Ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε 43 - Ποια είναι η άγνωστη αδερφή του Κασσιανή που σήμερα γιορτάζει

Τζένη Ντεμιράι
Ο Σάκης Τανιμανίδης έγινε 43 - Ποια είναι η άγνωστη αδερφή του Κασσιανή που σήμερα γιορτάζει

«Τίποτα, μα τίποτα στον κόσμο δεν συγκρίνεται με την οικογένεια», είχε γράψει σε πρόσφατη ανάρτησή του ο Σάκης Τανιμανίδης και έχει αποδείξει ότι για εκείνον ισχύει 100%. 

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα, 30 Απριλίου, ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος κλείνει τα 43. Έχοντας δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια στο πλάι της Χριστίνας Μπόμπα και μία ανοδική πορεία στον κόσμο της τηλεόρασης με το project «Dragons’ Den» να έχει αγαπηθεί από πολλούς, ο Σάκης διανύει σίγουρα μία περίοδο στη ζωή του που χαρακτηρίζεται από συνεχή πρόοδο.

Η κόρη των Τανιμανίδη- Μπόμπα μάς ξεναγεί στο σαλόνι του νέου σπιτιού και η Μαγγίρα σχολιάζει επικά

Μπόμπα σε Τανιμανίδη: «Είσαι το φως και όλοι γύρω σου είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου»

Ακόμα όμως και αν τα πράγματα δεν ήταν έτσι, φαίνεται ότι οι σταθερές στη ζωή του δεν θα άλλαζαν, αφού η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και στέκεται στο πλευρό του σε κάθε του απόφαση.

Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσε να μην είναι η πρώτη που θα του ευχηθεί χρόνια πολλά την ημέρα των γενεθλίων του.

Αναδημοσιεύοντας μία παλαιότερη φωτογραφία τους, έγραψε σε story στο Instagram νωρίς το πρωί της Τρίτης 30 Απριλίου: «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Είσαι το φως και όλοι γύρω σου είμαστε οι πιο τυχεροί άνθρωποι του κόσμου! Αναβλύζεις αγάπη και έμπνευση! Είσαι σπάνιος».

tanimanidis-genethlia.png

Τα λόγια καρδιάς της Χριστίνας Μπόμπας μας επιβεβαιώνουν ότι το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και αγαπημένο. Παράλληλα, μας δίνει κίνητρο για να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του και ιδιαίτερα για τους γονείς του, Στέφανο και Ματούλα και τα αδέρφια του, Πάνο και Κασσιανή.

https://www.instagram.com/p/C2XUnH0sukK/

Ποια είναι η άγνωστη αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη, Κασσιανή

Μπορεί οι γονείς του Σάκη είναι ανάμεσα στους «πρωταγωνιστές» του λογαριασμού του στο Instagram, δεν φαίνεται να συμβαίνει το ίδιο και με τα αδέρφια του, Πάνο και Κασσιανή.

https://www.instagram.com/p/CZ4m2NUMPj0/

Ιδιαίτερα η Κασσιανή, η μικρότερη αδερφή του παρουσιαστή, που σήμερα Μεγάλη Τρίτη γιορτάζει, είναι για τους περισσότερους εντελώς άγνωστη. Η Κασσιανή ζει στη Θεσσαλονίκη, όπως και όλη η οικογένεια Τανιμανίδη (εξαιρείται ο Σάκης). Σπούδασε Θεολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Στη συνέχεια, σπούδασε Ιστορία στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το 2019πήρε το πτυχίο της. Σύμφωνα με το bio της στο Instagram σήμερα ασχολείται με τη φωτογραφία.

H Κασσιανή έχει εξαιρετική σχέση με τον Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο περνά ποιοτικό χρόνο όποτε τον συναντά. Ακόμα καλύτερη σχέση, όμως φαίνεται να έχει με τις δύο ανιψιές της, Φιλίππα και Αριάνα, στις οποίες έχει ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς όπως είχε γράψει σε μία ανάρτησή της στο Instagram «δίνουν άλλο νόημα στη ζωή».

Ο γιατρός της οικογένειας, Πάνος Τανιμανίδης ήταν εκεί στη γέννηση των διδύμων

Πέρα από τον Σάκη Τανιμανίδη, όμως, η Κασσιανή έχει εξαιρετική σχέση και με τον άλλο αδερφό της, Πάνο, ο οποίος εργάζεται ως μαιευτήρας - γυναικολόγος και είχε μιλήσει μετά την γέννηση των διδύμων το 2021 στο Open λέγοντας μεταξύ άλλων «Πλέουμε όλοι σε πελάγη ευτυχίας δεν μπορώ να περιγράψω τι επικρατεί εδώ πέρα, είναι τα πρώτα εγγόνια και για τις δύο οικογένειες. Αν μετρούσαμε την πίεση του Σάκη θα είχε 25 πίεση, ο ίδιος ζει κάτι πρωτόγνωρο τώρα που καθημερινά αλλάζει για αυτόν».

tanimanidis.jpg

Πέρα από την ενασχόλησή του με την ιατρική, ο Πάνος έχει δημιουργήσει και μία οικογένεια, στο πλευρό της συζύγου του, Βούλας, με την οποία παντρεύτηκε το 2020.

https://www.instagram.com/p/CE0-LPOArbq/

Η σημασία της οικογένειας για τον Σάκη Τανιμανίδη και η σχέση με την μητέρα του, Ματούλα

Ο Σάκης είναι παιδί του διαδικτύου και φανατικός των social media. Έτσι, λοιπόν, αρκετές είναι οι φορές που μας έχει δώσει πληροφορίες σχετικά με την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για την μητέρα του, Ματούλα, η οποία έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εικόνες του γιου της, καμαρώνοντας και γράφοντας τρυφερά λόγια αγάπης. Η κ. Ματούλα είναι συνταξιούχος και εργαζόταν για πολλά χρόνια στις Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Στα 40α γενέθλιά του δημοσίευσε μία φωτογραφία τους, στην περιγραφή της οποίας έγραψε: «Αγόρι μου, μου έχεις δώσει πολλούς λόγους να είμαι περήφανη για όλα όσα έχεις πετύχει και για το τι άνθρωπος έχεις γίνει. Η μεγαλύτερη περηφάνια μου όμως είναι να λέω σε όλους ότι είσαι γιος μου».

https://www.instagram.com/p/COSgx6hFPOr/

Το ίδιο εκδηλωτικός, βέβαια, είναι και ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο οποίος στα γενέθλια της μητέρας του το 2023 δημοσίευσε μία παιδική φωτογραφία, στην οποία φιλιούνται στο στόμα και έγραψε στην περιγραφή: «Τα χρόνια περάσανε, μεγάλωσα, έκανα δική μου οικογένεια, αλλά για την μαμά μου θα είμαι για πάντα το παιδάκι της…και για μένα θα είσαι για πάντα η ζεστή φωλιά μου, το μέρος που νιώθω ασφάλεια και ηρεμία! Χρόνια πολλά μαμά».

https://www.instagram.com/p/C1PZQems0Se/

Ακόμα μία πρόσφατα, στις 14 Μαρτίου 2024, ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε ένα βίντεο με την κ. Ματούλα να μαγειρεύει ντολμαδάκια, επαινώντας τα ντολμαδάκια γιαλαντζί αλλά και τις μαγειρικές ικανότητες της μητέρας του, η οποία, κατά τη γνώμη του, αξίζει 10 αστέρια Michelin!

https://www.instagram.com/reel/C4gH24nMZiq/

Η οικογένεια είναι πολύ σημαντική για τον Σάκη Τανιμανίδη και αυτό είναι κάτι που δεν ξεχνά ακόμα και τις στιγμές που βρίσκεται στην άλλη άκρη του πλανήτη. Αυτό τουλάχιστον απέδειξε τον περασμένο Μάιο, όταν «δίδαξε» τους Κινέζους να λένε χρόνια πολλά Ματούλα, με σκοπό να της ευχηθεί για την γιορτή της μητέρας.

https://www.instagram.com/reel/CsOa-x8MM2P/

Ο Mr. Dragons' Den, Σάκης Τανιμανίδης, μοιράζεται 3 απλές συμβουλές για να βγάλεις λεφτά

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν είναι εκδηλωτικός μόνο με τις γυναίκες της ζωής του αλλά και με τον πατέρα του

Ο παρουσιαστής του «Dragons’ Den» δεν είναι δοτικός μόνο με τη μητέρα του και τη Χριστίνα, όμως, είναι εξίσου δοτικός και με τον πατέρα του, με τον οποίο μοιράζονται στιγμές, ταξίδια και ιστορίες ζωής. Μία από αυτές ήταν τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο κ. Στέφανος Τανιμανίδης, ο οποίος εργαζόταν ως εκπαιδευτικός πριν συνταξιοδοτηθεί, και ο Σάκης βρέθηκαν στην Παναγία Σουμελά.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία κρατά αγκαλιά τον πατέρα του και έγραψε στην περιγραφή:

«Χαιρετίσματα σε όλους τους Πόντιους του κόσμου από την Παναγία Σουμελά, με τον πατέρα μου! Αυτή την φορά στην Σουμελά πάνω από την Βέροια, όχι αυτή στην Τραπεζούντα που είχαμε πάει πάλι με τον πατέρα μου με το World Party, πριν 8 χρόνια».

https://www.instagram.com/p/CwLJFycMrFq/

Η έντονη σύνδεση του Σάκη Τανιμανίδη με την οικογένεια και με τον πατέρα του φάνηκε και ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα, στις 19 Ιουνίου 2022, όταν ο παρουσιαστής τον πήρε τηλέφωνο μπροστά από την κάμερα, θέλοντας να παρακινήσει το κοινό του να κάνει το ίδιο. Ο Στέφανος Τανιμανίδης συγκινήθηκε πολύ με την κίνηση του γιου του.

Η γενιά των μικρών καλλιτεχνών της εγχώριας showbiz έχει ήδη το δικό της κοινό

Πηγή κεντρικής εικόνας: @sakiswp