Η Λουκία Παπαδάκη παραδίδει μαθήματα στυλ μέσω Instagram και πολύ μας αρέσει

Η Λουκία Παπαδάκη παραδίδει μαθήματα στυλ μέσω Instagram και πολύ μας αρέσει

Η τηλεοπτική Σάντρα από τη Λάμψη, παραδίδει μαθήματα στυλ στο Instagram.

H Λουκία Παπαδάκη παραδίδει μαθήματα στυλ μέσω Instagram. Μέσα στον Οκτώβριο, η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη θρυλική Σάντρα, την ερωμένη του Γιάγκου στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου, έγινε 61 ετών αλλά το στυλ της και ο τρόπος που χειρίζεται τα social media μας κάνει να ζηλεύουμε.

Η Λουκία, μετά την περσινή σεζόν στο ΜEGA, επέστρεψε στην τηλεόραση από τη συχνότητα της ΕΡΤ και πρωταγωνιστεί στην Ηλέκτρα μαζί με την Κατερίνα Διδασκάλου.

loukia-Copy.jpg

Ανάμεσα στα γυρίσματα, η Παπαδάκη πόζαρε με μίνι φούστα και πιο μακριά καρέ μαλλιά σε σχέση με αυτά που την έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια αλλά οι λευκές - χρυσές φυσικές ανταύγειες της ήταν εκεί.

Η ίδια μιλώντας για το χρώμα των μαλλιών της είχε πει:

«Επειδή είμαι ξανθιά, οι ξανθοί άνθρωποι δεν ασπρίζουν, ασημίζουν, οπότε το χρώμα των μαλλιών μου δεν είναι γκρι, είναι πλατινέ. Εί­μαι πολύ ευτυχής που δεν βάφω πλέον τα μαλ­λιά μου κι έχω κρατήσει το φυσικό χρώμα των μαλλιών μου. Γιατί να μην το κάνω; Είναι κάτι που μου πηγαίνει, είναι όμορφο, φωτίζει το πρόσωπο μου. Έχω αφήσει στο φυσικό χρώμα τα μαλλιά μου τα τελευταία 2 χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CYMCgY8sjhr/

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, τα τελευταία 10 χρόνια, η Λουκία Παπαδάκη βρίσκεται σε σχέση με τον Τίμο Τζάννες, αντιπρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και αποκλειστικό εισαγωγέα πασίγνωστου πολυτελούς οίκου που φημίζεται για τις πένες του.

«Ναι, υπάρχει ιδανικός σύντροφος για τον καθέναν. Η σχέση μου με τον Τίμο είναι σχέση ζωής», έχει εξομολογηθεί χαρακτηριστικά η ηθοποιός για τον σύντροφό της.

https://www.instagram.com/p/CpdVgtFsix8/

Το ζευγάρι κάνει συχνά κοινές εμφανίσεις στο θέατρο και δεν κρύβει τη μεγάλη του αγάπη και η Παπαδάκη είχε πει χαρακτηριστικά για το ενδεχόμενο γάμου:

«Εδώ και πολλά χρόνια ζω με τον σύντροφό μου και είναι σαν γάμος, εγώ είμαι υπέρ του γάμου. Νομίζω ότι με τον σύντροφό μου πρέπει να παντρευτούμε, μάλλον έφτασε η ώρα».

Ο γιος της Λουκίας είναι η μεγάλη της αγάπη!

Η Παπαδάκη έγινε μαμά όσο έπαιζε τον ρόλο της Σάντρας:

Ο γιος μου γεννήθηκε την περίοδο της «Λάμψης» και έκανα γυρίσματα όντας έγκυος. Όταν έμεινα έγκυος στην πραγματικότητα είχε ήδη γραφτεί η ιστορία της εγκυμοσύνης της Σάντρας. Μου έλεγαν τότε “τι πειστικά που παίζετε την έγκυο!”», είχε πει η Λουκία που χώρισε προτού γεννηθεί το παιδί της.

«Το διαζύγιο μου, βγήκε λίγο πριν γεννηθεί ο γιος μου και ήταν συνειδητή απόφαση. Εκτός από αυτόν της μάνας, υιοθέτησα όλους τους ρόλους στο μεγάλωμα του γιου μου. Χώρισα φιλικά με τον πατέρα του γιου μου, αλλά λόγω ειδικών συνθήκων ήταν δύσκολο να είναι παρών στο μεγάλωμα του παιδιού.

Με έχει συγκινήσει βαθιά ο γιος μου όταν, ως ενήλικας, μου είπε μην ανησυχείς μάνα, όλα καλά τα έκανες».