ανησυχώ για όλα τα παιδιά που έχουν να αντιμετωπίσουν αυτή τη νέα πίεση. Η κόρη μου είναι σε ένα σχολείο μόνο με κορίτσια και είναι τεράστιο πρόβλημα. Τακτικά θα μου το συζητήσει για να κάνει Instagram και μπορώ να καταλάβω το γιατί επειδή είμαι εκεί και είναι διασκεδαστικό αυτό που κάνω και παριστάνω το αντίθετο από αυτό που θέλω για εκείνη να κάνει», είχε τονίσει η Χολυγουντιανή σταρ.

Ο χωρισμός Affleck-Garner

Δέκα ολόκληρα χρόνια κράτησε ο γάμος των δύο ηθοποιών, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά. Η είδηση του διαζυγίου τους το 2015 είχε ξαφνιάσει τους πάντες αφού το ζευγάρι έδειχνε απόλυτα ευτυχισμένο.

https://www.instagram.com/p/4ky6LMQqDJ/

«Δώσαμε χρόνο, πήραμε μια απόφαση, απομακρυνθήκαμε. Ο γάμος μας απέτυχε. Αυτό συμβαίνει. Αγαπάω και σέβομαι κάποιον, αλλά δεν θα συνεχίσω να είμαι παντρεμένος μαζί του. Δεν θέλουμε να είμαστε το πρότυπο του παντρεμένου ζευγαριού μόνο για τα παιδιά μας. Ο γάμος μας ήταν ένας λόγος που άρχισα να πίνω, ήμουν παγιδευμένος. Υπήρχε σεβασμός μεταξύ μας. Το ήξερα ότι ήταν καλή μαμά. Ελπίζω να ξέρει ότι ήμουν καλός μπαμπάς. Έπρεπε να γίνω νηφάλιος, κι αυτό το ήξερα και το αναγνώριζα», είχε δηλώσει ο Ben Affleck για το διαζύγιό του με την Jennifer Garner.

Πηγή κεντρικής: apimages.com