Brooklyn Beckham & Nicola Peltz γιόρτασαν την 4η επέτειο της σχέσης τους με αναρτήσεις γεμάτες αγάπη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz γιόρτασαν την 4η επέτειο της σχέσης τους με αναρτήσεις γεμάτες αγάπη

Ο γιος του David και της Victoria Beckham και η σύζυγός του Nicola Peltz γιόρτασαν 4 χρόνια σχέσης και οι αναρτήσεις τους έδειξαν πως είναι ακόμα πολύ ερωτευμένοι.

O Brooklyn Beckham και η σύζυγός του Nicola Peltz, αν και αρκετά νέοι γιόρτασαν τον περασμένο Απρίλιο την πρώτη επέτειο του γάμου τους - αφού παντρεύτηκαν στις 9 Απριλίου στην πολυτελή ιδιοκτησία της οικογένειας της νύφης στο Palm Beach, ενώ πρόσφατα γιόρτασαν 4 χρόνια σχέσης.

https://www.instagram.com/p/Cd6PSzAvlYy/

«Λατρεύω να είμαι η σύζυγός σου»

Οι δυο τους, όπως και στην επέτειο του γάμου τους, έτσι και τώρα γιόρτασαν την επέτειο για τα 4 χρόνια της σχέσης τους με αναρτήσεις στα social media, οι οποίες περιείχαν αδημοσίευτες φωτογραφίες τους και πραγματικά λόγια αγάπης.

Brooklyn Beckham & Nicola Peltz γιορτάζουν ένα χρόνο γάμου-Η τρυφερή αφιέρωση και το παθιασμένο φιλί 4 SHARES

Πρώτος, δημοσίευσε ο Brooklyn φωτογραφίες του με τη Nicola από το ταξίδι τους στο Tόκυο γράφοντας στη λεζάντα: «Αγαπητή Nicola, τα τελευταία 4 χρόνια ήταν τα πιο εκπληκτικά χρόνια της ζωής μου. Ολοκληρώνεις τη ζωή μου, είσαι τα πάντα μου και ανυπομονώ να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί σου. Σε αγαπώ» με εκείνη να του απαντά αρχικά στα σχόλια πως επίσης τον αγαπάει.

https://www.instagram.com/p/CzAnGpWs6Al/

Η Nicola, όμως δεν «έμεινε» μόνο στο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Brooklyn αλλά έκανε κι εκείνη στη συνέχεια τη δική της ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagramη δημοσιεύοντας αρκετές αδημοσίευτες φωτογραφίες τους από την καθημερινότητά τους και τον γάμο τους, γράφοντας τα εξής τρυφερά λόγια:

«Χαρούμενη 4η επέτειο μωρό μου. Σε αγαπώ πολύ, σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος σύζυγος και με κάνεις τόσο ευτυχισμένη. Λατρεύω να είμαι η γυναίκα σου» έγραψε η Nicola με τον Brooklyn να απαντά: «Η σέξυ σύζυγός μου».

Ο έρωτάς τους δεν κρύβεται και τον Μάρτιο ο 24χρονος Brooklyn ανέφερε στο talk show της Jennifer Hudson στην Αμερική ότι τα 70 - από τα περίπου 100 - τατουάζ του είναι εμπνευσμένα από τη σύζυγό του, δείχνοντας μάλιστα κι ένα «πορτρέτο» της Nicola στον δεξί του δικέφαλο. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι έχει κάνει τατουάζ και τους όρκους του γάμου του στο χέρι του, με κομμάτι από αυτούς να λέει τα εξής: «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω λέγοντας ότι οι λέξεις δεν μπορούν καν να περιγράψουν την αγάπη μου για σένα, απλά κοιτάζω το μέλλον μου και μου φαίνεται σαν όνειρο. Είσαι ο κόσμος μου και συνεχίζω να σε ερωτεύομαι περισσότερο κάθε μέρα».

Οι κοινές τους φωτογραφίες και το σπίτι τους

Η 28χρονη χρυσή κληρονόμος - αφού ο μπαμπάς της Nicola είναι δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας - και ο πρωτότοκος γιος του David και της Victoria Βeckham δείχνουν πραγματικά ότι ο έγγαμος βίος δεν έχει περιορίσει καθόλου τον έρωτά τους. Αυτό μπορείς να το δεις κι από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιεύσει κατά καιρούς στα social media τους αλλά και από τον τρόπο που ο ένας κοιτάει τον άλλο.

H πώληση του υπερπολυτελούς σπιτιού τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι την άνοιξη του 2023 έβαλε πωλητήριο στην έπαυλή του στο Los Angeles αφού ήθελε να βρει σπίτι και στο Μiami. Η υπερπολυτελής κατοικία τους πωλείται έναντι 11 εκατομμυρίων δολαρίων και οι νέοι αγοραστές θα μπορούν να την διαμορφώσουν όπως εκείνοι επιθυμούν.

Το ακίνητο διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, πέντε μεγάλα μπάνια και δύο μικρά. Οι γυάλινοι τοίχοι συνδέουν εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και προσφέρουν όμορφη θέα στους γύρω λόφους της περιοχής, ενώ οι παροχές δεν σταματούν εδώ, αφού η έπαυλη διαθέτει αίθουσα μασάζ, σάουνα, ατμόλουτρο και μονοπάτι διαλογισμού στον τελευταίο όροφο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα Beckham και Peltz είχαν λατρέψει το σπίτι και ήταν λυπημένοι που το πουλούν, αλλά συνειδητοποίησαν ότι ήθελαν να είναι πιο ευέλικτοι, έχοντας ένα μέρος να μείνουν στο LA και ένα στο Μiami για να είναι πιο κοντά στις οικογένειές τους. Άρα ένα ακίνητο τόσο μεγάλο απλά δεν είχε νόημα καθώς άρχισαν να εξετάζουν τα πιο άμεσα μελλοντικά τους σχέδια.

nicolaannepeltzbeckham_1659013610_2892338254164229131_280968413.jpg

Oι Beckhams στηρίζουν την Nicola

O David και η Victoria Beckham πάντως στηρίζουν το ζευγάρι και την νύφη τους, τη Nicola Peltz και μάλιστα, της είπαν «συγχαρητήρια» μέσα από τα social media τους, καθώς έγινε εξώφυλλο σε περιοδικό.