Brooklyn Beckham & Nicola Peltz γιορτάζουν ένα χρόνο γάμου-Η τρυφερή αφιέρωση και το παθιασμένο φιλί

Τσακιρίδου Χριστίνα
Brooklyn Beckham & Nicola Peltz γιορτάζουν ένα χρόνο γάμου-Η τρυφερή αφιέρωση και το παθιασμένο φιλί

To ερωτευμένο ζευγάρι τίμησε την ημέρα δημοσιεύοντας μια σειρά φωτογραφιών και μερικά λόγια αγάπης.

Κάθε λόγο για να χαμογελούν έχουν ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz αφού εκτός από το Καθολικό Πάσχα γιορτάζουν την πρώτη επέτειο του γάμου τους. Πριν από ένα χρόνο, ο πρωτότοκος γιος των Beckhams παντρεύτηκε τη χρυσή κληρονόμο σε μια πολυτελή τελετή στο κτήμα της οικογένειάς της στο Palm Beach της Florida.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επέλεξε να περάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα με τις οικογένειές του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο David και η Victoria Beckham βρίσκονταν εδώ και λίγα 24ωρα στο Miami μαζί με τα παιδιά τους. Η επίσκεψη των νεόνυμφων έδωσε οριστικό τέλος στις φήμες για ρήξη ανάμεσα σε πεθερά-νύφη.

H τρυφερή αφιέρωση του Brooklyn στην Νicola για την πρώτη επέτειο του γάμου τους

O Brooklyn Beckham έκανε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram θέλοντας να γιορτάσει την πρώτη επέτειο με τη γυναίκα της ζωής του. Tο ερωτευμένο ζευγάρι ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με το συγκεκριμένο throwback στιγμιότυπο να είναι από το πρόσφατο ταξίδι τους στην Ιαπωνία.

https://www.instagram.com/p/Cq0l0x_p6_j

«Πριν από έναν χρόνο σήμερα, παντρεύτηκα την καλύτερή μου φίλη. Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος που μπορώ να σε αποκαλώ γυναίκα μου. Είσαι τα πάντα για μένα και είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος σε αυτή τη γη που μπορώ να ξυπνάω δίπλα στο υπέροχο πρόσωπό σου κάθε πρωί . Για πολλά ακόμη χρόνια μωρό μου, σ αγαπώ τόσο πολύ. Στην υγειά μας για να περνάμε τόσο καλά όταν γεράσουμε όσο και τώρα που είμαστε νέοι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Brooklyn.

H Nicola Peltz σχολίασε: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ!! Αυτό είναι τόσο χαριτωμένο!!! Λατρεύω να είμαι η γυναίκα σου».

Ακολούθησε η δική της ανάρτηση με το μοντέλο να δημοσιεύει ένα καρουζέλ φωτογραφιών. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχώρισαν ήταν αυτή στην οποία η νύφη ποζάρει δίπλα στην πεθερά, Victoria Beckham με τις δύο γυναίκες να δείχνουν πολύ αγαπημένες.

https://www.instagram.com/p/Cq1cpA-NN-0

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασε ένας χρόνος από τότε που ανέβηκα τα σκαλιά της εκκλησίας. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου. Μου αρέσει να είμαι η γυναίκα σου. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα είσαι ό,τι έχω ονειρευτεί και είμαι τόσο χαρούμενη που έχω τη ζωή μου μαζί σου. Σήμερα ήταν τόσο καταπληκτικό να γιορτάζουμε με τις οικογένειές μας! Ελπίζω όλοι να είχαν ένα όμορφο Πάσχα!», έγραψε η Nicola Peltz στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στο υπερπολυτελές σπίτι των Beckham-Peltz, ο Βrooklyn είναι ο Masterchef που θα ήθελε κάθε γυναίκα

Ο εντυπωσιακός γάμος του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz

Το νεαρό ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στις 9 Απριλίου 2022 στην πολυτελή ιδιοκτησία της οικογένειας της νύφης, με την Nicola να φορά πέπλο και νυφικό Valentino. Στο πρώτο πλάνο που είδε το φως της δημοσιότητας, το ζευγάρι φαίνεται να ανταλλάσσει το πρώτο του φιλί ενώ ο γάμος έγινε τηρώντας όλα τα εβραϊκά έθιμα.

https://www.instagram.com/p/Cd6rctAvsNM

Στον γάμο το παρών έδωσαν λαμπεροί καλεσμένοι όπως η Eva Longoria, η Seran Williams, οι Spice girls, Mel B, Emma Bunton, Mel C και Geri Halliwell ενώ ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε και celebs όπως η Gigi Hadid, η Elizabeth Hurly, ο Tom Brady, η Gisele Bündchen αλλά και ο Grodon Ramsey. Oι γονείς του γαμπρού (Victoria και David Beckham) έκλεψαν τις εντυπώσεις και έλαμπαν από ευτυχία.

Ο αρραβώνας τους

Τον Ιούλιο του 2021, ο Brooklyn Beckham δημοσίευσε μια φωτογραφία που «έριξε το Instagram». Ο 23χρονος ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την σύντροφό του Nicola Peltz, γράφοντας: «Δύο εβδομάδες πριν ζήτησα από το άλλο μου μισό να με παντρευτεί και εκείνη είπε το ναι. Είμαι ο πιο τυχερός άνδρας στον κόσμο. Υπόσχομαι ότι θα είμαι ο καλύτερος σύζυγος και ο καλύτερος μπαμπάς μια μέρα. Σ' αγαπώ μωρό μου». Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και η μέλλουσα νύφη, γράφοντας «Με έκανες το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο. Ανυπομονώ να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου στο πλευρό σου. Η αγάπη σου είναι το πιο πολύτιμο δώρο. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μωρό μου. Σ' ευχαριστώ πολύ Harper για τη φωτογραφία αυτή».

https://www.instagram.com/p/CLTEbdQFSzT

Πηγή κεντρικής: brooklynpeltzbeckham